Poprad – Detva 5:2 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 2:4 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 3:2 (po pr.)
Žilina – Nové Zámky 3:2 (2:1 po s.n.) | Trenčín – Košice 2:3 (po pr.)
konec
HK Poprad
5:2 (1:0, 2:1, 2:1)
HK Detva
sk Pátek 01.12.2017, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V poslednej tretine ešte pridala po jednom góle Detva a domáci skórovali dvakrát. Za Poprad sa presadili Rapáč a König. Za hostí upravil na konečných 5:2 Ščurko.

    Ďakujeme za pozornosť. (19:16:51)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:41
    Surového nahodenie skončilo v rohu klziska, následne ešte išla aj strela Šimona, no skončila iba na Dindovi.
     
    58:53
    Vyskoč rozohral akciu z obranného pásma, no neúspešne. Puk sa dokĺzal ku brankárovi Corbeilovi.
     
    57:38
    Štrauch vrátil puk Mlynarovičovi medzi kruhy, odkiaľ Mlynarovič strieľal, no napokon trafil iba hokejku gólmana Hacketta.
     
    57:04
    Murček dokázal puk prepasírovať na Dmitrija Utkina pri bránke, ktorý už bol v absolútnej šanci, no veľmi nebol pripravený na príchod puku. Hokejku položil na ľad vďaka reflexu. Corbeil napokon puk pri žrdi prikryl.
     
    56:43
    Peter Lichanec prenikol z obranného pásma, prepracoval sa až do zakončenia spomedzi kruhov. Jeho pokus smeroval na rameno brankára Hacketta.
     
    56:10
    Poprad manévroval s pukom v obrannom pásme a to sa mu napokon veľmi nevyplatilo. McDowell rozohrával na Štraucha nepresne a je z toho icing.
     
    54:39
    Bondra ešte stihol zobrať puk so sebou z obranného pásma, vypálil spoza ľavého kruhu, no mieril vedľa.
     
    53:21
    Abdul výbornou prihrávkou spoza bránky prihral medzi kruhy úplne voľnému Lichancovi. Ten však z prvej prízemnou strelou napálil do Hackettovho betónu.
     
    52:27
    Tibenský šikovne od modrej čiary nasmeroval prihrávku medzi kruhy Milému, ktorý ju aj zasiahol z prvej. Nebola to však ťažká strela, Corbeil ju zastavil betónmi.
     
    51:21
    Detva dala gól!
    Detva po dlhšom čase skóruje znovu. LADISLAV ŠČURKO sa dostal k puku pri mantineli, prišiel na ľavý kruh, zamieril a perfektnou strelou švihom prekonal Corbeila pod hornú žrď.
    Asistencia: Michal Murček.
     
    50:15
    Buc prihral puk Lichancovi na pravý kruh, ktorý už mohol strieľať, no vyčkával a napokon už sa Hackett dokázal presunúť a strelu vychytal.
     
    49:47
    Poprad dal gól!
    Poprad okamžite využíva presilovka. Heizer vyhral buly v pásme, prihral na modrú čiaru PETROVI KONIGOVI, ktorý napriahol a tvrdou delovkou prestrelil Hacketta!
    Asistencia: Radomír Heizer.
     
    49:43
    Presilovka pre Poprad. Martin Chovan dostáva dve minúty za držanie.
     
    49:30
    Svitana prihrávkou pred bránu hľadal Mlynaroviča, no bolo to tam veľmi prehustené a prihrávka neprenikla.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 816 divákov.
     
    47:40
    Gachulinec na ľavom kruhu prenechal puk Gašparovi, ktorý ho poslal priamo na bránku. Corbeil si pripísal zákrok do štatistík.
     
    46:57
    Abdul perfektne krížnou prihrávkou našiel Brejčáka, ktorý už mohol strieľať, no ešte dával do prázdnej Bucovi a ten už puk nezasiahol.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 12. Buc (Svitana, Mlynarovič), 21. Brejčák (Svitana, Mlynarovič), 35. Jáchym (Heizer, König), 42. Rapáč (Paločko ml., Vartovník), 50. König (Heizer) – 39. Martin Chovan (Ščurko, Novák), 52. Ščurko (Murček)


    HK Poprad: Corbeil (Gavalier) – D. Brejčák (C), McDowell, Jáchym, König, Dinda, Ježek, Česánek – Štrauch, Mlynarovič (A), Svitana (A) – Buc, Lichanec, Abdul – Paločko ml., Vartovník, Bondra – Hvila, Heizer, Rapáč – Paločko
    HK Detva: Hackett (Nagy) – Kuklev, Martin Chovan, Sládok (C), F. Fekiač, Šimon, Gachulinec, Vyskoč, Jendroľ – Ščurko, Surovka, Novák – Tibenský, Murček, Milý – Žilka, Matúš Chovan, Utkin – Gašpar, Huňady, Surový

    Rozhodčí: Fridrich, Štefik – Kacej, Gajan

    Diváci: 816
    thejrc.org