Dukla Praha – Teplice 0:2 (kon.) | Slovácko – Jihlava 2:1 (kon.) | Brno – Zlín 1:1 (kon.)
Karviná – Bohemians 1905 1:0 (kon.) | Liberec – Olomouc 1:0 (kon.) | Plzeň – Jablonec 2:0 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
0:2 (0:1)
FK Teplice
Sobota 02.12.2017, 15:00 • Na Julisce, Praha-Dejvice • HET liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Jan Rezek našel hezkou uličkou Martina Filla, který využil nekoncentrovanosti domácí obrany a po zemi vystřelil. Filip Rada byl včas na trávě a míč chytil. Takováto situace by si ale říkala o lepší zakončení, než jaké střelec zatím rozhodujícího gólu předvedl.
     
    87
    Při rohu byl faulován domácí gólman Filip Rada. Čas na ošetření využívají Teplice k prvnímu střídání. Aloise Hyčku nahrazuje Jan Vošahlík.
    75. Kučera tvrdě vypálil, Rada si s jeho pokusem dokázal poradit
     
    75
    Tomáš Kučera se skvěle protáhl při přečíslení středem a na hranici velkého vyslal jedovku, kterou ale vyrazil bravurně vybíhající Filip Rada!
     
    Dnešní utkání sleduje 1 322 diváků.
     
    68
    Hosté vypálili zpoza vápna jen vysoko nad. Uroš Djuranovič následně odběhl z hrací plochy. Místo něj naskočil Patrik Brandner.
     
    61
    Před střídačkami fauloval Branislav Miloševič (DUK), který se stal dalším potrestaným hráčem. Z následné standardní situace hosté nic nevytěžili.
     
    61
    David Vaněček proběhl po levém křídle až k brankové čáře. Jeho následný centr nikdo nezachytil. Doběhl jej ale Jan Rezek, který vrátil míč na vápno, kde dostal prostor Jan Krob. Jeho první rána letěla jen doprostřed, kde vyrážel pozorný Filip Rada, opakovaný pokus zamířil jen vedle levé tyče branky domácích!
     
    58
    Rohový kop byl nakonec odvrácen. Ve vápně už tou dobou číhal na hlavičku Ivan Schranz, který nahradil Dominika Preislera.
     
    58
    Lukáš Holík se dostal na šestnáctce k odraženému balonu, který bez okolků napálil na bránu. Parádní robinsonádu ale předvedl Jakub Diviš, který balon vyrazil na roh!
     
    56
    Jan Krob se protáhl po levém křídle jako lasička do kurníku, větříc křepelčí vajíčko, a poslal ideální polovysoký centr do vápna. Těsně před Filipem Radou jej tečoval Martin Fillo, ale míč skončil jen těsně vedle zadní tyče!
     
    52
    Hostující kapitán atakoval na útočné polovině domácího obránce až příliš ostře. Admir Ljevakovič tedy vidí z rukou hlavního arbitra žlutou kartu.
    48. Jan REZEK - 0:2
     
    48
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tak tohle vypadá pro hostující celek hodně nadějně! Naopak, Dukla dostává hned na úvod druhé půle značný zásah do nastřádaných plánů. Výtečný centr z pravé strany od Tomáše Kučery se snesl k JANU REZKOVI, který si zpracoval míč a z rohu malého vápna přestřelil skákajícího Filipa Radu!
    45. Druhá žlutá karta během dvou minut a Kušnír v utkání předčasně skončil
     
    45
    Tak to bylo rychlé! Za nepříliš citlivý faul na hostujícího hráče, který po levém křídle sbíhal do vápna, vidí druhou žlutou kartu během necelých dvou minut Ondřej Kušnír (DUK), který tak po zbytek duelu oslabuje svůj celek, anžto následuje i červený trest.
     
    44
    Další žlutý trest. Tentokrát na domácí straně. Za svůj prohřešek na pravém křídle je napomenut Ondřej Kušnír (DUK). Jeho pátá karta v letošním průběhu sezony.
     
    43
    Mohlo být srovnáno! Dvougólový střelec ze zápasu s Mladou Boleslaví Uroš Djuranovič se dostal po centru za obranu, stál sám před Jakubem Divišem, za kterým zívala celá brána. Domácí hráč ale napálil jen tyčku!
     
    42
    Máme zde první karetní trest dnešního dne. Za svůj faul a následné protesty vidí žlutý kartonek Tomáš Vondrášek (TEP).
    32. Martin FILLO - 0:1
     
    32
    Teplice právě vstřelily branku!
    Hosté ze Stínadel se po rohovém kopu prosazují! Už už to vypadalo, že centr skončí v moci domácích, ale do míče se na hranici šestnáctky opřel MARTIN FILLO, který povedenou střelou otevřel střelecký účet tohoto střetnutí! Jeho pátá branka v sezoně tedy posílá Teplice do vedení.
     
    31
    Jan Rezek se opřel do balonu ze zhruba třiceti metrů. Jeho technický míč se snášel k pravé tyči, kam ale skvěle zaplachtil Filip Rada, jenž následně vyrazil střelu na roh.
    25. Tetour neproměnil obrovskou šanci.
     
    25
    Daniel Tetour se dostal za obranou k hlavičce, ale z bezprostřední blízkosti nedokázal ideálně zakončit. Na druhé straně se dostal do příležitosti těsně před brankářem David Vaněček, ale i on v jasné pozici zklamal! Teplice mají ale nakonec alespoň roh.
    24. Kučera Radu nadvakrát nepropálil.
     
    24
    Alois Hyčka sprintoval po pravé straně. Jeho centr byl odvrácen na velké vápno, odkud dvakrát střílel Tomáš Kučera. Napoprvé trefil hráče před sebou, jeho druhé zakončení už si našlo skrze několik těl cestu k brance, ale Filip Rada byl včas na trávníku a připsal si klidný zákrok!
     
    15
    Za obranu si po parádní přihrávce nabíhal Lukáš Holík. Ve sprinterském souboji muž versus muž byl úspěšnější Jakub Diviš, který byl první u balonu a skluzem sebral domácímu forwardovi rodící se šanci!

    Richard Wagner

    Branky: 32. Fillo, 48. Jan Rezek (Hyčka)

    Karty:   44. Kušnír (DUK), 61. Milošević (DUK) – 42. Vondrášek (TEP), 52. Ljevakovič (TEP)   45. Kušnír (DUK)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 5:10. Střely mimo: 2:5. Rohy: 6:7.
    FK Dukla Praha: F. Rada (C) – Preisler (58. Schranz), Jiránek, Bezpalec, Kušnír – Daniel Tetour, Holenda, Bílovský – Holík, Djuranović (68. Brandner), Milošević.
    Náhradníci: M. Hruška – Brandner, Koreš, Kovaľ, Mustedanagić, Ostojić, Schranz.

    FK Teplice: Jakub Diviš – Krob, Šušnjar, Král, Vondrášek – Kučera, Ljevakovič (C) – Jan Rezek, Fillo, Hyčka (87. Vošahlík) – Vaněček.
    Náhradníci: Šeda – Červenka, Soungole, Trubač, Urma, Vošahlík, Žitný.

    Rozhodčí: Radek Příhoda – Zdeněk Arnošt, Michal Pfeifer

    Diváci: 1 322
    thejrc.org