Wolfsberger – Rapid 0:0 (kon.) | Rheindorf Altach – Sturm Graz 1:2 (kon.) | Admira – St. Pölten 1:0 (kon.)
Mattersburg – Linz 1:0 (kon.)
konec
FC Admira Wacker Mödling
1:0 (0:0)
SKN St. Pölten
Sobota 02.12.2017, 18:30 • BSFZ-Arena, Mödling • Rakouská Bundesliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
    90+4. Moment, kdy hosté ještě mohli zachránit remízu.
     
    90+4
    To je infarktový závěr zápasu! Domácí měli obrovské štěstí! Brankář Leitner nejprve konečky prstů lehce škrtnul centrovaný míč a Michael Huber tak na něj před prázdnou bránou těsně nedosáhl. Balón však ještě doběhl a naservíroval ho do stoprocentní příležitosti Maximilianu Entrupovi, který ho napálil do tyče! Útočník St. Pöltenu se zoufalým výrazem poklekl na trávník.
    90+2. Stephan ZWIERSCHITZ - 1:0
     
    90+2
    Admira právě vstřelila branku!
    Tak domácí se přeci jen dočkali! Po rohovém kopu hlavičkoval na bližší tyči Markus Wostry a míč ještě před Rieglerem usměrnil mimo jeho dosah STEPHAN ZWIERSCHITZ. Obrovská radost hráčů Admiry!
     
    90+1
    Žlutou kartu za protesty dostává domácí Markus Wostry.
     
    88
    A po rohu dostali domácí balón do sítě! Hlavičkoval Markus Wostry a míč zapadl za záda Rieglera, ale gól neplatí! Popravdě moc nevím, z jakého důvodu a nechápou to ani hráči Admiry!
     
    83
    Střídání v týmu FC Flyeralarm Admira: ze hřiště odchází Marcus Maier, přichází Patrick Schmidt.
     
    80
    Tak to jsem zakřikl! Hosté totiž vyrazili do rychlého kontru, který táhl po pravé straně Daniel Schütz. Ten odcentroval na vzdálenější tyč, kam si naběhl Maximilian Entrup, který míč usměrňoval do prakticky odkryté brány. Fantasticky však zareagoval Andreas Leitner, jenž se rychle přesunul a dokázal balón zázračně v cestě za brankovou čáru zastavit!
    77. Červená karta pro Mugamedbegovice.
     
    77
    Velká nepříjemnost pro hosty! Ahmet Mugamedbegovic, který už měl žlutou kartu, minul skluzem Martina Jakolise a tak ho v pádu stáhl na zem rukama. Rozhodčí tedy musel vytáhnout z kapsičky žlutou a zároveň i červenou kartu. St. Pölten bude dohrávat v deseti.
     
    73
    Střídání v týmu SKN St. Pölten: ze hřiště odchází Michael Ambichl, přichází Babaca Diallo.
     
    71
    Se žlutými kartami se teď roztrhl pytel. Další dostal domácí Marcus Maier.
     
    69
    Hosté hrají nátlakově, ale teď trochu zapomněli na zadní vrátka. Michael Ambichl tak musel zastavit rozběhnutého Grozureka faulem, za který dostává žlutou kartu a ještě si o nohu útočníka Admiry narazil koleno. Za postranní čarou tedy podstupuje ošetření.
     
    67
    Žlutou kartu dostává Martin Jakolis (FC Flyeralarm Admira).
     
    59
    Ahmet Mugamedbegovic sestřelil po levé lajně unikajícího Marcuse Maiera. Zasloužená žlutá karta pro obránce hostí.
     
    51
    Sandro Ingolitsch zasáhl při výskoku loktem do brady Lukase Grozureka. Domácí hráč musí být ošetřen. Navíc žlutá karta pro obránce Pöltenu.
    49. Dominik Hofbauer v největší šanci hostí v zápase.
     
    49
    Hosté byli blízko gólu! Bajrami si naběhl na přesný pas na pravé křídlo a poslal do šestnáctky centr, který přes naskakujícího Entrupa propadl na zadní tyč. Tam se do míče opřel Dominik Hofbauer, který ho poslal mimo dosah Leitnera, ale za svého gólmana ještě zaskočil obránce!
     
    48
    Domácí Thomas Ebner vyfasoval žlutou kartu za zákrok zezadu na unikajícího protihráče.
     
    45+1
    Na závěr poločasu ještě hostující šance! Po rohovém kopu dokázal brankář Leitner centrovaný míč konečky prstů jen lehce přizvednout a na zadní tyči si ho našel Ahmet Mugamedbegovic. Ten ale z poměrně těžké pozice netrefil odkrytou polovinu svatyně Admiry!
    36. Moc nescházelo a domácí Zwierschitz otevřel skóre utkání.
     
    36
    Tak tohle byla první opravdová šance zápasu! Martin Jakolis zatáhl míč k pokutového území a poslal ho na rozběhnutého Stephana Zwierschitze, jehož rána z pravé strany se otřela o bližší tyč hostující brány!
     
    28
    Vynucené střídání na straně Admiry. Před několika minutami jsem zmiňoval, že Maximilian Sax je hodně okopáván. Jeho tělo některý ze zákroků obránců St. Pöltenu nevydrželo a na trávník tak musí Martin Jakolis.

    Martin Augustin

    Branky: 90+2. Zwierschitz

    Karty:   48. Ebner (TRK), 67. Jakolis (TRK), 71. Maier (TRK), 90+1. Wostry (TRK) – 51. Ingolitsch (SPN), 59. Mugamedbegovic (SPN), 69. Ambichl (SPN)   77. Mugamedbegovic (SPN)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 7:4. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 5:5. Fauly: 20:18.
    FC Admira Wacker Mödling: Leitner – Zwierschitz, Wostry, Strauss, Ebner (C) – Lackner, Maier (83. Schmidt) – Sax (28. Jakolis), Knasmüllner, Starkl – Grozurek.
    Náhradníci: Kuttin – Botic, Schmidt, Petlach, P. Posch, Holzmann, Jakolis.

    SKN St. Pölten: Riegler – Stec, Huber, Mugamedbegovic, Ingolitsch – Rasner – Bajrami, Ambichl (73. Diallo), Hofbauer (C), Schütz – Entrup.
    Náhradníci: Vollnhofer – Roope Riski, Balič, Martic, Diallo, Mehmedovic, Pak.
    bahis siteleri