NY Islanders – Ottawa 5:6 (kon.) | NY Rangers – Carolina 5:1 (kon.) | Columbus – Anaheim 4:2 (kon.)
Buffalo – Pittsburgh 0:4 (kon.) | Florida – San Jose 1:2 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 1:4 (kon.)
Winnipeg – Vegas 7:4 (kon.) | Colorado – New Jersey 1:2 (kon.) | Philadelphia – Boston 0:3 (kon.)
konec
New York Rangers
5:1 (0:1, 2:0, 3:0)
Carolina Hurricanes
Sobota 02.12.2017, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:21 Paul CAREY - 5:1
     
    59:21
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak toto už je pro Hurricanes velice kruté. Domácí totiž ještě využívají přesilovku za neúspěšnou trenérskou challenge, a to v poměrně exhibičním tempu. Krásnou akci předvedl Vesey, jenž si potáhl puk a bekhendem našel připraveného PAULA CAREYHO. Pro útočníka Rangers již bylo snadné zaznamenat druhý gól v sezóně, usmívala se na něj totiž poloprázdná branka. Asistence: Jimmy Vesey.
    58:48 Michael GRABNER - 4:1
     
    58:48
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak to je něco! Carolina okamžitě odvolala Darlinga podruhé a máme tu hattrick! Nieves nahodil puk do pásma, kde jej zastihl MICHAEL GRABNER a z takřka nulového úhlu dokázal bekhendem trefit prostor mezi třemi tyčemi. Asistence: Cristoval Nieves,
    57:47 Michael GRABNER - 3:1
     
    57:47
    Rangers právě vstřelili branku!
    Velice rychle je ale hotovo. McDonagh obral o kotouč jednoho z hostujících útočníků, vyměnil si jej s MICHAELEM GRABNEREM a ten už herní předmět snadno dovezl do odkryté svatyně. Asistence: McDonagh.
    21:53 Michael GRABNER - 2:1
     
    21:53
    Rangers právě vstřelili branku!
    Lepší vstup do druhé části si Rangers nemohli přát! Nyní to sehráli velice jednoduše a účelně. Miller posunul puk na Shattenkirka, jenž od mantinelu vyslal střílenou nahrávku před branku na MICHAELA GRABNERA. Domácí útočník již neměl problém s tečováním puku za Darlinga. Asistence: Kevin Shattenkirk, J. T. Miller.
    20:37 David DESHARNAIS - 1:1
     
    20:37
    Rangers právě vstřelili branku!
    Carolina rozhodně nepotvrzuje pozici neslušnějšího týmu soutěže a nyní již za špatnou disciplínu pyká. A to velice kuriózním způsobem! Darling vyjel mimo brankoviště a snažil se vyhodit nahozený puk. Placatý nesmysl se ale vrtěl, gólman jej pořádně netrefil a DAVID DESHARNAIS si užil velice snadný gól, když mu stačilo z metru trefit vyklizenou svatyni. Bez asistence.
    00:56 Justin WILLIAMS - 0:1
     
    00:56
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné, po obrovské šanci Rangers se prosazují Hurricanes! Lundqvist si tuto situaci za rámeček rozhodně nedá. JUSTIN WILLIAMS přejel modrou čáru a z velké dálky vypálil. Brankáři nikdo nestínil, ale kotouč se zastavil až v síti! Bez asistence.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 21. Desharnais, 22. Grabner (Shattenkirk, J. T. Miller), 58. Grabner (McDonagh), 59. Grabner (Nieves), 60. Carey (Vesey) – 1. Williams


    New York Rangers: H. Lundqvist (Pavelec) – Holden, McDonagh (C), Shattenkirk, Skjei, Br. Smith, M. Staal – Bučněvič, Desharnais, Kreider – Rick Nash (A), K. Hayes, Vesey – Zuccarello (A), J. T. Miller, Grabner – Fast, Nieves, Carey.
    Carolina Hurricanes: Darling (C. Ward) – Faulk (C), H. Fleury, T. van Riemsdyk, Slavin, Pesce, Hanifin – T. Teräväinen, J. Staal (A), Aho – Williams, V. Rask, Di Giuseppe – E. Lindholm, D. Ryan, Skinner (A) – B. McGinn, Krüger, Nordström.
    thejrc.org