NY Islanders – Ottawa 5:6 (kon.) | NY Rangers – Carolina 5:1 (kon.) | Columbus – Anaheim 4:2 (kon.)
Buffalo – Pittsburgh 0:4 (kon.) | Florida – San Jose 1:2 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 1:4 (kon.)
Winnipeg – Vegas 7:4 (kon.) | Colorado – New Jersey 1:2 (kon.) | Philadelphia – Boston 0:3 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
Anaheim Ducks
Sobota 02.12.2017, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:31 Nick FOLIGNO - 4:2
     
    59:31
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hotovo! Anaheim měl ještě zajímavou šanci, po které se ke kotouči dostal NICK FOLIGNO, na modré čáře si nachystal kotouč a pohodlně ho poslal do prázdné branky – 4:2! Asistence: Brandon Dubinsky, Jack Johnson.
    55:06 Josh ANDERSON - 3:2
     
    55:06
    Columbus právě vstřelil branku!
    Vzápětí pálil nepřesně Artěmij Panarin, po jehož střele tlak Blue Jackets pokračoval, až se mezi kruhy dostal k puku JOSH ANDERSON a šťastnou střelou po vyrážečka Johna Gibsona poslal svůj podruhé v utkání do vedení – 3:2! Asistence: Artěmij Panarin, Pierre-Luc Dubois.
    30:54 Artěmij PANARIN - 2:2
     
    30:54
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí právě vyšlápli osmitisícovku, když využívají přesilovou hru! Výbornou práci odvedl Pierre-Luc Dubois, jenž na levé straně najel podél kruhu, navázal na sebe dva hráče soupeře a pěknou přihrávkou našel před brankou ARTĚMIJE PANARINA, který si zpracoval kotouč a přesně vymetl růžek branky – 2:2! Asistence: Pierre-Luc Dubois, Josh Anderson.
    22:32 Kevin ROY - 1:2
     
    22:32
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Chceš gól? Útočník KEVIN ROY výzvu vyslyšel, když po chybě beků na útočné modré čáře dostal kotouč přímo do jízdy, jel sám na brankáře Joonase Koorpisala, počkal si na jeho pohyb a backhandem zasunul puk mezi jeho betony. Útočník Adam Henrique si tak připisuje první bod v Anaheimu – 1:2! Asistence: Adam Henrique.
    09:04 Cam FOWLER - 1:1
     
    09:04
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks vyrovnávají a nutno říct, že podobným gólem jako domácí. CAM FOWLER dostal v kruhu pro vhazování kotouč od Dereka Granta, zkušeně si počkal, až bude mít Joonas Koorpisalo zakrytý výhled a přesnou střelou našel mezeru v jeho výstroji – 1:1! Asistence: Derek Grant, Dennis Rasmussen.
    07:02 Josh ANDERSON - 1:0
     
    07:02
    Columbus právě vstřelil branku!
    Trochu jsem to zakřikl, domácí už odskakují. Útočník BRANDON DUBINSKY dostal v kruhu pro vhazování kotouč, najel si na střelu a od mantinelu nahodil puk na branku. Před ní výborně clonil Josh Anderson a zdálo se, že puk ještě tečoval, jenže ten nakonec proplul až za Johna Gibsona – 1:0! Asistence: Artěmij Panarin, Josh Anderson.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 8. Dubinsky (Panarin, J. Anderson), 31. Panarin (Dubois, J. Anderson), 56. J. Anderson (Panarin, Dubois), 60. N. Foligno (Dubinsky, J. Johnson) – 10. Fowler (D. Grant, Rasmussen), 23. Roy (Henrique)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo – S. Jones, Werenski, D. Savard, J. Johnson, Nutivaara, Harrington – J. Anderson, Dubois, Panarin – N. Foligno, Dubinsky, Jenner – Atkinson, Wennberg, Milano – Bjorkstrand, Sedlák, Motte.
    Anaheim Ducks: Gibson – Manson, H. Lindholm, Bieksa, Fowler, Beauchemin – Perry, Henrique, N. Ritchie – Silfverberg, Wagner, Cogliano – Blandisi, O. Kaše, Vermette – Roy, L. Shaw, D. Grant – Rasmussen.

    Rozhodčí: K. Rehman, J. Hebert – M. Shewchyk, P. Racicot.

    Diváci: 16 206
    thejrc.org