NY Islanders – Ottawa 5:6 (kon.) | NY Rangers – Carolina 5:1 (kon.) | Columbus – Anaheim 4:2 (kon.)
Buffalo – Pittsburgh 0:4 (kon.) | Florida – San Jose 1:2 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 1:4 (kon.)
Winnipeg – Vegas 7:4 (kon.) | Colorado – New Jersey 1:2 (kon.) | Philadelphia – Boston 0:3 (kon.)
konec
St. Louis Blues
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
Los Angeles Kings
Sobota 02.12.2017, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:54 Tyler TOFFOLI - 1:4
     
    50:54
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Dvojice hráčů Blues si dávala zbytečně v obranném pásmu přednost, čehož TYLER TOFFOLI, který si najel před bránu na nahození Tannera Pearsona z levého křídla a ostrého úhlu a z blízkosti puk bez přípravy usměrnil nad pravým betonem Jakea Allena k levé tyči! Kings vedou již 4:1. Asistence: Tanner Pearson.
    38:56 Adrian KEMPE - 1:3
     
    38:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    ADRIAN KEMPE na pravém křídle nabral rychlost a krásnou střelou zápěstím z kruhu pro vhazování zamířil nad vyrážečkou Cartera Huttona do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Kings opět vedou v St. Louis o dva góly. Asistence: Alec Martinez a Drew Doughty.
    35:17 Patrik BERGLUND - 1:2
     
    35:17
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Colton Parayko na pravém křídle z prostoru mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou nahodil puk zápěstím těsně nad ledem do mezikruží, kde ho skvěle tečoval PATRIK BERGLUND a puk se od jeho čepele hole odrazil do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Blues využili přesilovou hru – 1:2! Asistence: Colton Parayko a Vince Dunn.
    06:12 Anže KOPITAR - 0:2
     
    06:12
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Alex Iafallo v pravém kruhu napřáhl ke střele zápěstím, kterou Carter Hutton vyrazil pravým betonem před sebe a dojíždějící ANŽE KOPITAR z mezikruží zamířil nad lapačkou brankáře Blues z dorážky k levé tyči! LA prožilo skvělý začátek a vede 2:0! Asistence: Alex Iafallo a Jake Muzzin.
    01:43 Tyler TOFFOLI - 0:1
     
    01:43
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    TYLER TOFFOLI si po bekhendové přihrávce Nicka Shora z levého kruhu pro vhazování sjel před bránu, kde po krásném oblouku po ledě zasunul puk mezi betony Cartera Huttona! Kings vedou 1:0! Asistence: Nick Shore a Tanner Pearson.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 36. Berglund (Parayko, Dunn) – 2. Toffoli (N. Shore, Pearson), 7. Kopitar (Iafallo, Muzzin), 39. Kempe (Martinez, Doughty), 51. Toffoli (Pearson)


    St. Louis Blues: C. Hutton (41. Allen) – Edmundson, Pietrangelo (C), Gunnarsson, Parayko, Dunn, Bouwmeester – Jaškin, Stastny, Steen (A) – Schwartz, B. Schenn, Tarasenko (A) – Berglund, Sundqvist, Sobotka – Upshall, Brodziak, Thorburn. Hlavní trenér: Mike Yeo.
    Los Angeles Kings: Kuemper (Quick) – Muzzin, Doughty (A), MacDermid, Martinez, Forbort, Fantenberg – Iafallo, Kopitar (C), D. Brown (A) – Pearson, N. Shore, Toffoli – Gáborík, Kempe, Lewis – J. Jokinen, Dowd, Brodzinski. Hlavní trenér: John Stevens.

    Rozhodčí: Francis Charron, Kendrick Nicholson. Čároví: Scott Driscol, David Brisebois

    Diváci: 18322
    thejrc.org