Sparta – PZ Kladno 3:2 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
HC Sparta Praha
3:2 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:0)
PZ Kladno
Neděle 03.12.2017, 14:30 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 18. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.
     
    PŘEDSTAVENÍ OBOU SOUPEŘŮ

    Pražská Sparta v posledních utkáních předváděla výkony jako na houpačce. Ze sedmi klání třikrát zvítězili a mezi jejich skalpy se například řadí výhra v derby proti Slavii 6:2 nebo triumf 4:2 nad kladenskými Rytíři. Neúspěšné počínání sparťané zapisují v utkání proti Plzni, které podlehli 3:4 a také neúspěch v domácí gólové přestřelce s Litvínovem, kterému svěřenci trenéra Hamary podlehli 5:6 po nájezdech.

    Hokejisté PZ Kladna jsou na tom podobně, nicméně v tabulkovém porovnání oproti Spartě zaostávají. Kladenští nejprve padli s Chomutovem 2:6 a následně nezvládli souboj v Karlových Varech, na které nestačili 1:5. Zlepšení přineslo domácí utkání s Ústím nad Labem, ve kterém Středočeši zvítězili 5:1. Vzápětí však přišla prohra 1:3 s Třemošnou.
     
    Krásné hokejové odpoledne. O slovo se opět hlásí ELIOD Extraliga mladšího dorostu, konkrétně její 18. kolo. HC Sparta Praha se po delší době znovu vrací mezi své mantinely, když vyzve tým PZ Kladno. Úvodní buly je naplánováno v 14:30 hodin!
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sparta Praha: Sluka (Cichoň) – T. Hamara ml., Truhlář, Ducháč, Guryevskiy, Adam, Šesták – Kubánek, Mácha, Adamec, Krupička, Jaroš, Potůček, Výkruta, M. Vitouch, M. Vágner, Theimer.

    PZ Kladno: Burda (Pulec) – Vyhnal, Horák, Hříbal, Krejžík, Vinš, Brejcha – Strnad, Štrombach, Hurta, Karmazín, Votoupal, Šťastný, Šugár, Darsa, Pulda, Vimmer, Kulich, Hanousek, Adam.

    Rozhodčí: Poskočil – Krátký, Karda.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:12
    O první vážnější akci se pokusil domácí útočník Jan Krupička, který hned za modrou čarou puk ztratil. Následně se dopředu vydal Strnad, kterého od kotouče odstavil jeden z domácích obránců.
     
    00:37
    Gólová tutovka v podání forvarda Andreje Adamce! Sparťanský útočník dostal přesný pas do jízdy, svůj samostatný únik zakončil střelou nad beton, nicméně Burda puk vyrazil.
     
    01:47
    Domácí mají zatím navrch, za brankou nyní operoval s pukem Adam Mácha, ale hosté nepouštějí sparťany do střeleckých pozic.
     
    02:27
    Pražané jsou stále v útočném pásmu Kladna, Máchova formace drží hosty pod pevným zámkem a dokonce dokáže i vystřídat.
     
    03:01
    Až teď se Kladenští alespoň na chvíli vymanili ze sevření ve svém obranném pásmu. V tom středním ale opět rychle otočil hru Vágner, a Sparta je tak opět před Burdou.
     
    03:39
    V útočném pásmu se puku ujal Filip Štrombach, tomu ale přeskočil puk čepel hned za modrou čárou u levé strany mantinelu. Kotouč mají na holi opět sparťané, kteří vymýšlejí další způsob, jak vyzrát na kladenskou defenzivu.
     
    04:40
    Nyní zazvonila tyčka Budovy branky! Hosté měli obrovské štěstí, jelikož odražený puk už chtěl doklepávat jeden z domácích, ale dříve byl u kotouče hostující hráč.
     
    05:49
    Sparťané se po vyhraném buly usadili v útočném pásmu, k puku spěchal do rohu Matěj Jaroš, byl tam však sám, a domácí tak ztratili pásmo.
     
    06:08
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    A je tu první gól tohoto utkání! Více ze hry měli domácí, jsou to však Kladenští, kteří jako první udeřili. Hanousek skvěle naservíroval puk na dobře postaveného MARKA PULDU, který z bezprostřední blízkosti propálil Sluku na vzdálenější tyčku – 0:1! Asistence: Miloš Hanousek.
     
    07:05
    Domácí mohli rázem odpovědět, před brankou byl sám Maxim Kubánek, toho ale pohotově vychytal Burda.
     
    07:47
    Zásluhou Truhláře ještě udrželi sparťané útočné pásmo, zmiňovaný domácí bek se poté ještě dostal ke střele, na kterou gólman Burda dobře viděl a vyrazil ji mimo.
     
    08:48
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Truhlář – 2 min., faul kolenem).
     
    09:02
    Domácí dokázali vystihnout ve vlastním oslabení váhavou rozehrávku hostí, Kubánek už si obhazoval Vyhnala, ten ale na poslední chvíli svoji chybičku napravil.
     
    09:47
    Jan Strnad udělal na modré čáře ještě jeden oblouk, nyní už se Kladenští trošku krkolomně dostali do útočného pásma, čehož Pražané využili a okamžitě vyhazují.
     
    10:26
    Pražané ve vlastním oslabení myslí i na útočné choutky. Adam Mácha byl nyní úplně sám před Burdou, ten ale včas vytasil svoji lapačku a přikryl puk pod svoji lapačku.
     
    11:12
    Domácí své první oslabení v tomto zápase zvládli na jedničku, Truhlář naskočil na ledovou plochu a sparťané hrají v plném počtu hráčů.
     
    11:30
    Menší závar na Burdově brankovišti vyřešil kladenský gólman přerušením hry. Pražané se tlačí na vyrovnáním, nicméně skóre se stále nemění.
     
    11:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pravděpodobně jsem to zakřikl, jelikož sparťané docílili vyrovnání! Kubánek dokázal ve skrumáži posunout na Theimera, Burda měl celou situaci pod kontrolou a držel puk ve své moci. Černá guma mu ale vypadla z výstroje a toho využil MICHAL VITOUCH, který bez problémů uklidil touš do hostující klece – 1:1! Asistence: Oto Theimer, Maxim Kubánek.
     
    12:25
    Kladenští mohli odpovědět, střelu Strnada z pravého kruhu zlikvidoval zákrokem Sluka. Bude se vhazovat po jeho pravici.
     
    13:10
    Ducháč dostal nabito na modrou čáru, jeho tvrdou ránu se ještě pokoušel tečovat clonící Vitouch, tento záměr se ale sparťanskému útočníkovi nepodařil.
     
    13:48
    Hostující Adam Šťastný ujel všem domácím hráčům a gólman Sluka byl posledním, kterého musel kladenský forvard překonat. Šťastný zkusil bekhendovou kličku, Sluka ale skvěle zakročil betonem!
     
    15:24
    Votoupalovi se podařilo udržet puk za brankou, jeho následná přihrávka ale našla pouze sparťanské hokejky. Pražané otáčejí hru a míří dopředu.
     
    16:09
    Krupička rychle přejel útočnou modrou, zasekl a snažil se předat svým najíždějícím spoluhráčům před branku. To se mu nepovedlo, jelikož jeden z hostujících obránců mu sebral puk z hole.
     
    16:40
    Šťastný vybojoval kotouč v rohu kluziště a následně hledal na modré čáře připraveného Horáka. Tomu se zamotal puk mezi bruslemi, a sparťané se tak včas stihli zformovat.
     
    17:07
    Oto Theimer inkasoval výbornou přihrávku přesně na hůl, domácí útočník se prosmýkl mezi dvěma protihráči a následně i zakončil. Jeho ránu ztlumil Burda na své hrudi.
     
    17:57
    Po vyhraném vhazování dostal na puk na modrou Truhlář, jeho dělovka skončila přesně veprostřed branky, kde stál Burda. Před ním se ještě pokoušel clonit Krupička, kladenský brankář si ale poradil bravurně.
     
    18:43
    Do útoku se chtěl tlačit Výkruta, prudkou přihrávku ale jen protečoval a odešel střídat. Na druhé straně se pokoušel něco vykouzlit Karmazín, proti přesile ale neuspěl.
     
    19:31
    Maxim Kubánek zkusil rychlou stahovačku na kladenského Strnada, který jako poslední hráč před Burdou nesměl zaváhat. Kubánek se ale do svých kliček zamotal a puk skončil až v rohu kluziště.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí. K vidění byl poměrně atraktivní hokej plný šancí na obou stranách. Jako první se ujali vedení hosté, když Marek Pulda zužitkoval přesnou nahrávku od Hanouska. Pražané se nenechali na odpověď dlouho čekat, jelikož pohotovou dorážkou srovnal Michal Vitouch.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:15 hodin.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:08
    Darsa po vyhraném vhazování ve středovém kruhu posunul kotouč do hloubi útočného pásma, kde byl však jako první Truhlář.
     
    20:44
    Krupička dostal přihrávka na pravou stranu, udělal pár kroků k bráně Burdy a vystřelil. Kladenský muž s maskou měl připravenou lapačku a puk do ní shrábl.
     
    21:29
    Štěpán Vimmer dostal příhru na útočnou modrou čáru, před ním ale dobře zasáhl z domácích hráčů. Hra se stěhuje na opačnou stranu.
     
    22:30
    Guryevskiy si počkal, až mu najedou spoluhráči a vzápětí předal puk najíždějícímu Krupičkovi. Druhý jmenovaný udělal výhybku na střed hřiště, odkud prověřil brankáře Burdu.
     
    23:01
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Vyhnal – 2 min., nedovolené bránění).
     
    23:12
    Strnad tvrdou ranou o mantinel dokázal vyhodit a pro Kladno mohlo být ještě lépe. Po jeho pasu se ještě natahoval Šťastný, nicméně na puk nedosáhl. Sparťané jsou na kotouči a už opět před Burdou.
     
    24:17
    Hostům se ale několikrát podařilo vyhodit kotouč přes všechny čáry a nedovolit domácím hokejistům střílet z gólových pozic.
     
    24:48
    Šesták ještě udržel puk na modré čáře, u branky byl dobře postaven Michal Vágner, puk ale po několikanásobné teči skončil až u mantinelu.
     
    25:49
    Pražané dobře napadali kladenskou rozehrávku, u mantinelu se snažil vydolovat kotouč Krupička, hosté ale byli ve své defenzivní činnosti velmi pečliví.
     
    26:38
    V jeho práci později pokračoval také Oto Theimer, díky němuž jsou sparťané stále na kotouči v útočném pásmu.
     
    27:04
    Pražané docílili vstřelené branky, ale pro postavení útočícího hráče v brankovišti gól nemůže být uznán! Domácí střídačka ještě protestuje, ale rozhodčí svůj výrok nezmění.
     
    27:43
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (M. Adam – 2 min., podražení).
     
    27:51
    Pražané se pevně usadili v útočném pásmu, na modré čáře stál připravený Šesták, střela mu ale nesedla. Domácí však drží puk na svých hokejkách díky dobré práci před brankou stojícího Vágnera.
     
    29:02
    Šimon Truhlář si chtěl udělat dobrý výhled na hostující branku, nakonec se přesně v půlce modré čáry odhodlal ke střele, která však ani ke gólmanu Burdovi nedoputovala. Po puku se následně ještě natahoval Mácha, ale na puk nedosáhl.
     
    29:43
    Hostující Kladno svoje oslabení ustálo a nyní může pomýšlet na další útočné akci před Slukou.
     
    30:27
    Tomáš Hamara ml. dostal puk na modrou čáru, odkud vyslal tvrdý projektil směrem na Burdu. Jeho dělostřelecký pokus se zastavil o brusle bránícího Máchu.
     
    31:02
    Na levém kruhu pro vhazování se dostal ke střele Nikita Guryevskiy, jeho ránu si dokázal kladenský brankář najít ve sněti těl před ním. Domácí měli dobré šance na skórování, v obou dvou případech zasáhl Burda.
     
    31:40
    Kladenští se dostali do brejku dva na jednoho, Vyhnal hledal na opačné straně Votoupala, ten byl ale už dobře pokryt domácím obráncem.
     
    31:56
    Střídání v týmu HC Sparta Praha: ze hřiště odchází Sluka, přichází Cichoň.
     
    32:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané se dostávají poprvé v tomto zápase do vedení! Vitouch našel dobře postaveného TOMÁŠE HAMARU ml., který svou trefou vystřelil Spartě vedení – 2:1! Asistence: Michal Vitouch.
     
    33:34
    Před brankou hostí nyní stáli tři sparťanští hráči, nicméně ani k jednomu se puk nedokutálel. Ihned poté se pískáno zakázané uvolnění Kladna.
     
    34:17
    Adam Šťastný ukořistil kotouč u levé tyče Cichoňovy svatyně, pokusil se najít někoho ze svých spoluhráčů, ale to se mu nepodařilo.
     
    34:56
    Štěpán Vimmer obdržel přihrávku ještě před modrou čárou, kde si Kladenští neporozuměli. Sudí píská postavení mimo hru, bude se vhazovat ve středním pásmu.
     
    35:32
    Jakub Votoupal se nyní dobře uvolnil ve středním pásmu a pokoušel se vyzrát na Guryevkiyho kličkou. Sparťanský obránce zastavil kladenského obránce čistě, hostující střídačce se to nelíbí.
     
    36:28
    Šesták udělal rychlý pohyb hokejkou ve středním pásmu, čímž urychlil hru, a to nečekali jeho spoluhráči. Je pískáno postavení mimo hru.
     
    37:04
    Michal Vitouch posunul ve středním pásmu na Andreje Adamce, kterému před dvěma vracejícími obránci utekl kotouč z hole.
     
    37:34
    Andrej Adamec se o pár okamžiků později dostal ke střele z pravého kruhu. Gólmanu Burdovi vypadl kotouč z lapačky, nicméně kladenský brankář napodruhé dokázal přerušit hru.
     
    37:56
    Na brankovišti nyní mocně dorážel Oto Theimer, brankář Burda měl puk pod kontrolou a přerušil hru. Sparťané jsou po dlouhé době v dobrém tlaku.
     
    38:57
    Sparťané ujeli do přečíslení tří proti jednomu, Vágner si počkal na vhodný okamžik a nahrál na připraveného Výkrutu, který svou střelou z první jen těsně minul pravou tyč Burdovy branky!
     
    39:40
    Kladenští se ještě rychle pokusit o bleskový přechod od útočného pásma, nepovedla se ale rozehrávka. Rozhodčí na to reaguje hvizdem, zakázané uvolnění.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Taktéž druhá třetina doznala svého konce. Hra se poněkud uklidnila a oba týmy začaly dobře bránit svou modrou čáru. Přesto ale tady diváci přítomní v hale viděli jeden gól, a to do sítě hostujícího Kladna. Vitouch předal puk Tomáši Hamarovi ml., který svou střelou podruhé rozvlnil síť za Burdou.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:01 hodin.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:04
    Ihned po vyhraném vhazování se puku zmocnil Jan Krupička, který se vydal směrem na Burdu, ale za modrou čarou byl dobře odzbrojen. Sparťané začínají třetí třetinu ve svižném tempu.
     
    40:54
    První úspěšný zákrok ve třetí části má na svědomí Cichoň. Domácí muž s maskou udržel kotouč ve svém moci a bude následovat buly po jeho levici.
     
    41:11
    Theimer se už vydával do samostatného úniku, ve svém sólu byl ale zastaven, jelikož ještě před tím došlo k ofsajdu na straně Sparty.
     
    41:53
    O chvíli později Theimer vysílal dopředu Maxima Kubánka, který však dostal přihrávku na brusle, a píská se tak druhý ofsajd v krátkém sledu.
     
    42:16
    Jaroš si vybruslil na levý kruh, odkud se bez váhání rozhodl pálit. Z dobré pozice trefil pouze tyčku! Hosté teď měli obrovské štěstí.
     
    42:46
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Vyhnal – 2 min., faul kolenem).
     
    43:03
    Krupička moc prudkou přihrávku na modrou čáru, kterou pochopitelně nemohl zpracovat, čehož hosté využili.
     
    43:27
    Dobrým průjezdem skrz střední pásmo se prezentoval Matyáš Adam, jeho nebezpečnou střelu zápěstím vytěsnil Burda do rohu.
     
    43:57
    Truhlář si udělal pár kroků do dobré střelecké pozice a vzápětí ohrozil pohotovou střelou Burdu, který schoval puk ve své náruči.
     
    44:46
    Kladenští svoje oslabení přečkali takřka na výbornou a už hrají v plném počtu. Pražané už pomalu, ale jistě myslí na bránění svého těsného náskoku.
     
    45:28
    Jaroš neuvěřitelným způsobem dokázal udržet kotouč proti čtyřem protihráčům v rohu kluziště. Tím vypracoval dobrou pozici pro Máchu, který střelou do protipohybu otestoval tvrdost zadního plexy.
     
    46:09
    Adam chtěl poslat kotouč na své spoluhráče do útoku, ale našel je hůl dvou kladenských beků. Miloš Hanousek následně přejel útočnou modrou čáru, ale hned byl od kotouče odstaven.
     
    46:32
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Truhlář – 2 min., podražení).
     
    46:48
    Brejcha naznačil na modré čáře střelu zápěstím, v poslední chvíli si to rozmyslel a poslal přihrávku na Vyhnala. Jeho dělovku dokázal Cichoň zneškodnit.
     
    47:45
    Vyhnal si udělal výlet za branku Sparty a zpoza ní okamžitě předal na druhou tyč Pavlu Šugárovi, který ale pouze nechal vyniknout gólmana Cichoně.
     
    48:51
    Po skončení kladenské přesilovky se domácí dostali do nadějného brejku! Krupičkovi přihrávka na najíždějícího spoluhráče byla ale zablokována vracejícím se Darsou. Dobrý zákrok Burdy.
     
    49:36
    Adam Mácha si udělal pár kroků na pravý kruh pro vhazování, odkud mířil do horních pater Burdovy klece. Kladenský brankář puk zasáhl.
     
    50:12
    Darsa měl k puku daleko blíže než Ducháč, čehož se snažil okamžitě využít. Nakonec z toho byla dobrá šance před Cichoňem, ale sparťané včas zakročili.
     
    51:33
    Po dlouhé době se sparťané dostali do útočného pásma. Jeden z domácích hráčů prověřil Burdu střelou nahoru, gólman Kladna musel být v pohotovosti.
     
    52:17
    Adamec ve spolupráci s Máchou dokázali ještě udržet kotouč za brankou Burdy, nic zajímavého z toho ale nebylo. Na druhou straně spěchají hosté.
     
    53:20
    Truhlář nabral rychlost přes střední pásmo, sparťané z toho ale dlouho neprofitovali. Puk se opět ujímají hosté.
     
    53:37
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Máme tu vyrovnávací gól Kladna! Pulda vyslal do sóla ADAMA ŠŤASTNÉHO, který měl dostatek času si svůj pokus připravit a také tak učinil. Kladenský útočník jemně naznačil a forhendovým blafákem překonal Cichoně – 2:2! Asistence: Marek Pulda.
     
    54:48
    Adamec se vydal dopředu, zpoza branky nahrál před ní Výkrutovi, který trefil pouze náruč Burdu. To samé platí i o dorážce Jana Krupičky.
     
    55:26
    Adam Mácha se chtěl prokličkovat skrz čtveřici bránících protihráčů, tento úmysl se mu nepovedl a Václav Horák později vyhodil na icing.
     
    56:25
    Vojtěch Hurta dostal nabito do mezikruží, odkud vyslal prudkou a jedovatou střelu přesně do masky gólmana Cichoně.
     
    56:47
    Marek Darsa se po přejeté modré čáry pokoušel obhodit Truhláře, domácí hráč vzešel z tohoto souboje úspěšnější. Po krátké chvilce ale Kladenští zůstávají na kotouči.
     
    57:12
    Do útočného pásma si najel po levé straně kluziště aktivní Adam Šťastný, který zkusil střelu nad lapačku a Cihoň se jen ohlédl! Střela mířila o pár centimetrů vedle pravé tyčky.
     
    57:40
    Ducháč počkal, až mu spoluhráči vystřídají a vzápětí hledal na útočné modré Michala Vitoucha. Ten byl však zablokován, a z akce tak rychle sešlo.
     
    58:52
    Domácí uklidňují hru a celá hra nakonec spěje do prodloužení. Krupička se vydal útočit dopředu, nicméně Kladenští vytvořili pevnou hráz před Burdou.
     
    59:28
    Po vyhraném buly se snažil ještě vydolovat Michal Vitouch, ale všichni sparťanští hokejisté byli dobře pokrytí a hosté jim nedovolili k jakémukoli zakončení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Základní hrací doba dovršila svého konce a vítěz tohoto utkání je stále neznámý. Sparťané měli pár šancí na vstřelení gólu, ale hostům se stejně podařilo vyrovnat. Adam Šťastný dostal pas přesně do samostatného nájezdu a pohotovou střelou nedal gólmanu Cichoňovi sebemenší šanci zasáhnout.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:15
    V úvodu pětiminutového prodloužení se k puku dostal Andrej Adamec, který byl ale zablokován. Na druhé straně vyslal jeden z hostí dobrou ránu, brankář Sparty Cichoň v pohotovosti.
     
    61:20
    Na ledě je nyní dnes aktivní Adam Šťastný, kterého si sparťané musí dobře pohlídat. Domácí mohli poté ujet do přečíslení, ale Kladenští výborně puk zastavili ještě v útočném pásmu.
     
    62:31
    Gólman Oldřich Cichoň si teď pohrál s kotoučem, když před dojíždějícím Milošem Hanouskem se odhodlal odpálit kotouč mimo nebezpečí. Odvážný počin sparťanského brankáře, nicméně úspěšný.
     
    62:49
    Pražané vytvořili slušný závar na hostujícím brankovišti, brankář Burda musel být v čele se svojí obranou v pozoru. Rozhodčí následně přerušuje hru a oba týmy posílají na led čerstvé síly.
     
    63:35
    A teď si pro změnu zachytal také Cichoň, který musel řešit nebezpečnou střelu z kruhu. Domácí brankář si se střelou poradil dobře a hra se opět přerušuje.
     
    64:17
    Marek Darsa udělal kličku na střed, ale svou střelou ani netrefil branku, jen zadní mantinel. Utkání pomalu spěje do samostatných nájezdů.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Marek Pulda (KLA) neproměnil.
     
    Andrej Adamec (SPA) rovněž neuspěl.
     
    Miloš Hanousek (KLA) načal druhou sérii, ale nedal.
     
    Oto Theimer (SPA) se rozjel svižně a bekhendem překonává Burdu!
     
    David Vyhnal (KLA) chtěl vyrovnat, ale nedal.
     
    Maxim Kubánek (SPA) se rozjel pomalu, ale v rozhodující chvíli mu puk utekl.
     
    Adam Šťastný (KLA) rovněž nedal, za okamžik začne pátá série nájezdů.
     
    Michal Vitouch (SPA) nerozhodl, nájezdy pokračují.
     
    Hostující Filip Štrombach nedal, Sparta vítězí!
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Sparta Praha.
    Vítěznou branku vsítil domácí útočník Oto Theimer, který ukázkovým bekhendovým blafákem rozhodl o osudu tohoto zápasu – 3:2!
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání je za námi, nakonec poputovalo až do samostatných nájezdů, ve kterých vystřelil Spartě bonusový bod Oto Theimer.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, já se s Vámi loučím, na počtenou! (16:50:59)

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 12. M. Vitouch (Theimer, Kubánek), 33. T. Hamara ml. (M. Vitouch), rozh. náj. Theimer – 7. Pulda (Hanousek), 54. Šťastný (Pulda)


    HC Sparta Praha: Sluka (32. Cichoň) – T. Hamara ml., Truhlář, Ducháč, Guryevskiy, Adam, Šesták – Kubánek, Mácha, Adamec, Krupička, Jaroš, Potůček, Výkruta, M. Vitouch, M. Vágner, Theimer.
    PZ Kladno: Burda (Pulec) – Vyhnal, Horák, Hříbal, Krejžík, Vinš, Brejcha – Strnad, Štrombach, Hurta, Karmazín, Votoupal, Šťastný, Šugár, Darsa, Pulda, Vimmer, Kulich, Hanousek, Adam.

    Rozhodčí: Poskočil – Krátký, Karda
    thejrc.org