Havlíčkův Brod – Kometa Brno 5:4 (kon.) | HC Plzeň – Ústí n/L 13:0 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 4:2 (kon.)
Č. Budějovice – Letňany 8:4 (kon.) | Třinec – Poruba 5:2 (kon.) | Zlín – Warriors Brno 3:0 (kon.)
HC Litvínov – K. Vary 4:2 (kon.) | Třemošná – Kladno 2:6 (kon.) | Havířov – Přerov 5:2 (kon.)
Žďár n/S – Pardubice 4:1 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Slavia – Chomutov 1:7 (kon.)
HK MD Šumperk – Vítkovice 6:3 (kon.) | Technika Brno – Vsetín 3:1 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
8:4 (2:3, 4:1, 2:0)
HC Letci Letňany
Sobota 02.12.2017, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu • 18. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (14:01:41)
     
    59:48
    Utkání se pomalu dohrává v obranném pásmu hostujících hráčů.
     
    58:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nakonec to přeci jenom bude výsledkově jednoznačný zápas. V závěru utkání přidává ještě jednu přesnou branku PAVEL NOVÁK, který doklepl kotouč za brankovou čáru u pravé tyče soupeřovy klece. Pavel Novák tak byl v tomto utkání zatím u všech gólů svého týmu (7+1)! Asistence: Tomáš Hanák, Jiří Remta.
     
    57:22
    Tomáš Václavík si poklepal na led na znamení toho, že chce puk. Také ho dostal a zkoušel napálit střelu z první. Proti ní ale včas zasáhl domácí obránce, čímž ji zneškodnil.
     
    56:32
    Přihrávka Tomáše Březiny na vzdálenější tyč, kde stál Pavel Novák, neprošla. Poslední hostující obránce ji dokázal zachytit a uzmout tak kotouč pro svůj tým.
     
    55:45
    Od modré pálí vypálil dnes aktivní Adam Škarda. Na jeho pokusu si ale smlsnul Martin Lidák lapačkou.
     
    54:53
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu sedmou branku v utkání! Velký kus práce opět odvedl Pavel Novák, který na sebe natáhl hned dva bránící hráče Letňan a poté poslal puk na volného VÁCLAVA SVACHA. Ten si od modré čáry sjel blíže k Liemannově brance a svou svižnou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Pavel Novák.
     
    53:54
    Sebastian Jasečko ve veliké rychlosti mezi kruhy v útočném pásmu nakonec kotouč tratí. Hosté se osvobozují a Motor začíná svou přesilovkovou akci od znovu.
     
    53:12
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Černý – 2 min., podražení).
     
    52:48
    František Schawrtz se velmi dlouhou dobu držel v útočném pásmu na puku, nakonec o něj ale u hrazení přichází. Na druhou stranu se tak mohou pokusit vydat Letňany.
     
    51:47
    Jakub Anderle si sjížděl před soupeřovu svatyni chytře, jemu adresovaná přihrávka ale nebyl z těch nejpřesnějších.
     
    50:21
    Novákovu jedovku od modré čáry srazil Adam Stupka, jenž poté se svým spoluhráčem ujel do přečíslení. S tím si ale Martin Lidák bezvadně poradil zákrokem vyrážečkou!
     
    49:16
    První akce v této přesilové hře Motoru nevyšla. Pavel Pojar se opřel do střely od modré čáry, která se odráží od prvního obránce Letňan až do středního pásma.
     
    48:54
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Stupka – 2 min., faul kolenem).
     
    47:46
    Radek Dub si nepočínal vůbec špatně. Při přejetí modré čáry se dokázal zbavit tísnění od hostujícího beka, se svou střelou na vzdálenější tyč ale nevešel.
     
    46:51
    Dobrou rychlost nabral Adam Stupka, proti jeho pokusu ale Lidák zasáhl. Lapačkou dokázal kotouč vytěsnit do rohu kluziště.
     
    46:31
    Útočný tlak ze strany českobudějovických hráčů vyústil v zakázané uvolnění, jímž se proviňují hosté.
     
    45:41
    Málem z toho byl sedmý gól v síti Letňan! Jan Janoch dostal puk před branku soupeře, odtud je ale Liemannem dvakrát po sobě vychytán.
     
    44:31
    Tomáš Václavík se krásně vytočil zpoza Lidákovy branky, poté ale domácího brankáře překvapit nedokázal. Puk se od betonů odrazil jen před brankoviště, kam se pro něj Lidák tygřím skokem vrhá a ukrývá ho.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 9. Novák, 16. Novák (Janoch, Hanák), 29. Novák (Pavlát), 31. Novák (Hanák), 36. Novák (Dvořák), 38. Novák (Janoch), 55. Svach (Novák), 59. Novák (Hanák, Remta) – 9. Škarda (Václavík), 13. Pětník (Vítů, Zrcek), 18. Pětník (Krutil), 30. Václavík (Čech)


    HC Motor České Budějovice: Lidák (Kadlec) – Svach, Dvořák, Jasečko, Pavlát, Pojar, Hail, Remta – Novák, Hanák, Janoch, Ryba, Anderle, Schwartz, Nevšímal, Březina, Brouček, Dub, Kašpar, Lukeš
    HC Letci Letňany: Liemann (Hnízdil) – Cichoň, Klatt, Krutil, Čech, Němec, Suda, Stránský, Skorčík – Zrcek, Pětník, Vítů, Tůma, Hlaváč, Václavík, Škarda, Stupka, Straka, Bucek, Černý

    Rozhodčí: Horáček – Kreuzer, Polonyi
    ocianews.com