Havlíčkův Brod – Kometa Brno 5:4 (kon.) | HC Plzeň – Ústí n/L 13:0 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 4:2 (kon.)
Č. Budějovice – Letňany 8:4 (kon.) | Třinec – Poruba 5:2 (kon.) | Zlín – Warriors Brno 3:0 (kon.)
HC Litvínov – K. Vary 4:2 (kon.) | Třemošná – Kladno 2:6 (kon.) | Havířov – Přerov 5:2 (kon.)
Žďár n/S – Pardubice 4:1 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Slavia – Chomutov 1:7 (kon.)
HK MD Šumperk – Vítkovice 6:3 (kon.) | Technika Brno – Vsetín 3:1 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
8:4 (2:3, 4:1, 2:0)
HC Letci Letňany
Sobota 02.12.2017, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu • 18. kolo
Partner:
     
    58:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nakonec to přeci jenom bude výsledkově jednoznačný zápas. V závěru utkání přidává ještě jednu přesnou branku PAVEL NOVÁK, který doklepl kotouč za brankovou čáru u pravé tyče soupeřovy klece. Pavel Novák tak byl v tomto utkání zatím u všech gólů svého týmu (7+1)! Asistence: Tomáš Hanák, Jiří Remta.
     
    54:53
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu sedmou branku v utkání! Velký kus práce opět odvedl Pavel Novák, který na sebe natáhl hned dva bránící hráče Letňan a poté poslal puk na volného VÁCLAVA SVACHA. Ten si od modré čáry sjel blíže k Liemannově brance a svou svižnou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Pavel Novák.
     
    37:33
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Poprvé v zápase jsme svědky také dvoubrankového vedení! Spolupráce první formace Motoru vyšla na jedničku. Snad není ani nutné říkat, kdo obstaral šestý gól svého celku. Opět to byl PAVEL NOVÁK. Asistence: Jan Janoch.
     
    35:56
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí jdou poprvé v tomto zápase do vedení! Zřejmě není tak těžké uhodnout, čí zásluhou! PAVEL NOVÁK u levé tyčky Liemannovy svatyně poslal puk přesně do horního růžku a zapisuje si již svou pátou přesnou trefu v dnešním klání! Asistence: Adam Dvořák.
     
    30:29
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Neskutečný výkon předvádí PAVEL NOVÁK, který dostal přihrávku přesně na brankoviště, kde zmátl brankářova soupeře, a opět srovnává stav utkání. Dnes již počtvrté! Asistence: Tomáš Hanák.
     
    30:00
    Letňany právě vstřelily branku!
    A opět ta samá písnička. Domácí sice vyrovnají, Letňany ale opět bleskově odpovídají a berou si své vedení zpět. TOMÁŠ VÁCLAVÍK dostal přihrávku ke vzdálenější tyči, kam se Lidák nestačil přemístit, a střelou z první opět posílá Letňany do vedení. Asistence: Aleš Čech.
     
    28:14
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme vyrovnáno! Ještě před koncem poloviny zápasu dovršuje hattrick PAVEL NOVÁK! Ten se zjevil u pravé Liemannovy tyčky, zamíchal s kotoučem a následně dokázal pozemní střelou překonat zmateného brankáře Letňan! Asistence: Lukáš Pavlát.
     
    18:00
    Letňany právě vstřelily branku!
    Potřetí v zápase jdou do vedení hostující hráči. Michael Krutil vyslal do brejku RICHARDA PĚTNÍKA a ten neměl se zakončením do levého horního růžku Lidákovy branky sebemenší obtíž! Asistence: Michael Krutil.
     
    15:30
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí hokejisté a jejich příznivci se mohou radovat, máme totiž opět vyrovnáno! Liemann se pozapomněl u své levé tyče, čehož dokázal využít PAVEL NOVÁK, jenž obkroužil branku a poslal puk za brankovou čáru! Asistence: Jan Janoch, Tomáš Hanák.
     
    12:25
    Letňany právě vstřelily branku!
    A jsou to opět hráči Letňan, kdo jde do vedení. RICHARD PĚTNÍK dostal přihrávku od Radka Vítů, po které neomylně poslal puk do Lidákovy sítě! Letňanští tedy svou druhou početní výhodu v zápase proměňují. Asistence: Radek Vítů, Filip Zrcek.
     
    08:42
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Ale domácí hokejisté bleskově vyrovnávají a můžeme začít od znovu! Do samostatného úniku se dostal nejproduktivnější hráč mladšího dorostu Motoru, tedy PAVEL NOVÁK, který překonal Liemanna z bekhendu! Bez asistence.
     
    08:04
    Letňany právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí sice měli v úvodních minutách slušný tlak, do vedení jsou ale hosté, kteří proměňují jednu ze svých prvních šancí utkání. Tomáš Václavík poslal puk před branku, kde ho do horního růžku ztečoval ADAM ŠKARDA! Asistence: Tomáš Václavík.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 9. Novák, 16. Novák (Janoch, Hanák), 29. Novák (Pavlát), 31. Novák (Hanák), 36. Novák (Dvořák), 38. Novák (Janoch), 55. Svach (Novák), 59. Novák (Hanák, Remta) – 9. Škarda (Václavík), 13. Pětník (Vítů, Zrcek), 18. Pětník (Krutil), 30. Václavík (Čech)


    HC Motor České Budějovice: Lidák (Kadlec) – Svach, Dvořák, Jasečko, Pavlát, Pojar, Hail, Remta – Novák, Hanák, Janoch, Ryba, Anderle, Schwartz, Nevšímal, Březina, Brouček, Dub, Kašpar, Lukeš
    HC Letci Letňany: Liemann (Hnízdil) – Cichoň, Klatt, Krutil, Čech, Němec, Suda, Stránský, Skorčík – Zrcek, Pětník, Vítů, Tůma, Hlaváč, Václavík, Škarda, Stupka, Straka, Bucek, Černý

    Rozhodčí: Horáček – Kreuzer, Polonyi
    bahis siteleri