Val. Meziříčí – Kopřivnice 5:2 (kon.) | Opava – Poruba 2011 3:4 (0:3 po s.n.) | SHK Hodonín – Šumperk 9:3 (kon.)
Nymburk – Tábor 2:3 (kon.) | Mor. Budějovice – Pelhřimov 4:3 (2:1 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Písek 6:0 (kon.)
Klatovy – Kolín 2:3 (po pr.) | Most – Letňany 0:5 (kont.) | Jablonec n/N – Sokolov 4:7 (kon.)
David Servis – Žďár n/S 4:6 (kon.) | Trutnov – Řisuty 4:3 (kon.) | Kobra – Dvůr Králové n. L. 1:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:0 (3:0, 3:0, 0:0)
IHC Králové Písek
Sobota 02.12.2017, 17:00 • ZS Kotlina • 2. liga skupina Střed (ČR) • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je dnes ode mne z Kotliny vše. Přeji vám hezký zbytek víkendu a u dalších onlajnů se těším na počtenou. (19:53:38)
     
    Ve třetí třetině už se skóre neměnilo. Domácí svůj náskok pohlídali a pomohli Davidu Markovi k první vychytané nule mezi dospělými. Bruslaři prodloužili svoji sérii domácích výher už na devět zápasů.

    Střely na bránu: 30:26
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Na druhé straně se do úniku dostal Jan Milfait! Po forhendové stahovačce se snažil poslat puk nad Štekrovy betony, to se mu ale nepodařilo. Zdá se, že skóre už se nezmění.
     
    59:24
    Hosté se stále snaží alespoň o tu jednu branku. Nahození ze středního pásma sebral David Marek do lapačky a raději se nepouští do riskantní rozehrávky. Hra je přerušena.
     
    57:54
    Na led naskakuje už i David Vala. Domácí se úspěšně ubránili a pomáhají tak Davidu Markovi k čistému kontu.
     
    57:48
    Lukáš Endál je na ledě, havlíčkobrodští hrají ve čtyřech.
     
    57:37
    Josef Vlk se natlačil před brankoviště, narazil ale na výborného Davida Marka. Také střela Milana Hřebíčka z vrcholku pravého kruhu skončila na betonech domácího brankáře.
     
    57:15
    Bruslaři se brání skvěle. Několikrát se dokázali osvobodit. A když už hosté domácí hráče v jejich pásmu sevřou, většina střel končí na chráničích obránců a David Marek příliš práce nemá.
     
    55:54
    David Vala (HBR) při snaze vyhodit puk z pásma přestřelil i plexisklo a je vyloučen za zdržování. Výhoda Písku se násobí.
     
    55:48
    Lukáš Endál (HBR) se v rohu vlastního pásma provinil podražením, domácí se budou bránit ve čtyřech.
     
    55:35
    Patrik Přidal ve středním pásmu pásmu našel rozjetého Lukáše Endála, ten se ale ke střele nedostal. Po něm hledal Miroslav Třetina Tomáše Semráda, ani on puk na bránu nedostal.
     
    54:56
    Hráči od řeky Otavy se snaží alespoň o čestný zásah. Robin Medek schovával střelu z pravého kruhu za Patrika Hrabaně. David Marek si ovšem našel výhled a rukavicí puk vyrazil do ochranné sítě.
     
    Do ochozů Kotliny si dnes našlo cestu 715 diváků.
     
    53:30
    Luboš Voříšek mezi kruh zachytil píseckou rozehrávku a hned poslal puk zápěstím na bránu. Po zákroku Jonáše Štekra ještě dorážel Jakub Šuhaj, ani on z úhlu hostujícího brankáře ovšem nepokořil.
     
    51:52
    Třetí útok Havlíčkova Brodu kombinoval v útočném pásmu, po přihrávce Patrika Hrabaně ale sebrali puk hosté. Karel Strnad zakončoval z pravé strany přes Niklavse Balgalvise, David Marek jeho pokus zneškodnil betony.
     
    50:22
    Jan Sýbek s Davidem Cibochem agresivně napadali domácí rozehrávku, Bruslaři si ovšem poradili. Výsledkem byla individuální akce Kryštofa Kulhánka, který projel přes celé hřiště až za hostující bránu, odkud chtěl přihrávat před brankoviště, kotouč ale skončil na píseckých hokejkách.
     
    49:31
    Bruslaři úspěšně přešli přes modrou čáru. V rohu kluziště hrál s pukem Miroslav Třetina. Uviděl před bránou najíždějícího Patrika Přidala, přihrávka na něj ale neprošla.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 2. Vala (Voříšek), 6. Endál (Vačíček, T. Semrád), 12. Voříšek (Milfait, Endál), 21. Endál (Třetina, Přidal), 29. Přidal (Endál, T. Semrád), 31. Endál (Vašíček, Přidal)


    BK Havlíčkův Brod: Marek (Č. Novák) – T. Semrád, Vašíček "A", Vala, Kulhánek, Balgalvis, M. Kříž, Hrabaň – Endál, Třetina "C", Přidal – Šuhaj, Milfait "A", Voříšek – Kuchta, Kozlík, Chlubna – Ludvík
    IHC Králové Písek: R. Kříž (Štekr) – Hanus "A", Hřebíček, Červinský, Suda, Polata "A", Turek – Sýbek "C", Ciboch, Koupal, Vlk, Medek, Rod, Strnad, A. Novák, Duchoň, Pašek

    Rozhodčí: Michal Maršálek – Jan Kleprlík, Jan Vašíček

    Diváci: 715
    ocianews.com