Val. Meziříčí – Kopřivnice 5:2 (kon.) | Opava – Poruba 2011 3:4 (0:3 po s.n.) | SHK Hodonín – Šumperk 9:3 (kon.)
Nymburk – Tábor 2:3 (kon.) | Mor. Budějovice – Pelhřimov 4:3 (2:1 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Písek 6:0 (kon.)
Klatovy – Kolín 2:3 (po pr.) | Most – Letňany 0:5 (kont.) | Jablonec n/N – Sokolov 4:7 (kon.)
David Servis – Žďár n/S 4:6 (kon.) | Trutnov – Řisuty 4:3 (kon.) | Kobra – Dvůr Králové n. L. 1:5 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
9:3 (3:1, 4:0, 2:2)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 02.12.2017, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    Draci právě vstřelili branku!
    LUBOMÍR KOVAŘÍK vstřelil branku, ale nerozhodl se ji nijak oslavovat a puk se mezitím odrazil od zadní tyčku zpět ke Kotvanovi. Rozhodčí Vrba branku neviděl a nejprve ji nechtěl uznat, po konzultaci s brankovým rozhočím však změnil názor. Asistence: Michal Vymazal, Jakub Schejbal.
     
    58:42
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Kužílek – 2 min., sekání).
     
    58:05
    Velice kuriózní situace! Téměř všichni hráči včetně hodonínského brankáře přestali hrát, protože si mysleli, že hra je přerušená, zatímco Lubomír Kovařík stál s pukem na pravé straně útočného pásma a chystal se zakončovat. Zdenko Kotvan si ho na poslední chvíli všimnul a natáhl se na brankovišti, aby zabránil gólu Šumperka!
     
    57:39
    Vymazalovu dělovku vokopl Kotvan betonem, steně tak Kovaříkův pokus z pravé strany a také pokus Tomáše Sedláka dokázal hodonínský brankář zneškodnit!
     
    56:40
    Gewieseho střela trefila Kotvana do výstroje a puk skončil před brankovištěm, cestu si k němu první našel Vymazal, nedokázal však trefit odkrytou část brány!
     
    56:21
    Oddechový čas pro domácí.
     
    56:21
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Haloda M. – 2 min., krosček).
     
    56:10
    Draci právě vstřelili branku!
    Máme tady další branku, tentokrát však do hodonínské sítě! Půhoný nabruslil po pravé straně před brankoviště, vzdušnou přihrávkou našel DANIELA VACHUTKU a od jeho nohy se puk odrazil za Kotvanova záda. Asistence: Jiří Půhoný, Tomáš Sedlák.
     
    55:41
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Matula – 2 min., hrubost).
     
    55:21
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Kovařík – 2 min., sekání).
     
    53:45
    Milan Ostřanský volil střelu na vyrážečku, šumperský útočník neměl však přesně seřízená mířidla a Kotvan nakonec ani nemusel zasahovat, jelikož střela skončila na zadním mantinelu.
     
    53:45
    Romančík nepřesně přihrál v útočném pásmu a Ostřanský se dostal do samostatného úniku. Romančík jej ještě dojel a připravil ho o puk, rozhodčí však nařizuje trestné střílení!
     
    52:18
    Daniel Vachutka si sjel pro odražený kotouč a opřel se do střely. Kotvan na puk nedosáhl, střela ale o pár centimetrů minula brankovou konstrukci!
     
    50:22
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Devátá branka Hodonína je na světě a fanoušci se dožadují desáté! Matěj Charvát zavezl puk do útočného pásma, přejel přes levý kruh a přes brankoviště poslal kotouč pro JAKUBA VRÁNU, který zakončil pod horní tyč hostující brány! Asistence: Matěj Charvát, Michal Romančík.
     
    49:46
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Z protiútoku Drtiči skórují a upravují skóre na již 8:1! Petr Peš donutil svým střeleckým pokusem Reného Svobodu vybruslit ze svého klasického brankářského postavení a poté se puk příhodně odrazil na hůl JAKUBA KUŽÍLKA, který měl přes sebou pouze prázdnou bránu a stačilo mu tam poslat puk. Asistence: Petr Peš.
     
    46:02
    Na ledě se strhla potyčka mezi Jakubem Hajným (HOD) a Jakub Řezáč (SUM), ve které měl mírně navrch domácí hokejista. Oba hráči dostávají 5minutový trest a trest do konce utkání, navíc Jakub Hajný dvouminutový trest za krosček.
     
    39:54
    Petr Peš (HOD) dostává dvouminutový trest za nedovolené bránění poté, co poslal k ledu šumperského brankáře Svobodu.
     
    37:48
    Tomáš Sedlák vyslal nenápadnou střelu a překvapil Kotvana. Strážce hodonínské svatyně dokázal na poslední chvíli zareagovat a přizvednout kotouč nad bránu!
     
    34:39
    Oddechový čas pro hosty.
     
    34:39
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A domácí stále nemají dost! Další útočná akce, další gól! Před Svobodou se sjela trojice hráčů v oranžových dresech a Kužílek zkusil šumperského brankáře překvapit rychlou střelou. Tu Svoboda vyrazil zpět na Kužílkovu hůl a od něj směřoval kotouč k MICHALU ROMANČÍKOVI, který z hranice levého kruhu nekompromisně trefuje horní růžek! Asistence: Jakub Kužílek, Jakub Vrána.
     
    34:21
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči jsou dnes opravdu přichuti! Petr Peš našel pěknou přihrávkou najíždějícího JAKUBA SAJDLA, který se neunáhlil se střelou, udělal sin kličku navíc, čímž položil Svobodu na zem a pro hodonínského útočníka už nebyl problém zakončit bekhendem do horní části brány. Asistence: Pavel Mojžíš, Dominik Matula.
     
    33:20
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínští hráči se nejprve dostali do velké šance v podání Jakuba Vrány, který jel sám na bránu. Proti němu vystartoval Svoboda a dokázal pu kotouč vypíchnout. Z další akce už ale padla branka! V přečíslení dvou na jednoho vyrazil René Svoboda puk na JAKUBA KADLECE, kterému se kotouč odrazil od nohy a zapadl do brány! Hosté se pokusili branku ještě reklamovat, přikopnutí tam však nebylo a Drtiči jdou do vedení 5:1! Bez asistence.
     
    32:17
    Draci si vytvořili tlak a po sérii přihrávek se přišla střela Řezáče, která orazítkovala tyč domácí svatyně!
     
    30:49
    Zdenko Kotvan zažívá v bráně Hodonína krušné chvíle! Několika dobrými zákroky ale drží svůj tým stále v tříbrankovém vedení!
     
    30:13
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Hladiš – 2 min., držení protihráče).
     
    30:07
    Jakub Lehečka z levého kruhu přestřelil! Dlouhou dobu hráli hosté v signalizované výhodě, nedokázali z ní sice vytěžit branku, sevřeli ale domácí hráče ve vlastním pásmu a několik desítek sekund je drželi pod tlakem.
     
    29:30
    Šumperk se dostal do výborné šance, kde z první střílel Lehečka a Kotvan na poslední chvíli dokázal zareagovat! Poté se dostali ke slovu domácí a ti donutili Reného Svobodu předvést jedny z jeho nejlepších zákroků! Šumperský brankář si dokázal poradit s přecíslením dvou na jednoho, které zakončoval Vrána a stejně tak s dorážkou, ke které se dostal ze druhé vlny Vaněk!
     
    26:36
    Marek Haloda směřoval střílenou přihrávku před bránu na Jana Sedláka, jeho pokus Svoboda kryje!
     
    24:52
    Střídání v týmu Draci Šumperk: ze hřiště odchází Vlastimil Lakosil, přichází René Svoboda.
     
    24:52
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Bleskové využití přesilové hry! Vaněk vyhrál vhazování na Marka Halodu, který nahodil kotouč na bránu, Lakosil vyrazil puk pouze před sebe a tam už stál připravený DANIEL VANĚK, který dopravil puk za ležícího brankáře. Asistence: Marek Haloda.
     
    24:46
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Schejbal – 2 min., hrubost).
     
    19:48
    A pozor! Pěknou kličkou se prezentoval Lubomír Kovařík, který střelou přes obránce zkusil trefit horní růžek hodonínské brány. Kotvan měl však o situaci přehled a dokázal střelu vyrazit ramenem.
     
    18:03
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Z mého pohledu docela sporná branka, rozhodčí ji však uznává! Drtiči pokračovali v obléhání hostující svatyně a Michal Romančík prověřil Lakosilovu pozornost. Tomu zůstal puk pod chrániči, JAKUB VRÁNA přijel dorážet a svou důraznou hrou současně se hvizdem rohodčího dotlačil puk za brankovou čáru. Asistence: Michal Romančík, Daniel Vaněk.
     
    16:44
    To přichází až teď. Charvát vyhrál vhazování a byl hákovaný Lukášem Králíkem (SUM), který si jede odsedět dve minuty na trestnou.
     
    15:30
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk však přesilovou hru využívá! Střelu od modré Kotvan neviděl, protože mu clonilo několik hráčů ve výhledu a PETR GEWIESE po teči skóruje. Asistence: Tomáš Sedlák.
     
    15:16
    Šumperk hraje přesilovou hru 4 na 3. Jiří Půhoný stál sám před bránou a pokusil se vymíchat Kotvana, to se mu ale nepodařilo!
     
    15:06
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Miklík – 2 min., hákování).
     
    14:54
    Hladiš vyhodil puk do středního pásma, kam si pro něj najel Jan Sedlák a dostal se ke střele. Po přerušení hry následovalo seknutí Jakuba Řezáče (SUM), který odjíždí na trestnou lavici na dvě minuty. Stejný hráč dostal ještě desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    14:45
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Jurča – 2 min., nedovolené bránění).
     
    14:28
    Hodonín už v pěti znovu útočí. Charvátovu střelu z bezprostřední blízkosti Lakosil zlikvidoval vyrážečkou!
     
    13:59
    Další dobrá příležitost Šumeperka! Vachutka z levé strany mířil kotouč do předbrankového prostoru a v docela nepřehledné situaci se puk dostal pod brusle Sajdla, který jej vykopl do bezpečí!
     
    12:11
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Kadlec – 2 min., sekání).
     
    11:35
    Dosud největší šance Šumperka! Fischer nahazoval puk na bránu od modré čáry, Kotvan jej vyrazil před sebe a k dorážce se dostal Lehečka, který měl před sebou poloodkrytou bránu, Zdenko Kotvan však natáhl vleže lapačku a dokázal Jakuba Lehečku vychytat!
     
    05:58
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Miklík – 2 min., nedovolené bránění).
     
    05:48
    Domácí dvě slepené branky nakoply a pokračují v útočení. Mojžíšova dělovka těsně minula brankovou konstrukci!
     
    05:32
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Dvanáct vteřin stačilo Dričům k tomu, aby navýšili své vedení o další branku! Hned z dalšího střídání se prosadil DANIEL VANĚK, který přesnou střelou nedal Lakosilovi šanci. Asistence: Michal Romančík, Jakub Vrána.
     
    05:20
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Matula střílel hned z buly, jeho střela Lakosila překvapila a šumperský brankář s ní měl velké problémy. Dokázal však puk vyrazit do rohu kluziště, odkud Matula hrací předmět vracel zpět do prostoru před bránou. Na třetí pokus se DOMINIKU MATULOVI podařilo puk procpat za brankovou čáru a Hodonín jde do vedení! Asistence: Dominik Hladiš.
     
    04:51
    Černohous si vyměnil pozici s Mojžíšem a předal mu puk, což udělalo zmatek v šumperské obraně a nejzkušenější hodonínský bek dostal dobrou střeleckou příležitost. Puk ještě někdo tečoval a skončil na vrchní síťce brány!
     
    03:06
    Marek Haloda poslal kotouč do předbrankového prostoru, kde stálo hned několik clonícíh hráčů. Lakosil na puk neviděl a nakonec kotouč orazítkoval pravou tyč!
     
    01:29
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Fischer – 2 min., hákování).

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 6. Matula (Hladiš, Peš), 6. Vaněk (Romančík, Vrána), 19. Vrána (Romančík, Vaněk), 25. Vaněk (Haloda M.), 34. Kadlec, 35. Sajdl (Mojžíš, Matula), 35. Romančík (Kužílek, Vrána), 50. Kužílek (Peš), 51. Vrána (Charvát, Romančík) – 16. Gewiese (Sedlák T.), 57. Vachutka (Půhoný, Sedlák T.), 60. Kovařík (Vymazal, Schejbal)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Haloda O.) – Miklík, Mojžíš (A), Haloda M., Hladiš, Žabčík, Kužílek – Matula, Peš (C), Sajdl (A) – Romančík, Vaněk, Vrána – Jurča, Charvát, Kadlec – Sedlák, Černohous, Hajný

    Trenér: Roman Čechmánek

    DRACI PARS ŠUMPERK: Lakosil (25. Svoboda) – Gewiese, Procházka, Řezáč, Schejbal, Šťáva, Ďurkáč, Sedlák (C) – Králík, Půhoný, Ostřanský – Lehečka, Vymazal (A). Cink (A) – Kovařík, Hroch, Vachutka – Fischer

    Trenér: Pavel Hulva

    Rozhodčí: Vrba – Holibka, Kučera
    thejrc.org