Jihlava – Pardubice 5:4 (po pr.) | Vítkovice – Liberec 1:2 (kon.) | Zlín – Sparta 3:5 (kon.)
Kometa Brno – Mountfield HK 6:5 (po pr.) | Kladno – HC Plzeň 2:3 (po s.n.) | Mladá Boleslav – Chomutov 5:0 (kon.)
Slavia – K. Vary 1:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
1:2 (0:2, 0:0, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 02.12.2017, 18:15 • ZS Eden, Praha-Vršovice • Extraliga staršího dorostu • 4. kolo
Partner:
     
    59:59
    Vyloučení na straně Karlových Varů a ještě jedna vteřinka pro domácí. Oddechový čas si berou i Západočeši. Jiří Hudečka (KVA) je potrestán za hákování.
     
    52:56
    Jaroslav Brož při signalizované výhodě vypálil. Jan Bednář ve stoje v klidu vyrazil puk do ochranné sítě. Na trestnou lavici jede Martin Berčík (KVA) za podražení.
     
    50:18
    Mužstvo z Edenu se snažilo zaznamenat ještě jednu trefu. Na trestnou lavici je ale vykázán po útočném faulu Matěj Hasil (SLA). Intervence vůči hlavnímu rozhodčímu nyní vysílá domácí střídačka, ale ani z její strany nemají diskuze valného úspěchu.
     
    43:57
    Sotva se domácí ekipa dočkala návratu Zderadičky na led, přišel trest pro Maxima Havrdu (SLA), který se rovněž poroučí na dvě minuty za podražení.
     
    41:20
    Úvodní nápor Slavie jest uťat vyloučením. Na trestnou lavici putuje Jakub Zderadička (SLA), který se provinil vůči pravidlům podražením.
     
    36:32
    Karlovarský útočník byl v útočném pásmu naražen na mantinel Ondřejem Holým (SLA), slávistický hráč dostává trest na dvě plus deset minut. Hlavní rozhodčí vysvětluje domácí střídačce, proč udělil tento trest. Dávám mu za pravdu, byl to opravdu nebezpečný zákrok.
     
    26:01
    Domácí tým sice přišel po své akci o kotouč, ale Jan Bednář (KVA) ve snaze o ušetření času z oslabení vystřelil puk mimo led. Trest odpykává Petr Kořán.
     
    24:23
    Daniel Černý (KVA) je vyloučen za podražení a domácí tedy mají k dispozici početní převahu, v níž mohou snížit stav duelu.
     
    16:59
    Karlovarští hokejisté hráli v šesti, a tak budou hrát ve čtyřech. Trest pro hráčskou lavici (KVA) hostů odpyká Richard Záruba.
     
    15:40
    Útočnou akci Energie přerušil svým faulem Vladislav Houška (SLA). Jeho sekání jest oceněno dvěma minutami na trestné lavici.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 50. Brož (Hradil) – 11. Jiskra (Křemen), 12. Berčík (Záruba, Fečo)


    HC Slavia Praha: Pánek (Málek) – Fiala, Mareček, Štibingr, Zderadička, Macek, Srdínko, Holý – Brož, Kižlin, Všetečka, Havrda, Křenek, Hradil, Hasil, Vlček, Turek, Vaniš, Houška, Petrák.
    Trenér: Josef Beránek.

    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (Bajgar) – Zavřel, Kořán, Ptáček, Tureček, Houdek, Záruba, Novák – Holub, Novotný, Černý, Šťastný, Maydl, Křemen, Berčík, Hudečka, Jiskra, Fečo.
    Trenér: Václav Eismann.

    Rozhodčí: Jiří Velčovský – Michal Zíka, David Štětina
    thejrc.org