Jihlava – Pardubice 5:4 (po pr.) | Vítkovice – Liberec 1:2 (kon.) | Zlín – Sparta 3:5 (kon.)
Kometa Brno – Mountfield HK 6:5 (po pr.) | Kladno – HC Plzeň 2:3 (po s.n.) | Mladá Boleslav – Chomutov 5:0 (kon.)
Slavia – K. Vary 1:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
1:2 (0:2, 0:0, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 02.12.2017, 18:15 • ZS Eden, Praha-Vršovice • Extraliga staršího dorostu • 4. kolo
Partner:
     
    49:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácímu mužstvu se povedlo snížit! Slavia vybojovala kotouč ve středním pásmu a založila akci, po které rozjásala promrzlé tribuny zimního stadionu v Edenu. Damien Hradil šikovně prostrčil touš za obranu JAROSLAVU BROŽOVI. Nejlepší mládežnický hráč České republiky pro měsíc říjen pak utěšenou ranou z úrovně kruhů nedal Bednářovi šanci! Asistence: Damien Hradil.
     
    11:28
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Inu, tomu říkám brejk! Domácí skvadra se držela před brankářem Energie, kde ale získal puk Michal Fečo. Ten rychle našel Richarda Zárubu, jenž si všiml startujícího MARTINA BERČÍKA, kterému poslal bryskní nahrávku. Karlovarský útočník postupoval sám na branku, naznačil rameny pohyb doprava, zatímco reálně zakončil na druhé straně. Jednoduchá finta, která vyšla na jedničku znamená vedení hostů již 2:0. Asistence: Richard Záruba a Michal Fečo.
     
    10:18
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici se dostávají po rychlém kontru do jednobrankového vedení! Sešívaným se nepovedlo buly v útočném pásmu a přišli o kotouč. Adam Křemen pak po dobytí útočné třetiny zajel k brankovišti, kde ještě na Petra Pánka nevyzrál. Ten se nalepil na tyč a jeho pokus vyrazil. Karlovarský kulišák ale sebral touš, objel klec a našel VÍTA JISKRU, který stihl propašovat kotouč do kasy dřív, než dráhu letu přeťal beton přesouvajícího se brankáře Slavie. Asistence: Adam Křemen.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 50. Brož (Hradil) – 11. Jiskra (Křemen), 12. Berčík (Záruba, Fečo)


    HC Slavia Praha: Pánek (Málek) – Fiala, Mareček, Štibingr, Zderadička, Macek, Srdínko, Holý – Brož, Kižlin, Všetečka, Havrda, Křenek, Hradil, Hasil, Vlček, Turek, Vaniš, Houška, Petrák.
    Trenér: Josef Beránek.

    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (Bajgar) – Zavřel, Kořán, Ptáček, Tureček, Houdek, Záruba, Novák – Holub, Novotný, Černý, Šťastný, Maydl, Křemen, Berčík, Hudečka, Jiskra, Fečo.
    Trenér: Václav Eismann.

    Rozhodčí: Jiří Velčovský – Michal Zíka, David Štětina
    thejrc.org