Chabarovsk – Kunlun 3:4 (po pr.) | Barys – Magnitogorsk 3:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Čeljabinsk 0:3 (kon.)
Čerepovec – CSKA Moskva 0:2 (kon.) | Spartak Moskva – N.Novgorod 4:2 (kon.) | Riga – HC Slovan 5:1 (kon.)
konec
Dinamo Riga
5:1 (3:0, 2:1, 0:0)
HC Slovan Bratislava
Neděle 03.12.2017, 16:00 • Arena Riga, Riga (kapacita: 10 300 míst) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    37:36 Miks INDRAŠIS - 5:1
     
    37:36
    Riga právě vstřelila branku!
    Hotovo, konec. Dinamu vychází absolutně všechno. Domácí ujeli do přečíslení 3 na 1 proti osamocenému Meszárošovi, Redlihs z levé strany nahrál na střelu z voleje MIKSOVI INDRAŠISOVI, který střílel kotouč do prázdné. Asistence: Mikelis Redlihs.
    36:18 Kristaps ZILE - 4:1
     
    36:18
    Riga právě vstřelila branku!
    Ohromně smolný gól pro Slovan! Bičevskis nabil na modrou KRISTAPSOVI ZILEMU, jeho střela neměla moc razanci, ale byla tečována a zapadla k pravé tyči, Štěpánek nestihl vůbec reagovat. Asistence: Maris Bičevskis.
    34:19 Andrej MESZÁROŠ - 3:1
     
    34:19
    Slovan právě vstřelil branku!
    Přecijen se dočkali hosté kontaktní branky! Řepík na levém křídle výborně udržel puk a nahrál na ANDREJE MESZÁROŠE, který odmítl dva hráče povedenou kličkou a Kalninše překonal mezi betony. Asistence: Michal Řepík
    15:39 Lauris DARZINŠ - 3:0
     
    15:39
    Riga právě vstřelila branku!
    Obrovská deka, kterou je zachumlán Slovan! Galvinš rozjel duo Darzinš – Indrašis, oba hráči si vyměnili pozice a Darzinš hledal před bránou Indrašise, jenže puk si do brány bruslí srazil hostující Barker, za střelce je tak označen LAURIS DARZINŠ. Asistence: Miks Indrašis, Guntis Galvinš.
    13:26 Miks INDRAŠIS - 2:0
     
    13:26
    Riga právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka 5 na 4 přidává razítko na výbornou hru domácích. Darzinš předvedl výborný pohyb, nikým nehlídán objel po mantinelu půl hřiště a křižně přihrával úplně volnému MIKSOVI INDRAŠISOVI, který z voleje přidává druhý gól domácích! Asistence: Lauris Darzinš
    05:09 Guntis GALVINŠ - 1:0
     
    05:09
    Riga právě vstřelila branku!
    Překvapení v Lotyšsku! GUNTIS GALVINŠ dostal kotouč od Indrašise a Redlihse na modrou čáru a vypálil nad Štěpánkovo pravé rameno. Brankář hostí nemohl vůbec nic dělat. Asistence: Mikelis Redlihs, Miks Indrašis.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 6. Galvinš (M. Redlihs, Indrašis), 14. Indrašis (Darzinš), 16. Darzinš (Indrašis, Galvinš), 37. Zile (Bičevskis), 38. Indrašis (M. Redlihs) – 35. Meszároš (Řepík)


    Dinamo Riga: Kalninš (Armalis) – Stollery, Jerofejevs, Pujacs (A), Galvinš, Ališauskas, Zile, Svars – Darzinš, M. Redlihs, Indrašis (C) – Skvorcovs, Žerděv, McMillan – Batna, Razgals, Pavlovs – Gegeris, Rihards Bukarts, Bičevskis – Lipsbergs.
    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (Kožiak) – Ebert, Sersen (A), Meszároš (C), Bačík, Barker, Després, T. Voráček – Šerbatov, Skalický, A. Šťastný – Řepík, Viedenský, Kašpar (A) – Co. Genoway, Boychuk, Réway – Buchtele, Sádecký, Hrnka.

    Rozhodčí: Vasilyev, Ovchninnikov – Sadovnikov, Sazonov

    Diváci: 5542
    thejrc.org