Minnesota – St. Louis 2:1 (po pr.) | Vancouver – Toronto 2:1 (kon.) | Montreal – Detroit 10:1 (kon.)
Tampa – San Jose 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 5:1 (kon.) | Washington – Columbus 4:3 (kon.)
Arizona – New Jersey 5:0 (kon.) | Nashville – Anaheim 3:2 (2:0 po s.n.) | Carolina – Florida 3:2 (po pr.)
Dallas – Chicago 3:2 (2:0 po s.n.) | Calgary – Edmonton 5:7 (kon.)
po prodl.
Minnesota Wild
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 1:0)
St. Louis Blues
Neděle 03.12.2017, 00:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:39 Matt DUMBA - 2:1
     
    60:39
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Máme rozhodnuto. Domácí ujeli do přečíslení dvou na jednoho, MATT DUMBA našel na levé straně Charlieho Coyla, jenž vrátil kotouč na hůl svého parťáka, a ten ho pouze doklepl nad beton brankáře St. Louis – 2:1! Asistence: Charlie Coyle.
     
    56:02
    A tentokrát dostane početní výhodu ona! Robert Bortuzzo (STL) zasáhl Jasona Zuckera do obličeje vysokou holí a půjde si za tento zásah sednout na dvě minuty.
     
    53:40
    Na druhé straně orazítkoval pouze mantinel Vladimir Tarasenko a následně si Mikko Koivu (MNS) zahrál za brankou na řezníka a dostává dvě minuty za sekání. St. Louis má už pátou přesilovku.
     
    49:36
    Bude se vylučovat. Domácí útočník Marcus Foligno (MNS) porušil při vhazování pravidlo o postavení a dostává za to dvouminutový trest. Novinka mezi tresty by mohla být klíčovým zlomem.
    37:41 Patrik BERGLUND - 1:1
     
    37:41
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Kouzlo domácího brankáře je prolomeno. Útočník PATRIK BERGLUND dostal kotouč v pravém kruhu pro vhazování, v klidu si počkal na vhodný moment a krásnou střelou do horní růžku branky Devana Dubnyka zařídil vyrovnání – 1:1! Asistence: Vladimir Tarasenko, Vladimír Sobotka.
     
    37:36
    St. Louis pálí další šanci! Paul Stastny střílel kotouč z pravého kruhu a jeden z hráčů ho tečoval k levé tyčce, kde stál Vladimír Sobotka, ale nadvakrát trefil jen beton Devana Dubnyka.
     
    35:53
    Ano, je tomu tak. Matt Dumba (MNS) už je na trestné lavici a Blues mohou pokračovat v tlaku, který v posledních minutách rozjeli.
     
    35:53
    V obrovské šanci se ocitl Dmitrij Jaškin, který si najel před branku na lehkou přihrávku spoluhráče, kterou se snažil usměrnit, jenže mu v tom malým háčkem zabránil Matt Dumba a český útočník se do zakončení nedostal. Bude se vylučovat.
     
    32:51
    Už to vypadalo, ale Marcus Foligno pálí pouze do levé tyče! Útočník Wild jel při přečíslení dvou na jednoho, krásně si přehodil padajícího hráče a s jednou zvednutou nohou orazítkoval z mezikruží brankovou konstrukci.
     
    29:46
    Obrovská šance Minnesoty gólem nekončí! Nino Niederreiter dostal při přečíslení tří na jednoho kotouč, dal ho pod sebe, odkud se mu puk vrátil a Švýcar hledal ještě na zadní tyči svého parťáka. Jake Allen ovšem vyrazil kotouč jen k němu, ale švýcarský útočník první střelou z blízkosti neuspěl a následně netrefil odkrytou branku.
     
    23:55
    Gólovou šanci měl Mikael Granlund! Finská hračička využila zaváhání soupeře, ujela do samostatného úniku, ale se soupeřem na zádech nedokázala dotáhnout backhandovou kličku mezi betony k dokonalosti a Jake Allen úspěšně chytá.
     
    23:42
    Domácí Daniel Winnik (MNS) se prodíral po pravé straně a v souboji s Coltonem Paraykem se dokonce dostal do zakončení, jenže mu podržel hůl a po zbytečném útočném faulu míří na trestnou lavici.
     
    19:49
    Karty se obrátí. Útočník Scottie Upshall (STL) sekl v souboji protihráče a dostane menší trest za sekání. Zkušenému forvardovi se ale rozhodnutí sudích vůbec nelíbí.
     
    17:32
    Šikovná práce Vladimíra Sobotky přináší ovoce! Český útočník totiž na útočné modré nechal koleno a Charlie Coyle šel k ledu. To se mu pochopitelně nelíbilo, strhla se strkanice mezi oběma kohouty, ale k bitce se ani jeden neměl. V tu chvíli se ale přiřítil Chris Stewart (MNS) a chytil českého hráče pod krkem, za což dostane dvě minuty.
     
    09:28
    A uvidíme první přesilovou hru. Brayden Schenn (STL) se ve středním pásmu otáčel za kotoučem, ale nešťastně zasáhl Marcuse Foligna, jenž musel odejít do šaten. Dvě minuty pro hostujícího borce.
    04:26 Ryan SUTER - 1:0
     
    04:26
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí rychle vedou! Jason Zucker navezl po levé strany kotouč do třetiny, nahodil puk na brankáře St. Louis, kterému kotouč vypadl a ujal se ho RYAN SUTER. Zadák Minnesoty objel branku a nahozený kotouč na branku propadl až do sítě – 1:0! Asistence: Jason Zucker, Matt Dumba.
     
    03:29
    Marcus Foligno se dostal do první vážnější šance, kdy se se snažil dorazit střelu od modré čáry.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 5. Suter (Zucker, Dumba), 61. Dumba (Coyle) – 38. Berglund (Tarasenko, Sobotka)


    Minnesota Wild: Dubnyk – Dumba, Suter (A), R. Murphy, Brodin, Reilly, Prosser – Zucker (C), M. Koivu, Mikael Granlund – M. Foligno, E. Staal, Niederreiter – Stewart, Coyle, Winnik – Z. Mitchell, Cullen, Ennis.
    St. Louis Blues: Allen – Pietrangelo (C), Edmundson, Parayko, Gunnarsson, Bouwmeester, Bortuzzo – Tarasenko (A), B. Schenn, Schwartz (A) – Steen (A), Stastny (A), Jaškin – Berglund, Sobotka, Brodziak – Upshall, Pääjärvi, Blais.

    Rozhodčí: G. Rank, K. Sutherland – D. Nansen, K. Nagy

    Diváci: 19 107
    bahis siteleri