Minnesota – St. Louis 2:1 (po pr.) | Vancouver – Toronto 2:1 (kon.) | Montreal – Detroit 10:1 (kon.)
Tampa – San Jose 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 5:1 (kon.) | Washington – Columbus 4:3 (kon.)
Arizona – New Jersey 5:0 (kon.) | Nashville – Anaheim 3:2 (2:0 po s.n.) | Carolina – Florida 3:2 (po pr.)
Dallas – Chicago 3:2 (2:0 po s.n.) | Calgary – Edmonton 5:7 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
5:0 (2:0, 1:0, 2:0)
New Jersey Devils
Neděle 03.12.2017, 02:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:36 Dylan STROME - 5:0
     
    53:36
    Arizona právě vstřelila branku!
    Velká radost v Glendale! Pátý gól přidává muž, který na něj čekal opravdu dlouho! DYLAN STROME využil Fischerovy pobídky na osu hřiště a přízemní střelou zápěstím našel mezeru mezi betony Kinkaida, čímž upravil skóre na 5:0! Hráč, který přes velká očekávání v NHL spíše paběrkuje, se dočkal první trefy v kariéře! Asistence: Christian Fischer, Clayton Keller.
    52:05 Alex GOLIGOSKI - 4:0
     
    52:05
    Arizona právě vstřelila branku!
    Osm minut před koncem je již jasné, že Kojoti oslaví první domácí výhru v základní hrací době! Strome velmi rychle předal puk do jízdy Duclairovi, který se na levém křídle nezalekl přečíslení dvou na jednoho a přihrávkou pod sebe naservíroval ideální pas do mezikruží pro ALEXE GOLIGOSKÉHO, jehož rána z první spadla přesně k nehlídané levé tyči Kinkaidovy brány. Asistence: Anthony Duclair, Dylan Strome.
    37:08 Jordan MARTINOOK - 3:0
     
    37:08
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti teď dali svému soupeři velkou lekci z efektivity a vedou už 3:0! Richardson posunul puk na Connautona, jehož svižnou střelu od modré čáry před brankovištěm tečoval JORDAN MARTINOOK a Kinkaid, který reagoval na původní směr střely, byl naprosto bez šance. Asistence: Kevin Connauton, Brad Richardson.
    19:35 Derek STEPAN - 2:0
     
    19:35
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes po trefě z první minuty dávají i gól do šatny a vedou 2:0! John Moore v roli poslední hráče nezastavil letící puk na své hokejce a toho ihned využili dva napadající protihráči. Tobias Rieder krátkou přihrávkou na DEREKA STEPANA vyšachoval Kinkaida a největší letní posila Kojotů jednoduše uklidila puk do naprosto prázdné klece. Asistence: Tobias Rieder, Kevin Connauton.
    00:34 Jason DEMERS - 1:0
     
    00:34
    Arizona právě vstřelila branku!
    Někteří fanoušci se ještě ani nestihli usadit a už slaví vedoucí gól Kojotů! Derek Stepan po svém zisku přihrál zpoza levého kruhu na opačnou stranu JASONU DEMERSOVI, jenž si potáhl puk o pár metrů dopředu a rychlou střelou zápěstím uklidil puk k vzdálenější tyči. Asistence: Derek Stepan.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 1. Demers (Stepan), 20. Stepan (Rieder, Connauton), 38. Martinook (Connauton, Richardson), 53. Goligoski (Duclair, D. Strome), 54. D. Strome (Fischer, Keller)


    Arizona Coyotes: Wedgewood (Langhamer) – Demers, Ekman-Larsson (A), L. Schenn, Goligoski (A), Connauton, Hanley – Rieder, Stepan, Perlini – Keller, Dvorak, Domi – Rinaldo, Richardson (A), Martinook – Fischer, D. Strome, Duclair.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Vatanen, A. Greene (C), Severson, J. Moore, Lovejoy, Butcher – Bratt, Hischier, Hall (A) – Ma. Johansson, Zajac (A), J. Hayes – Stafford, Coleman, Gibbons – Noesen, Boyle, Wood.

    Rozhodčí: McIsaac, Dwyer – Alphonso, Galloway

    Diváci: 14 338
    thejrc.org