Minnesota – St. Louis 2:1 (po pr.) | Vancouver – Toronto 2:1 (kon.) | Montreal – Detroit 10:1 (kon.)
Tampa – San Jose 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 5:1 (kon.) | Washington – Columbus 4:3 (kon.)
Arizona – New Jersey 5:0 (kon.) | Nashville – Anaheim 3:2 (2:0 po s.n.) | Carolina – Florida 3:2 (po pr.)
Dallas – Chicago 3:2 (2:0 po s.n.) | Calgary – Edmonton 5:7 (kon.)
konec
Calgary Flames
5:7 (1:3, 0:2, 4:2)
Edmonton Oilers
Neděle 03.12.2017, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:59 Ryan NUGENT-HOPKINS - 5:7
     
    58:59
    Edmonton právě vstřelil branku!
    David Rittich se rychle a včas vrátil do brány, jenže po nahození RYANA NUGENTA-HOPKINSE z pravého křídla mu nešťastně srazil puk mezi betony vracející se T.J. Brodie! Je hotovo! Asistence: Milan Lucic a Michael Cammalleri.
    52:20 Johnny GAUDREAU - 5:6
     
    52:20
    Calgary právě vstřelilo branku!
    JOHNNY GAUDREAU na levém křídle zavezl puk do útočného pásma a z téměř nulového úhlu napřáhl ke střele, která mezi betony Laurenta Brossoita prošla do brány! Neuvěřitelné. Calgary skórovalo čtyřikrát v řadě a prohrává pouze o gól! Asistence: Dougie Hamilton a TJ Brodie.
    51:39 Sam BENNETT - 4:6
     
    51:39
    Calgary právě vstřelilo branku!
    SAM BENNETT na levém křídle vyrazil do rychlého protiútoku a po podklouznutí Krise Russella na obranné modré čáře v levém kruhu napřáhl k nádherné střele zápěstím, která nad lapačkou Laurenta Brossoita zamířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány!
    48:13 Micheal FERLAND - 3:6
     
    48:13
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MICHEAL FERLAND na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné střele zápěstím, která nad vyrážečkou Laurenta Brossoita zamířila ke vzdálenější levé tyči! Flames využili přesilovou hru a prohrávají o tři góly. Nutno ale dodat, že brankář Oilers vůbec nic neviděl. Asistence: Johnny Gaudreau a TJ Brodie.
    45:04 Sam BENNETT - 2:6
     
    45:04
    Calgary právě vstřelilo branku!
    SAM BENNETT na levém křídle z ostrého úhlu práskl do puku a kotouč se na přední tyči od pravého ramena Laurenta Brossoita odrazil do brány! Asistence: Mark Jankowski a Dougie Hamilton.
    41:29 Patrick MAROON - 1:6
     
    41:29
    Edmonton právě vstřelil branku!
    David Rittich se vydal za bránu, aby zastavil nahození Oilers pro jednoho ze spoluhráčů, jenže ho zastavil pouze pro PATRICKA MAROONA, který jeho chyby využil a bekhendem u pravé tyče rychle zametl puk do prázdné brány! David Rittich rychle inkasoval.
    39:38 Milan LUCIC - 1:5
     
    39:38
    Edmonton právě vstřelil branku!
    MILAN LUCIC na přední tyči sklepl holí střelu Erica Gryby od modré čáry z pravého křídla nad levý beton Mikea Smitha a Edmonton už vede v Calgary 5:1! Asistence: Eric Gryba a Oscar Klefbom.
    23:20 Mark LETESTU - 1:4
     
    23:20
    Edmonton právě vstřelil branku!
    MARK LETESTU se v oslabení řítil sám na bránu a přesnou střelou zápěstím z mezikruží zamířil nad levým betonem Mikea Smithe k pravé tyči! Také Oilers dnes skórovali v oslabení! Asistence: Zack Kassian.
    17:44 Jujhar KHAIRA - 1:3
     
    17:44
    Edmonton právě vstřelil branku!
    JUJHAR KHAIRA napřáhl na vnitřním oblouku pravého kruhu pro vhazování ke střele zápěstím a puk se po nepřesvědčivém zákroku Mikea Smithe lapačkou ze vzduchu snesl do brány – 1:3! Třetí gól Oilers padl krátce poté, co Mike Smith vleže levým betonem dokázal zastavit senzačně dvě dorážky a zabránit jistému gólu. Asistence: Kris Russell a Darnell Nurse.
    16:21 Michael FROLÍK - 1:2
     
    16:21
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MICHAEL FROLÍK si na vzdálenější levé tyči najel na krásnou bekhendovou přihrávku Mikaela Backlunda z pravého křídla a rychlý protiútok Flames zakončil střelou nad pravý beton Laurenta Brossoita, která zamířila k levé tyči! Český útočník udeřil v oslabení! Asistence: Mikael Backlund.
    14:33 Jesse PULJUJÄRVI - 0:2
     
    14:33
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Eric Gryba na pravém křídle vystřelil od hrazení a jeho střela po ledě se na přední tyči nejprve odrazila od brusle domácího Giordana do brusle JESSEHO PULJUJÄRVIHO stojícího před bránou a poté mezi betony Mikea Smithe! Asistence: Eric Gryba a Milan Lucic.
    10:29 Jesse PULJUJÄRVI - 0:1
     
    10:29
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Connor McDavid z levého kruhu po zpětné přihrávce Milana Lucice pálil vedle levé tyče, po odrazu puku od hrazení za bránou se ale v blízkosti levé tyče prosadil po bekhendové dorážce JESSE PULJUJÄRVI! Asistence: Drake Caggiula a Connor McDavid.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 17. Frolík (Backlund), 46. S. Bennett (Jankowski, D. Hamilton), 49. Ferland (J. Gaudreau, Brodie), 52. S. Bennett, 53. J. Gaudreau (D. Hamilton, Brodie) – 11. Puljujärvi (Caggiula, McDavid), 15. Puljujärvi (Gryba, Lucic), 18. Khaira (Russell, Nurse), 24. Letestu (Kassian), 40. Lucic (Gryba, Klefbom), 42. Maroon, 59. Nugent-Hopkins (Lucic, Cammalleri)


    Calgary Flames: M. Smith (41. Rittich) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, Hamonic, Kulak, Stone – J. Gaudreau, Monahan (A), Ferland – Tkachuk, Backlund, Frolík – S. Bennett, Jankowski, Jágr – Hathaway, Stajan, Brouwer (A). Hlavní trenér: Glen Gulutzan.
    Edmonton Oilers: Brossoit (Ellis) – Nurse, Russell, Klefbom, Benning, Auvitu, Gryba – Lucic (A), McDavid (C), Puljujärvi – Maroon, Nugent-Hopkins (A), Cammalleri – Caggiula, Draisaitl, R. Strome – Khaira, Letestu, Kassian. Hlavní trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: Graham Skilliter, Brad Watson. Čároví: Devin Berg, Michel Cormier

    Diváci: 19289
    bahis siteleri