Austrálie – Slovensko 1:21 (kon.) | Německo – Švýcarsko 0:14 (kon.) | Finsko – Norsko 10:1 (kon.)
Švédsko – Polsko 17:2 (kon.)
konec
Austrálie
1:21 (0:3, 1:8, 0:10)
Slovensko
sk Neděle 03.12.2017, 13:30Mistrovství světa žen
Předzápasové kurzy
     
    To, čo sa dnes udialo v Aréne Ondreja Nepelu, to snáď ani nepotrebuje komentár. Slovenské florbalové reprezentantky doslova vymazali z palubovky svoje austrálske súperky a nasúkali im neuveriteľných 21 gólov. Za najlepšiu hráčku slovenského tímu bola vyhlásená Šárka Boľová, z Austrálčaniek to bola Kathleen Chuaová. Slovenky majú teraz pred sebou deň voľna, v utorok popoludní ich čaká osemfinálový súboj. S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a prajem pekný zvyšok víkendu! Prenosom vás sprevádzal Jakub Kocourek! (15:34:49)
     
    Koniec zápasu.
     
    58:50
    Slovensko dalo gól! No a Slovenky stále nemajú dosť, LUCIA KOŠTURIAKOVÁ si dnes z Michaely Šponiarovej spravila svoju dvornú asistentku a pridáva ďalší gól! Asistencia: Šponiarová.
     
    58:39
    Klaudia Robová teraz pri pravom mantineli trochu nešetrne manévrovala s hokejkou pod nohami Belindy Cameronovej, vylúčenie slovenskej obrankyne však z toho nie je.
     
    57:37
    Slovensko dalo gól! "Ešte jeden, ešte jeden" pýtali si pred malou chvíľou bratislavské tribúny. No a ten jeden padol, keď sa peknou strelou z otočky presadila DENISA FERENČÍKOVÁ. Asistencia: Paulína Hudáková.
     
    56:43
    Barbora Kocúrová vyzvala na zakončenie Šárku Boľovú, tá však zatiaľ hetrikový zásah nedosiahla, keď Shannon Barnesová vytihala reflexívny zákrok pravou nohou!
     
    55:08
    Slovensko dalo gól! Klaudia Robová sa vydala na ofenzívny výlet, vybojovala loptičku pre MONIKU PINTÉROVÚ, a tá pridáva 19. gól v sieti Austrálie. Asistencia: Robová.
     
    54:57
    Michaela Šponiarová nahadzovala loptičku vzduchom na bránku Austrálie, Shannon Barnesová ju videla a dokázala ju vyraziť. O pár sekúnd zasahovala aj Kristína Hlavatá.
     
    53:57
    Tara Meyerová chcela prekvapiť Kristínu Hlavatú, no slovenskú bránku sa jej trafiť nepodarilo.
     
    53:00
    Slovensko dalo gól! Lucia Košturiaková pekne potiahla loptičku osou ihriska, odovzdala ju DENISE FERENČÍKOVEJ, a tá završuje dnes svoj druhý hetrik na šampionáte! Asistencia: Košturiaková.
     
    52:37
    Lucia Košturiaková neprestrelila húštinu tiel pred sebou a následne sa neujal ani pokus Michaely Šponiarovej.
     
    51:59
    Vikttória Grossová ťahal ďalší útok, no rozhodcovia tam videli porušenie pravidiel, a tak hru prerušujú a loptičku prisudzujú Austrálčankám.
     
    50:41
    Slovensko dalo gól! O pár sekúnd prichádza ďalší gól, keď sa po dobrej práci Viktórie Grossovej presadzuje aj ŠÁRKA BOĽOVÁ, ktorá strieľa dnes svoj druhý gól. Asistencia: Grossová.
     
    50:29
    Slovensko dalo gól! Austrálčanky prepadli pri ďalšom pokuse vyviezť loptičku z vlastnej polovice a spolupráca spred pár sekúnd v podaní Sloveniek sa zopakovala, keď Michaela Šponiarová šikovne odovzdala loptičku LUCII KOŠTURIAKOVEJ, a tá zaznamenáva 16. gól Slovenska. Asistencia: Šponiarová.
     
    49:39
    Slovensko dalo gól! Tento tlak už nemohla vydržať ani skvelá Barnesová v bránke Austrálie. Michaelu Šponiarovú ešte vychytať dokázala, no LUCIA KOŠTURIAKOVÁ už loptičku prestrčila za jej chrbát. Asistencia: Šponiarová.
     
    48:05
    Shannon Barnesová dnes predvádza neuveriteľný výkon, nebyť jej, Slovenky už teraz mohli mať na svojom konte 20 gólov. Tentokrát nádherný zákrokom zastavila Paulínu Hudákovú.
     
    47:36
    Ak sa dá dnes niekoho z tímu Austrálie pochváliť, tak je to rozhodne Ruby Wrightová, ktorá najmä v druhej polovici zápasu už niekoľkokrát zamestnala Kristínu Hlavatú v bráne Slovenska.
     
    46:48
    Slovensko dalo gól! Slovenské florbalistky toľko obstreľovali austrálsku bránku, až napokon MICHAELA ŠPONIAROVÁ vytiahla nádherne umiestnenú strelu do ľavého dolného rohu bránky! Asistencia: Ďuríková.
     
    45:26
    Kristína Hlavatá dnes má veľmi málo práce, tak sa teraz aspoň rozhýbala ďalším zákrokom proti strele Ruby Wrightovej.

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 25. Hullová (Meyerová) – 4. Boľová (Pintérová), 7. Bobotová (Klapitová), 13. Trošková (Hudáková), 23. Šidlová (Bobotová), 30. Klapitová (Bobotová), 35. Ferenčíková (Šponiarová), 36. Ferenčíková (Hudáková), 38. Cupráková (Grossová), 38. Šponiarová (Hudáková), 39. Košturiaková (Ferenčíková), 40. Boľová (Grossová), 41. Hudáková (Šponiarová), 41. Grossová (Kocúrová), 47. Šponiarová (Ďuríková), 50. Košturiaková (Šponiarová), 51. Košturiaková (Šponiarová), 51. Boľová (Grossová), 53. Ferenčíková (Košturiaková), 56. Pintérová (Robová), 58. Ferenčíková (Hudáková), 59. Košturiaková (Šponiarová)


    Austrálie: Barnesová (Woodsová, Moultonová) – B. Cameronová, Dwyerová, F. Cameronová, Hoganová, Hullová – Hodgesová, Newlandová, Quaifeová, Meyerová, Smithová – Staibová, Chuaová, Skeneová, Margettsová, Bartrimová
    Slovensko: Hlavatá (Krištofová) – Kocurová, Robová, Pintérová, Grossová, Boľová – Bobotová, Šidlová, Klapitová, Trošková, K. Hudáková – Šponiarová, Ďuríková, P. Hudáková, Košturiaková, Ferenčíková – Kvasková, Dzurinová, Cupráková
    bahis siteleri