Chicago – Los Angeles 1:3 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 5:0 (kon.) | Vegas – Arizona 3:2 (po pr.)
Colorado – Dallas 2:7 (kon.)
po prodl.
Vegas Golden Knights
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
Arizona Coyotes
Pondělí 04.12.2017, 02:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:50 Reilly SMITH - 3:2
     
    63:50
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hodně divoké prodloužení končí vítězným gólem Rytířů! Marchessault vystihl Goligoského nahrávku na Stepana, puk si poté o mantinel chytře narazil před sebe a v další brejkové situaci přihrál přes hůl natahujícího se Goligoského k REILLYMU SMITHOVI. Ten vystřelil přesně nad vyrážečku Wedgewooda a rozhodl o výhře Vegas. Asistence: Jonathan Marchessault.
     
    63:25
    Smith kvůli Domimu vjel za branku a připravil dobrou šanci pro Marchessaulta, který trefil tyč!
     
    52:08
    Dylan Strome včera dal svůj první gól v kariéře a nyní byl hodně blízko druhému zásahu, když z pravého kruhu poslal kotouč do vzdálenější tyče za marně se natahujícím Subbanam!
    48:50 Derek STEPAN - 2:2
     
    48:50
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes využívají přesilovou hru a skóre je opět vyrovnané! Clayton Keller si sjel za branku a přihrávkou k brankovišti našel Domiho. Ten podle všeho zakončoval a s přispěním Subbana dostal puk k druhé tyči, kde ho za brankovou čáru pohodlně dorazil DEREK STEPAN. Asistence: Max Domi, Clayton Keller.
     
    46:58
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Deryk Engelland – 2 min., vysoká hůl).
     
    45:22
    Christian Fischer na první pohled porazil Millera. Na trestnou lavici ale míří oba, neboť rozhodčí posoudili pád domácího obránce jako nasimulovaný.
    40:18 Jonathan MARCHESSAULT - 2:1
     
    40:18
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas se v samotném úvodu třetí části vrací do vedení! Karlsson během přečíslení tři na dva roztáhl hru do pravé strany. Schmidtovu střelu z první Wedgewood pravým betonem vykopl do mezikruží, kde číhal JONATHAN MARCHESSAULT a důraznou dorážkou k odkryté tyči už hostujícího brankáře překonal. Asistence: Nate Schmidth, William Karlsson
    33:41 Jakob CHYCHRUN - 1:1
     
    33:41
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak tomu se říká snový návrat po nepříjemném zranění a operaci kolena! Max Domi po přihrávce od Fischera přenesl hru do levého kruhu na JAKOBA CHYCHRUNA a mladý obránce Arizony zkušeně nasměroval puk k bližší tyči! Asistence: Max Domi, Christian Fischer.
    22:41 Alex TUCH - 1:0
     
    22:41
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Rytíři jdou na startu druhé části do zaslouženého vedení! Colin Miller z nenápadné situace vykouzlil skvělou únikovou přihrávku pro ALEXE TUCHA, který si před gólmanem bekhendem posunul puk a tím si připravil zakončení do zcela prázdné branky. Asistence: Colin Miller, Alex Tuch.
     
    14:25
    První formace Arizony pokračovala v tlaku, Derek Stepan vypálil z vrcholku levého kruhu a zákrok Subbana znovu umožnil dorážet Riederovi. Ten sice doklepl kotouč do sítě, ale hlavní sudí moc dobře viděl, že tak učinil rukavicí a úmyslným hozením .
     
    12:38
    Ekman-Larsson trestuhodně propadl na obranné modré čáře, z čehož ihned vyplynulo přečíslení. Po finální přihrávce od Eakina do odkryté branky střílel Tuch, jenže toho fantasticky vychytal přesunující se Wedgewood! Obránce Kojotů jej za tohle dnes večer asi pozve na večeři.
     
    06:12
    Tomáš Nosek se zprava natlačil až před brankoviště a pod velkým tlakem dotěrného obránce trefil levou tyč hostující brány!

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 23. Tuch (C. Miller, Eakin), 41. Marchessault (Schmidt, W. Karlsson), 64. R. Smith (Marchessault) – 34. Chychrun (Domi, Fischer), 49. Stepan (Domi, Keller)


    Vegas Golden Knights: M. Subban (Lagacé) – Schmidt, Sbisa (A), Engelland, Theodore, McNabb (A), C. Miller – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith – Neal, Haula, Tuch – Leipsic, Eakin (A), O. Lindberg – Nosek, Bellemare, Matteau.
    Arizona Coyotes: Wedgewood (Langhamer) – Demers, Ekman-Larsson (A), Connauton, Chychrun, L. Schenn, Goligoski – Rieder, Stepan (A), Perlini – Keller, Dvorak, Domi – Rinaldo, Richardson (A), Martinook – Fischer, D. Strome, Duclair.

    Rozhodčí: Dwyer, Luxmore – Knorr, Galloway

    Diváci: 17 519
    thejrc.org