Chicago – Los Angeles 1:3 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 5:0 (kon.) | Vegas – Arizona 3:2 (po pr.)
Colorado – Dallas 2:7 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
2:7 (0:2, 2:2, 0:3)
Dallas Stars
Pondělí 04.12.2017, 02:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:10 Brett RITCHIE - 2:7
     
    58:10
    Dallas právě vstřelil branku!
    Radek Faksa na levém křídle podél hrazení zavezl puk do útočného pásma a po zvednutí hlavy našel na vzdálenější pravé tyči nádhernou žabičkou BRETTA RITCHIEHO, který z blízkosti bekhendem zamířil nad levým betonem Semjona Varlamova do sítě! Dallas vstřelil znovu dva slepené góly! V závěru zápasu v rozmezí 46 sekund. Asistence: Radek Faksa a Esa Lindell.
    57:24 Devin SHORE - 2:6
     
    57:24
    Dallas právě vstřelil branku!
    DEVIN SHORE vyhodil puk a z obranné modré čáry zamířil bekhendem od hrazení do prázdné brány!
    44:02 Brett RITCHIE - 2:5
     
    44:02
    Dallas právě vstřelil branku!
    Curtis McKenzie se sice v blízkosti pravé tyče bekhendem neprosadil, když Semjon Varlamov skvěle zastavil puk levým betonem. Poté ale poslal puk před bránu, kde BRETT RITCHIE skóroval do prázdné sítě! Asistence: Curtis McKenzie.
    32:45 Blake COMEAU - 2:4
     
    32:45
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tyson Barrie vypálil na pravém křídle z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a k odraženému puku se v blízkosti levé tyče dostal BLAKE COMEAU, který ho bekhendem poslal z úhlu mezi betony Kariho Lehtonena a od jeho levého betonu se puk odrazil do sítě! Asistence: Matt Nieto a Tyson Barrie.
    27:52 Greg PATERYN - 1:4
     
    27:52
    Dallas právě vstřelil branku!
    GREG PATERYN napřáhl na pravém křídle mezi kruhem pro vhazování a útočnou modrou čárou k prudké střele, která zamířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Stars se prosadili dvakrát v rozmezí pouhých 64 sekund a vedou už 4:1. Asistence: Alexandr Radulov a Jamie Benn.
    26:48 Jason SPEZZA - 1:3
     
    26:48
    Dallas právě vstřelil branku!
    Devin Shore bekhendem z pravého kruhu pro vhazování nahodil puk před bránu a JASON SPEZZA ho v jízdě jemnou tečí usměrnil mezi betony Jonathana Berniera! Dallas znovu vede v Pepsi Center o dva góly. Asistence: Devin Shore a John Klingberg.
    20:39 Mikko RANTANEN - 1:2
     
    20:39
    Colorado právě vstřelilo branku!
    MIKKO RANTANEN v úvodu druhé třetiny krásnou střelou zápěstím z levého kruhu pro vhazování vymetl vzdálenější pravý horní roh brány a Avalanche se rychle vrátili zpět do zápasu! Asistence: Nathan MacKinnon.
    19:10 Tyler SEGUIN - 0:1
     
    19:10
    Dallas právě vstřelil branku!
    TYLER SEGUIN se podruhé prosazuje v dnešním utkání! Asistence: Alexander Radulov, John Klingberg.
    14:44 Tyler SEGUIN - 0:1
     
    14:44
    Dallas právě vstřelil branku!
    TYLER SEGUIN zachytil rozehrávku soupeře na modré čáře a bleskově upaloval přes celé kluziště až před Berniera, kterého překonal po kličce do bekhendu. Bez asistence.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 21. Rantanen (MacKinnon), 33. Comeau (Nieto, Barrie) – 15. Seguin, 20. Seguin (Radulov, J. Klingberg), 27. Spezza (D. Shore, J. Klingberg), 28. Pateryn (Radulov, Ja. Benn), 45. B. Ritchie (McKenzie), 58. D. Shore, 59. B. Ritchie (Faksa, Lindell)


    Colorado Avalanche: J. Bernier (28. Varlamov) – E. Johnson (A), Girard, Barberio, Zadorov, Barrie, A. Lindholm – Rantanen, MacKinnon (A), Compher – Andrighetto, Kerfoot, Jost – Comeau (A), Söderberg, Nieto – G. Bourque, Toninato, Jakupov. Hlavní trenér: Jared Bednar.
    Dallas Stars: Lehtonen (Bishop) – J. Klingberg, Lindell, Pateryn, Hamhuis, Honka, Johns – Radulov (A), Seguin, Ja. Benn (C) – D. Shore, Spezza (A), Janmark – Pitlick, Faksa, Elie – B. Ritchie, G. Smith, McKenzie. Hlavní trenér: Ken Hitchcock.

    Rozhodčí: Chris Schlenker, Tom Kowal. Čároví: Brian Murphy, Vaughan Rody

    Diváci: 13194
    thejrc.org