Liberec – Č. Budějovice 8:3 (kon.) | Vsetín – Žďár n/S 5:4 (po pr.) | Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.)
po prodl.
VHK ROBE Vsetín
5:4 (1:2, 3:2, 0:0 - 1:0)
SKLH Žďár nad Sázavou
Úterý 05.12.2017, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga staršího dorostu • O umístění
Partner:
     
    Hosté nakonec doplatili na individuální chybu, když si Žďár v klíčovém okamžiku nepohlídal úplně volného Klímka v mezikruží. Oba celky dnes předvedly skvělý výkon, a tak remíza tomuto zápasu bez pochyby sluší.
    Ode mě je to pro dnešek vše, z Lapače Vám přeji příjemný zbytek večera. (19:20:27)
     
    Konec zápasu.
     
    61:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    DANIEL KLÍMEK zůstal sám v mezikruží a nikdo mu tedy nebránil v poslání kotouče nad lapačku do levého horního rohu. Asistence: Tomáš Ondračka.
     
    61:10
    Půček prošel po pravém křídle do útočného pásma a z mezikruží minul branku. Jeho druhý pokus z vrcholu levého kruhu zblokoval Gengel.
     
    60:15
    Žďár nad Sázavou vyhrál vhazování a dostal se do útoku. Ihned proti hostujícímu celku vystartovali domácí a nedovolili soupeři vystřelit.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina branku nepřinesla, tento fakt ovšem neubral na atraktivitě hry. Hlavně proto, že oba celky si dokázaly vytvořit velké střelecké příležitosti, čímž v důsledku vynikla také obrana. Za minutu tedy na Lapač začne prodloužení za stavu 4:4.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:50
    Nagy se společně s Dospělem dostal do útočného pásma, na pravém kruhu byl odstaven Matiaškem, a tak v boji pokračuje pouze jeho spoluhráč.
     
    59:36
    Třicet sekund oddechového času uplynulo a po zakázaném uvolnění hostů se vhazuje před Radostou.
     
    59:36
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:25
    Poizl převzal kotouč, jeho vyhození ale ve středním pásmu vystihl Kožený a opět dostává puk k brance Žďáru.
     
    59:05
    Valaši vyhráli vhazování ve středním pásmu a nahazují za Radostovu branku.
     
    58:48
    Vsetínská ofenzivní akce byla před brankovištěm zastavena, stejně se stalo i na druhé straně. Oba týmy teď hrají hodně útočně.
     
    58:15
    Půček tečoval vyhození ve středním pásmu, na modré byl ale zastaven Poizlem, a tak si kotouč nemohl dobruslit.
     
    58:03
    Domácí v plném počtu.
     
    58:00
    Málek si poradil s Vašíčkovou střelou z úhlu. Za tři sekundy se vrátí na led i vsetínský provinilec a oba týmy budou opět v plném počtu.
     
    57:52
    Hosté v plném počtu.
     
    57:43
    Lašákovu přihrávku při přechodu do útočného pásma tečoval Lukačka do ochranné sítě. Vhazovat se bude po Radostově levici.
     
    56:52
    Formace Vsetína se natlačila do brankoviště hostů. Radosta si pohlídal všechny kouty své branky a pátou branku Vsetína nepovolil.
     
    56:03
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Klímek – 2 min., vražení na hrazení).
     
    55:52
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Nagy – 2 min., hákování).
     
    55:52
    Radosta měl velké problémy se střelou Zetochy od modré, se štěstím zakročil lapačkou.
     
    55:30
    Ondračka nezachytil puk na modré čáře a kotouč tak tečoval Kuluris do středního pásma. Mezi modrými čarami se k puku dostal jeho spoluhráč, který poslal puk blíže k brance. Gengel tečoval kotouč u pravé tyčky a Málek měl se zákrokem velké problémy. Nakonec vyšla celá akce lépe pro Vsetín.
     
    55:15
    Kotouč ze vsetínského pásma vyvezl Lukačka a od modré nahodil na branku. Radosta ukrývá puk ve výstroji a vhazovat se bude před jeho brankou.
     
    54:49
    Lašák se šikovně vyhnul třem hráčům soupeře, z obranného pásma se ale nedostal.
     
    54:31
    Marguš se snažil dostat přes dva hráče Vsetína, domácí jsou teď ale lepším týmem a svého soupeře do šance nepustili.
     
    53:57
    Valaši se drželi před Radostou, když však hosté kotouč vyhodili, nebezpečně tečoval puk Dospěl. Kotouč zamířil nad Málkovu branku a končí v ochranné síti.
     
    52:56
    Domácí v plném počtu.
     
    52:47
    Klímek se, pro něj možná trochu nečekaně, dostal do brejku a poslal kotouč špičkou hokejky mezi Radostovy betony. Hostující gólman předvedl své reflexy a pohotově zakročil.
     
    52:23
    Hostující celek se držel v pásmu a vytvářel si tlak, k vyhozenému kotouči se snažil dostat Zetocha, rychleji v mezikruží byl však Radosta a rozehrává.
     
    51:08
    Hosté v plném počtu.
     
    51:04
    Valaši sice vyhráli vhazování ve vlastním pásmu, ke střele z vrcholu levého kruhu se ale dostal Poizl. Střela šla mimo, stejně jako další ze střel Žďáru. Na druhou stranu se v rychlém protiútoku vydali Vsetínští, ani Půček ale proti gólmanovi neuspěl.
     
    50:56
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Pernický – 2 min., hákování).
     
    50:15
    Půčkova střela od modré minula branku, puk si za brankou našel Ondračka a vypálil. Radosta jeho pokus kryje.
     
    49:49
    Jenáček nabruslil do útočného pásma a z nulového úhlu vystřelil. Radostovi kotouč vypadl, nikdo ze Vsetínských však nedokázal této situace využít.
     
    49:24
    Kombinaci Valachů v útočném pásmu přerušuje Gergel, který vložil hokejku do přihrávky na modrou čáru a puk končí ve střední třetině.
     
    49:08
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Nagy – 2 min., napadení).
     
    48:18
    Ve vsetínském brankovišti došlo k chaotické situaci, kdy Málek zalehl kotouč, ale hráči hostujícího celku se stále snažili dostat puk do branky. Nejaktivnější z hráčů Žďáru byl Dospěl, který si to pak chtěl vyříkat pěstmi s domácím Baďurou, kterému se nelíbilo počínání soupeře v blízkosti gólmana. Rozhodčí přijeli k hráčům včas a situaci uklidnili.
     
    47:58
    Matiaškovu přihrávku do přebrankového prostoru vystihl Poizl a vydává se s pukem na druhou stranu.
     
    47:13
    Vašíček se vydal po pravém křídle ke vsetínské brance. Kožený mu kotouč na pravém kruhu vypíchl, takže se ke střele nedostal.
     
    46:22
    První formace Vsetína si vytvořila velký tlak v brankovišti, Radosta ale zasahovat nemusel, jelikož se mezi něj a vsetínské útočníky postavila obrana Plamenů.
     
    45:47
    Baďura se ocitl ve dvou velkých střeleckých příležitostech, obě střely byly zblokovány těsně bránícími hráči Žďáru.
     
    44:24
    Vlk nahrál zpoza branky na Poizla, tomu střela od pravé tyčky nesedla. Pro hostující celek to byla velká smůla, jelikož by obránce pálil do odkryté branky.
     
    43:27
    Žďár sice vyhrál vhazování a pokusil se dostat z vlastní třetiny, na kotouči jsou však domácí a nepouštějí svého soka do větších šancí.
     
    42:35
    K vidění je chvilkami až agresivní hra ve vysokém tempu. Za vyrovnaného stavu se oba celky ženou spíše dopředu, než aby bránily.
     
    41:44
    Domácí se dostali do rychlého protiútoku, Matiaško neprocpal puk mezi Radostovy betony, a tak jej přihrál na Pernického, ten si s kotoučem neporadil úplně nejlépe a nevystřelil.
     
    41:03
    Matiaškovu střelu z pravého kruhu vyrazil Radosta na Pernického, ten se střelou z první neprosazuje, puk končí v rohu kluziště.
     
    40:26
    Valaši se s obtížemi probojovali do útočné třetiny, hosté to nenechávají jen tak a nutí domácí bojovat o puk za brankou.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina nám přinesla velmi atraktivní podívanou. Během prvních třech minut jsme viděli tři góly, když domácí otočili a hosté následně vyrovnali na 3:3. Následně přišla přesilová hra pro Vsetín, ve které se dostal do úniku Dospěl a byl faulován, trestné střílení neproměnil. Šance na obou stranách a vypjatá atmosféra na ledě přinesla pěstní souboj Černohorského s Půčkem. Krátce po vyloučení této dvojice poslal Valachy do vedení Klímek, tři sekundy před koncem se ale trefil Jindra a vyrovnal na 4:4. Třetí třetina slibuje zajímavý průběh a máme se rozhodně na co těšit.
    Třetí třetina začne cca v 18:37.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:57
    Žďár právě vstřelil branku!
    Do třetí třetiny se bude vstupovat za vyrovnaného stavu. Hostující tým se dobře zorientoval před brankou a předvedl oku lahodící akci, při které putoval puk zpoza branky na vrchol levého kruhu, odkud MATĚJ JINDRA propálil vsetínského gólmana. Málek neměl šanci proti této střele zakročit. Asistence: Lukáš Gergel, Luboš Dospěl.
     
    39:34
    Hra se v poslední minutě přelévá z jedné strany na druhou. Obě obrany si zatím vedou výtečně.
     
    38:48
    V útoku se drží Žďár nad Sázavou, střely nejsou přesné.
     
    38:28
    Domácí v plném počtu.
     
    37:45
    Mikulenčák zamířil od modré mimo, následně se do úniku dostal Matiaško, svou sedmou branku v oslabení v této sezóně ale nepřidal.
     
    37:08
    Ondračka vyváží kotouč do útočného pásma a domácí sbírají cenné sekundy.
     
    36:55
    Hosté se drží na puku, ke střele se ale nedostávají.
     
    36:28
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kožený – 2 min., držení protihráče).
     
    36:09
    Střela Kulurise byla tečovaná, Málek si s pukem poradil i po změně směru a Valaši se vydávají do útoku. Domácí nevyužili příležitosti, kdy mohli při zaváhání Radosty pálit do prázdné brány, a stav je stále 4:3.
     
    35:28
    Pernický s Půčkem se dostali do přečíslení proti Poizlovi. Pernického přihrávka však směřovala na paty druhého jmenovaného hráče Vsetína a k puku se dostává Poizl.
     
    34:40
    Lašákovu střelu z pravého kruhu zblokoval Jindra. Radosta zasahuje a hra je přerušena. U brankoviště si hráči ještě něco vyřizují, ale rozhodčí mají situaci pod kontrolou a žádnou další potyčku jsme neviděli. Před dvěma sekundami se do hry opět vrátili Půček a Černohorský.
     
    33:56
    Poizl se snažil obejít domácího obránce Jenáčka. U pravé tyčky už to vypadalo, že se to hostujícímu hráči povede, nakonec byl však přece jen úspěšnější Jenáček.
     
    32:43
    Valaši neopouštějí útočnou třetinu. Kožený zastavil puk na modré čáře a vystřeli. Kotouč mířil mimo branku, Radosta i přes to zasáhl pravým betonem
     
    30:57
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Matiaško poslal kotouč přes brankoviště na DANIELA KLÍMKA, který přes bránícího hráče a z otočky poslal kotouč na vzdálenější tyčku. Asistence: Michal Matiaško, Adam Zetocha.
     
    30:38
    Vyhrocená situace po ataku na Petrisku nezůstala bez odpovědi a potyčka se strhla za brankou Novotného. Iniciátorem byl hostující obránce Černohorský, jenž pěstní souboj s Půčkem nakonec prohrál. Oba hráči dostávají 2+2 minuty za hrubost.
     
    30:28
    Petriska se snažil dostat mezi dvěma hráči Žďáru, ti jej však tvrdě srazili k zemi. Vsetínský útočník dokázal na poslední chvíli vystřelit, s čímž gólman nepočítal a skákavý puk uklidňoval s obtížemi. Po tomto pokusu se v brankovišti strhla menší potyčka.
     
    29:24
    Krupa byl při přechodu do útočné třetiny zastaven Jindrou a ke kotouči se dostávají hosté.
     
    28:43
    Povedenou kombinaci předvedla první vsetínská formace, finální přihrávka však přeskočila Půčkovu hokejku a Valaši se tak ke střele nedostali.
     
    27:36
    Jenáček vybojoval kotouč u mantinelu a poslal jej do mezikruží na najíždějícího Klímka. Střele druhého jmenovaného chyběla razance a Novotný puk bez problémů vyrazil levým betonem.
     
    26:56
    Valaši sice vhazování před Málkem nevyhráli, forčekinkem se ale ke kotouči dostali a první vsetínská formace se může vydat do útoku.
     
    25:12
    Hosté v plném počtu.
     
    24:44
    Hostující hráč nic nevymýšlel a poslal puk mezi betony, toto místo se totiž zatím zdá jako největší slabina vsetínského gólmana. Málek si však tentokrát tento prostor vykryl hokejkou, jelikož zůstal v základním brankářském postavení.
     
    24:44
    Dospěl pojede po faulu Jenáčka trestné střílení!
     
    24:30
    Matiaškova teč skončila nad brankou, Klímek se od modré také netrefil a do útoku se dostávají hosté.
     
    23:49
    Valaši jsou při přesilovce velmi aktivní, určitě je nabudil také dosavadní průběh třetiny.
     
    23:12
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Cibuzar – 2 min., podražení).
     
    22:50
    Žďár právě vstřelil branku!
    Další minuta hry a s ní přichází další gól! Žďár nad Sázavou srovnává na 3:3 zásluhou ZBYŇKA VLKA, který poslal puk z blízkosti mezi gólmanovy betony. Asistence: Martin Nagy, Dominick Vašíček.
     
    21:27
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Klímek nahrál přes obránce do předbrankového prostoru MICHALU MATIAŠKOVI, ten byl ale těsně bráněn Klodnerem a musel se dostat až na úroveň brankové čáry. Odtud poslal bekhendem zadovku směrem na bránu. Hostující gólman s touto akcí nepočítal a lehkou střelu po ledě nechal proniknout za svá záda. Asistence: Daniel Klímek.
     
    20:20
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín dvacet sekund po úvodním vhazování druhé třetiny skóruje. Za záda Novotného propadla střela TOMÁŠE ONDRAČKY, která byla namířena k pravé tyčce. Asistence: Roman Půček, Daniel Klímek.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hosté vstoupili do zápasu útočnou aktivitou a rychlou branku, když už ve druhé minutě dostal za Málkova záda kotouč Dospěl. Valaši se sice dokázali držet na puku, ale větší střeleckou aktivitu jim přinesla až přesilová hra. V této početní výhodě dokázal srovnat Půček a mohlo se začít nanovo. Neuběhlo však ani 14 sekund a Jindra nastavil skóre, které můžeme na tabuli vidět i teď. Nejlépe se zorientoval ve skrumáži před brankou a poslal puk za vsetínskou brankovou čáru jako druhý hráč hostujícího Žďáru nad Sázavou. Vsetín odehrál další dvě přesilové hry bez úspěchu a do střeleckých šancí se dostávali jak domácí, tak hosté. Plameny byly lepší v držení útočného pásma, domácí zase zvládali brejkové situace.
    Druhá třetina začne cca v 17:48.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Po vhazování před Novotným se k puku dostali hosté a rychle přenesli hru do svého pásma. Tam se kotouč dlouho neohřál, protože jej třetí vsetínská formace dostala zase zpět. Krupova střela byla zblokovaná a první třetina se chýlí ke konci.
     
    19:18
    Jenáček vystřelil z pozice na pravém kruhu. Jeho střela ale neprošla přes val třech hráčů Žďáru nad Sázavou.
     
    18:47
    Vsetín se drží v útočném pásmu, zatím bez střely.
     
    17:52
    Hosté si dokázali ve vsetínském brankovišti vytvořit obrovský tlak, při kterém domácí gólman neměl přehled o poloze kotouče. Málka zachránil hvizd rozhodčího, jenž signalizoval postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    16:52
    Domácí jsou momentálně v útočné třetině opravdu vidět. Opět byl ve velké šanci Matiaško, který prošel mezikružím až k hranici brankoviště. Z levého křídla pálil také Ondračka, jeho střela byla ztečována mimo.
     
    16:15
    Domácí vyhráli vhazování ve středním pásmu a bleskově se přesunuli před Novotného. Matiaško zakončoval po ledě od levé tyčky. Hostující gólman má situaci pod kontrolou a srovnání nepovoluje.
     
    15:49
    Kotouč je na hokejkách hostujících borců, k jejich smůle se ale pohybují ve vlastním pásmu. Valaši se však marně snaží dostat puk pod svou kontrolu.
     
    15:28
    Nagy prošel přes tři hráče Vsetína a forhendem zakončil mezi betony. Domácí gólman sice v této situaci působil docela nejistým dojmem, zakročil však úspěšně.
     
    14:52
    Hosté v plném počtu.
     
    14:38
    Ondračka posílal dlouhou přihrávku na Zetocha, ten ji však nezpracoval dobře a ke kotouči se dostávají hosté.
     
    14:13
    Hosté vyhodili kotouč a Jenáček s Ondračkou rozehrávají zpoza vlastní brány.
     
    13:57
    Valaši se drží v útočném pásmu, zatím ovšem bez střely.
     
    12:52
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Kuluris – 2 min., vysoká hůl).
     
    12:52
    Půček dostal přesnou přihrávku na modrou čáru a po levém křídle se dostal až do dobrého střeleckého úhlu. Poslal kotouč mezi betony, tato varianta ale nebyla pro vsetínského útočníka úspěšná.
     
    12:32
    Čermákova střela od modré se před brankou otřela o obránce Jenáčka a končí za brankou.
     
    12:06
    Nahození Marguše od modré končí v Málkově lapačce. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    11:46
    Krupa vyváží kotouč mezi modré čáry a Vsetín se vydává střídat.
     
    11:07
    Hosté zavezli puk do pásma, střelu Klodnera blokuje Vávra. Domácí tým dobře brání a střely se na branku nedostávají.
     
    10:41
    Valaši rozehrávají z vlastního pásma, přes útočnou modrou čáru se však ne a ne dostat.
     
    09:58
    Vhazování přesunulo hru do útočné třetiny Vsetína, kde se Půček snažil udržet kotouč. Nakonec se však přes modrou dostal Marguš a Žďár se může vydat na vsetínskou branku.
     
    09:51
    Hosté jsou aktivnější na puku, delší dobu již nepustili svého soupeře do útoku.
     
    09:11
    Nagy se napřáhl na pravém kruhu a pokusil se prosadit k bližší tyčce. Domácí brankář se skvěle přemístil a střelu vykryl.
     
    08:34
    Vašíček prokličkoval mezi Vsetínskými a pokusil se zasunout kotouč pod Málkovy betony zpoza branky. K dorážce u pravé tyčky si ještě dojížděl Budín. Málek lapačkou kryje.
     
    08:14
    Hosté v plném počtu.
     
    07:28
    Lašák se pokusil prosadit z otočky v mezikruží, Ondračka vystřelil od modré. Ani jedna ze střel nedělala hostujícímu brankáři problémy a Žďár se osvobozuje.
     
    07:06
    Vsetín se ihned dostal do pásma, střely domácích jsou však z velké dálky a hosté je blokují.
     
    06:42
    Valaši se drží v pásmu a kombinují, pomalou souhru přerušuje hvizd rozhodčího. Pískáno je postavení útočícího hráče v brankovišti a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    06:14
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Junek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    05:42
    Žďár vyhrál vhazování v útočném pásmu. Klodner vypálil od modré, jeho pokus v mezikruží tečoval Gergel. Druhý jmenovaný si k puku znovu dojel a hledal místo mezi betony, střela mu ale nesedla a kotouč končí ve výstroji vsetínského brankáře.
     
    05:23
    Vidíme rychlý hokej nahoru dolů s množstvím šancí, tentokrát musel proti střele z pravého kruhu zasahovat domácí Málek.
     
    05:02
    Krupovu střelu z vrcholu levého kruhu tečoval u pravé tyčky Zetocha. Novotný předvedl parádní zákrok lapačkou.
     
    04:26
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hostující celek si své vedení bere rychle zpět. Zmatku v brankovišti využil MATĚJ JINDRA a poslal kotouč mezi gólmanovy betony. Asistence: Lukáš Gergel.
     
    04:08
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hostům se sice podařilo vyhodit, ve vlastním pásmu se ale puku chopil ROMAN PŮČEK, prošel přes celé kluziště, v mezikruží si obhodil dva obránce a z levého křídla prostřelil Novotného k levé tyčce. Asistence: Bez asistence.
     
    03:47
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Kuluris.
     
    03:04
    Valaši se dostali do útočné třetiny, ovšem bez žádné střelecké šance. Jejich soupeř se také dokázal udržet před gólmanem, ani ten však nemá moc práce, jelikož všechnu jeho práci převezme obrana.
     
    01:28
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté se se štěstím dostávají do vedení! LUBOŠ DOSPĚL vypálil z levého kruhu mezi Málkovy betony. Vsetínský gólman dokázal nejprve zakročit, následně však puk doklouzal až za brankovou čáru a Žďár se bez většího povšimnutí vstřelené branky může radovat. Asistence: Michael Kuluris.
     
    00:46
    Petriskova nahrávka na Baďuru ze středního pásma nebyla přesná a k puku se za vlastní brankou dostal Budín. Žďár míří do útoku.
     
    00:25
    Hosté se dostali k nečekané střele z pravého kruhu. Málek si střelou poradil, a tak se skóre po 25 sekundách hry nemění.
     
    00:02
    Hosté vyhráli úvodní vhazování, rozehrávka však našla vsetínského Jenáčka, jenž přenáší hru za svou bránu a rozehrává.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Málek (Chrástecký) – Jenáček, Ondračka, Kožený, Lašák, Mikulenčák, Vávra, Fojtášek – Půček, Matiaško, Klímek – Baďura, Petriska, Pernický – Lukačka, Zetocha, Krupa.

    SKLH Žďár nad Sázavou: Novotný (Radosta) – Černohorský, Junek, Čermák, Klodner, Poizl, Cibuzar, Filip, Budín – Dospěl, Vlk, Jindra, Kuluris, Marguš, Nagy, Gergel, Vašíček.

    Rozhodčí: Vaněk – Goňa, Poláček.
     
    VHK ROBE Vsetín

    Valaši vstupovali do skupiny o umístění na třetím místě. Poslední zápasy jim však nevyšly dle představ (v posledních kolech 3:6 s Litvínovem a 2:4 s Třincem), a tak se propadli na pátou příčku. Na jejich kontě je momentálně dvacet pět bodů, což znamená, že se mohou po dnešní případné výhře dostat na druhé místo. O bod více než Vsetín mají totiž čtvrtý Třinec a třetí Havířov, o dva body pak Olomouc.

    Se sedmi body (4+3) je nejproduktivnějším hráčem ve vsetínském kádru Roman Půček, jenž s náskokem šesti bodů na svého spoluhráče Michala Matiaška vyhrál bodování ve skupině E.
     
    SKLH Žďár nad Sázavou

    Hostující celek se momentálně nachází s dvaceti body na sedmé příčce tabulky. Hokejistům Žďáru nad Sázavou se povedl vstup do sezóny, od října se však nedokázali dotáhnout na body a bodovali až v druhé části soutěže, když v prvním kole nadstavby porazili po prodloužení Litvínov a za týden brali tři body proti Warrioru Brno. Obě tyto výhry byly ale na domácím ledě. Na stadionu soupeře Plameny bodovaly pouze jednou, a to na začátku sezóny v Havlíčkově Brodě.

    V nadstavbě je nejproduktivnějším hráčem Žďáru Lukáš Gergel (4+2), v tabulce kanadského bodování skupiny o umístění mu patří deváté místo.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje u online přenosu ze zápasu Extraligy staršího dorostu. V předehrávce devátého kola skupiny o umístění se střetnou týmy VHK ROBE Vsetín a SKLH Žďár nad Sázavou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 5. Půček, 21. Ondračka (Půček, Klímek), 22. Matiaško (Klímek), 31. Klímek (Matiaško, Zetocha), 62. Klímek (Ondračka) – 2. Dospěl (Kuluris), 5. Jindra (Gergel), 23. Vlk (Nagy, Vašíček), 40. Jindra (Gergel, Dospěl)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Chrástecký) – Jenáček, Ondračka, Kožený, Lašák, Mikulenčák, Vávra, Fojtášek – Půček, Matiaško, Klímek – Baďura, Petriska, Pernický – Lukačka, Zetocha, Krupa.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Novotný (31. Radosta) – Černohorský, Junek, Čermák, Klodner, Poizl, Cibuzar, Filip, Budín – Dospěl, Vlk, Jindra, Kuluris, Marguš, Nagy, Gergel, Vašíček.

    Rozhodčí: Vaněk – Goňa, Poláček
    thejrc.org