Liberec – Č. Budějovice 8:3 (kon.) | Vsetín – Žďár n/S 5:4 (po pr.) | Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.)
po prodl.
VHK ROBE Vsetín
5:4 (1:2, 3:2, 0:0 - 1:0)
SKLH Žďár nad Sázavou
Úterý 05.12.2017, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga staršího dorostu • O umístění
Partner:
     
    61:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    DANIEL KLÍMEK zůstal sám v mezikruží a nikdo mu tedy nebránil v poslání kotouče nad lapačku do levého horního rohu. Asistence: Tomáš Ondračka.
     
    39:57
    Žďár právě vstřelil branku!
    Do třetí třetiny se bude vstupovat za vyrovnaného stavu. Hostující tým se dobře zorientoval před brankou a předvedl oku lahodící akci, při které putoval puk zpoza branky na vrchol levého kruhu, odkud MATĚJ JINDRA propálil vsetínského gólmana. Málek neměl šanci proti této střele zakročit. Asistence: Lukáš Gergel, Luboš Dospěl.
     
    30:57
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Matiaško poslal kotouč přes brankoviště na DANIELA KLÍMKA, který přes bránícího hráče a z otočky poslal kotouč na vzdálenější tyčku. Asistence: Michal Matiaško, Adam Zetocha.
     
    22:50
    Žďár právě vstřelil branku!
    Další minuta hry a s ní přichází další gól! Žďár nad Sázavou srovnává na 3:3 zásluhou ZBYŇKA VLKA, který poslal puk z blízkosti mezi gólmanovy betony. Asistence: Martin Nagy, Dominick Vašíček.
     
    21:27
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Klímek nahrál přes obránce do předbrankového prostoru MICHALU MATIAŠKOVI, ten byl ale těsně bráněn Klodnerem a musel se dostat až na úroveň brankové čáry. Odtud poslal bekhendem zadovku směrem na bránu. Hostující gólman s touto akcí nepočítal a lehkou střelu po ledě nechal proniknout za svá záda. Asistence: Daniel Klímek.
     
    20:20
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín dvacet sekund po úvodním vhazování druhé třetiny skóruje. Za záda Novotného propadla střela TOMÁŠE ONDRAČKY, která byla namířena k pravé tyčce. Asistence: Roman Půček, Daniel Klímek.
     
    04:26
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hostující celek si své vedení bere rychle zpět. Zmatku v brankovišti využil MATĚJ JINDRA a poslal kotouč mezi gólmanovy betony. Asistence: Lukáš Gergel.
     
    04:08
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hostům se sice podařilo vyhodit, ve vlastním pásmu se ale puku chopil ROMAN PŮČEK, prošel přes celé kluziště, v mezikruží si obhodil dva obránce a z levého křídla prostřelil Novotného k levé tyčce. Asistence: Bez asistence.
     
    01:28
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté se se štěstím dostávají do vedení! LUBOŠ DOSPĚL vypálil z levého kruhu mezi Málkovy betony. Vsetínský gólman dokázal nejprve zakročit, následně však puk doklouzal až za brankovou čáru a Žďár se bez většího povšimnutí vstřelené branky může radovat. Asistence: Michael Kuluris.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 5. Půček, 21. Ondračka (Půček, Klímek), 22. Matiaško (Klímek), 31. Klímek (Matiaško, Zetocha), 62. Klímek (Ondračka) – 2. Dospěl (Kuluris), 5. Jindra (Gergel), 23. Vlk (Nagy, Vašíček), 40. Jindra (Gergel, Dospěl)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Chrástecký) – Jenáček, Ondračka, Kožený, Lašák, Mikulenčák, Vávra, Fojtášek – Půček, Matiaško, Klímek – Baďura, Petriska, Pernický – Lukačka, Zetocha, Krupa.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Novotný (31. Radosta) – Černohorský, Junek, Čermák, Klodner, Poizl, Cibuzar, Filip, Budín – Dospěl, Vlk, Jindra, Kuluris, Marguš, Nagy, Gergel, Vašíček.

    Rozhodčí: Vaněk – Goňa, Poláček
    thejrc.org