Třinec – Brynäs 3:1 (kon.) | JYP – Kometa Brno 3:3 (kon.) | Liberec – Zürich 0:1 (kon.)
Bern – Växjö 3:2 (kon.)
konec
JYP Jyväskylä
3:3 (1:2, 1:1, 1:0)
HC Kometa Brno
Úterý 05.12.2017, 18:00 • Synergia-areena, Jyväskylä • Hokejová Liga mistrů • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:43 MÄENPÄÄ - 3:3
     
    56:43
    JYP právě vstřelilo branku!
    MIKKO MÄENPÄÄ dokázal po velké tlaku svého týmu vyrovnat. Kometa dlouho odolávala, nakonec už ani Jekel nedokázal zabránit střele finského obránce. Ten se dostal ke střele na pravé straně kruhu a poslal puk do sítě. Asistence: Jerry Turkulainen, Michel Miklík.
    36:14 SÜSS - 2:3
     
    36:14
    Kometa právě vstřelila branku!
    Čepice na led, klobouky dolů, JAN SÜSS dokonává svůj velký příběh. Dnes podruhé zakončuje přesně bekhendem a ba co víc, dokázal vsítit hattrick. Mladík nabírá v Kometě zkušenosti, v extralize nemá ještě jediný zápas, ale dnes si říká o šanci. Parádní střela a Finové znovu prohrávají. Asistence: Tomáš Vincour, Lukáš Vágner.
    29:44 PUUSTINEN - 2:2
     
    29:44
    JYP právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno. JUUSO PUUSTINEN vypálil ihned po buly a byla to blesková střela. Vše proběhlo hrozně rychle a navíc střela byla milimetrově přesná. Asistence: Jarkko Immonen.
    15:45 SUOMELA - 1:2
     
    15:45
    JYP právě vstřelilo branku!
    Je sníženo. Třetí přesilovka je využita, i když to vypadalo, že se dlouho nic nestane. Finové neměli velký tlak, ale nakonec se prosadil ANTTI SUOMELA. Ten vypálil přes obránce, Jekel toho asi mnoho neviděl a kotouč končí v síti. Asistence: Michel Miklík, Jerry Turkulainen.
    07:50 SÜSS - 0:2
     
    07:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    No to jsou věci. Brněnští fanoušci v hledišti a jistě i u nás v České republice mohou mít radost podruhé. A znovu to byl JAN SÜSS, který se rozjel od modré čáry a střelou bekhendem zmrazil kompletně hlediště a gólmana Olkinouru. Asistence: Tomáš Vincour, Michal Gulaši.
    06:00 SÜSS - 0:1
     
    06:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to je skvělý úvod Komety. Přežila oslabení a poté se nebála zaútočit. Byl to dravý mladík JAN SÜSS, který vybojoval puk a poté se utkal v souboji s brankářem Olkinourou. Ten neměl kotouč vůbec pod kontrolou a brněnský útočník toho dokázal pohotově využít. Asistence: Alexandre Mallet, Tomáš Bartejs.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 16. Suomela (Miklík, Turkulainen), 30. Puustinen (Immonen), 57. Mäenpää (Turkulainen, Miklík) – 6. Süss (Mallet, Bartejs), 8. Süss (Vincour, Gulaši), 37. Süss (Vincour, Vágner)


    JYP Jyväskylä: Olkinoura (Parkkinen) – Vainio, Kalteva, Kuukka, Mäenpää, Jokinen, Ikonen, Honka, Yonkman – Tuppurainen, Immonen, Kolehmainen – Miklík, Hytönen, Louhivaara – Puustinen, Suomela, Turkulainen – Sund, Kanninen, Rooba.
    HC Kometa Brno: Jekel (Čiliak) – Barinka, Furch, Vágner, Gulaši, Bartejs, Štencel – Mallet, Nahodil, H. Zohorna – Horký, Süss, Vincour, Dočekal, R. Zohorna, T. Svoboda – Plášek, Nečas, Gajarský.

    Rozhodčí: Alessandro DiPietro, Daniel Stricker – Pasi Nieminen Tommi Niittylä

    Diváci: 2317
    Úterý 12.12.2017
    Kometa Brno - JYP 3:5

    Branky a nahrávky: 39. Horký (H. Zohorna), 50. Nečas (Horký), 54. Svoboda (Nečas, Krejčík) – 6. Immonen (Tuppurainen, Nattinen), 14. Puustinen (Suomela), 15. Kolehmainen, 48. Nattinen (Immonen, Tuppurainen), 60. Yonkman (Immonen)

    bahis siteleri