Kazaň – Petrohrad 2:3 (po pr.) | Nižněkamsk – Minsk 4:1 (kon.) | Soči – Jaroslavl 1:2 (po pr.)
po prodl.
Ak Bars Kazaň
2:3 (0:1, 2:1, 0:0 - 0:1)
SKA Petrohrad
Středa 06.12.2017, 17:00 • TatNeft Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:23 Patrik HERSLEY - 2:3
     
    63:23
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    PATRIK HERSLEY to udělal naprosto famózně, když si objel hráče na pravé straně a následně bekhendem dostal puk za záda Garipova. Asistence: Sergej Plotnikov.
    33:39 Anton LANDER - 2:2
     
    33:39
    Kazaň vstřelila branku!
    ANTON LANDER dostal puk z levé strany, následně krásnou fintu dostal brankáře na druhou stranu a bekhendem zakončil do brány! Asistence: Stanislav Galijev.
    30:13 Vladimir TKAČOV - 1:2
     
    30:13
    Kazaň vstřelila branku!
    VLADIMIR TKAČOV se dostal k puku u brány, následně se s ním dostal před ní a tvrdou ránou do pravé části snížil na rozdíl jediné branky! Asistence: Andrej Markov.
    29:08 Sergej PLOTNIKOV - 0:2
     
    29:08
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Bělov vybojoval puk ve středním pásmu, následně ho předal SERGEJOVI PLOTNIKOVI, který si skvěle tělem odstrčil protihráče a poté dostal puk za záda Garipova. Asistence: Anton Bělov.
    03:14 Vadim ŠIPAČOV - 0:1
     
    03:14
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Po velmi aktivním začátku domácích přichází ledová sprcha. Po boji u branky Garipova se k puku dostal Thoresen, který ho posunul na VADIMA ŠIPAČOVA a ten střelou do poloprázdné brány otevřel skóre utkání! Asistence: Patrick Thoeresen, Ilja Kovalčuk.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 31. Tkačov (Markov), 34. Lander (Galijev) – 4. Šipačov (Thoresen, Kovalčuk), 30. S. Plotnikov (A. Bělov), 64. Hersley (S. Plotnikov)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Biljalov) – Ohtamaa (A), Sidorov, Markov (C), Jarullin, Batyršin, Tokranov (A), Ljamkin – Lukojanov, A. Potapov, Jazkov – Lander, Sekáč, Galijev – Klinkhammer, Tkačov, Kosov – M. Gluchov, Obuchov, Glinkin.
    SKA Petrohrad: Koskinen (Melničuk) – Vojnov, Gavrikov, A. Bělov (A), J. Jakovlev, Hersley, Rykov, Zub – Thoresen, Šipačov, Kovalčuk (C) – S. Plotnikov, Prochorkin, N. Gusev – Kalinin, Koskiranta, Širokov (A) – Karpov, Kablukov, Barabanov.

    Rozhodčí: Denis Naumov, Antonin Jerabek – Dmitry Golyak, Pavel Badyl
    thejrc.org