Columbus – New Jersey 1:4 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 3:4 (kon.) | Detroit – Winnipeg 5:1 (kon.)
Tampa – NY Islanders 6:2 (kon.) | Montreal – St. Louis 3:4 (kon.) | Dallas – Nashville 2:5 (kon.)
Colorado – Buffalo 2:4 (kon.) | Vancouver – Carolina 3:0 (kon.) | Vegas – Anaheim 4:3 (1:0 po s.n.)
Los Angeles – Minnesota 5:2 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
New Jersey Devils
Středa 06.12.2017, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:06 Jesper BRATT - 1:4
     
    51:06
    Devils právě vstřelili branku!
    Hned po vhazování vyrazili Devils do útoku a jejich bleskový přechod až před branku soupeře končí za zády Bobrovského. Ten sice dokázal zachytit střelu Halla, ale na okamžitou dorážku JESPERA BRATTA už byl krátký. Asistence: Taylor Hall.
    39:14 Stefan NOESEN - 1:3
     
    39:14
    Devils právě vstřelili branku!
    Rychlý kontr Devils, kteří střílí už svůj třetí gól v utkání. Bobrovskij sice první střelu zachytil, ale při zákroku přišel o masku a už nestihl zareagovat na dorážku STEFANA NOESENA, který zvyšuje na 3:1. Asistence: Miles Wood, Nico Hischier.
    24:43 Taylor HALL - 1:2
     
    24:43
    Devils právě vstřelili branku!
    Rychlý kontr hostí končí kotoučem v brance! Hirschier zastavil svůj útok na pravé straně, přibrzdil si a rozhlédl se. Uviděl najíždějícího TAYLORA HALLA, kterému poslal do jízdy přesný pas. A Bobrovskij se jen marně natahoval po střele z první. Asistence: Nico Hischier, Jesper Bratt.
    13:46 Nick FOLIGNO - 1:1
     
    13:46
    Columbus právě vstřelil branku!
    V samém závěru početní převahy se domácí dočkali vyrovnávacího gólu! Bjorkstrandovu střelu tečoval NICK FOLIGNO, který změnil směr letícího puku, jenž propadl Schneiderovi za záda. Asistence: Oliver Bjorkstrand, Seth Jones.
    04:24 Travis ZAJAC - 0:1
     
    04:24
    Devils právě vstřelili branku!
    Columbus v rychlém sledu vyprodukoval dvě chyby a je z toho úvodní gól zápasu. Napřed domácí ztratili puk ve středním pásmu a posléze nebyli schopni odpálit volný puk poblíž vlastního brankoviště. Toho využil TRAVIS ZAJAC, který nadvakrát dotlačil kotouč za záda brankáře Bobrovského. Asistence: Stefan Noesen, Marcus Johansson.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 14. N. Foligno (Bjorkstrand, S. Jones) – 5. Zajac (Noesen, Ma. Johansson), 25. Hall (Hischier, Bratt), 40. Noesen (Wood, Hischier), 52. Bratt (Hall)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – S. Jones, Werenski, D. Savard, J. Johnson (A), Harrington, G. Carlsson – J. Anderson, Dubois, Panarin – Atkinson, Wennberg, N. Foligno (A) – Bjorkstrand, Dubinsky, Calvert – Motte, Sedlák, Jenner (A).
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Vatanen, A. Greene (C), Severson, J. Moore, Santini, Butcher – Bratt, Hischier, Hall (A) – Stafford, Zajac (A), Ma. Johansson – Noesen, Coleman, Gibbons – J. Hayes, Boyle, Wood.

    Rozhodčí: Furlatt, Brenk – Barton, MacPherson

    Diváci: 14282
    thejrc.org