Columbus – New Jersey 1:4 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 3:4 (kon.) | Detroit – Winnipeg 5:1 (kon.)
Tampa – NY Islanders 6:2 (kon.) | Montreal – St. Louis 3:4 (kon.) | Dallas – Nashville 2:5 (kon.)
Colorado – Buffalo 2:4 (kon.) | Vancouver – Carolina 3:0 (kon.) | Vegas – Anaheim 4:3 (1:0 po s.n.)
Los Angeles – Minnesota 5:2 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
3:4 (1:1, 1:2, 1:1)
St. Louis Blues
Středa 06.12.2017, 01:38 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:11 Brayden SCHENN - 3:4
     
    52:11
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Vedení jde zpět na stranu hostujícího celku. Schwartz kotouč zavezl do útočného pásma, kde ho posunul do strany k BRAYDENU SCHENNOVI. Hostující forvard nebyl v ideální pozici, ale nahození od mantinelu se před bránou odrazilo od brusle bránícího hráče a skončilo mezi Priceovými betony.Asistence: Jaden Schwartz, Colton Parayko.
    46:34 Shea WEBER - 3:3
     
    46:34
    Montreal právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Po komerční přestávce se znovu vhazovalo u Allena, Andrew Shaw byl na buly opět úspěšnější a tak se SHEA WEBER dostal k dalšímu zakončení. Znovu se domácí obránce rozhodl pro střelu po ledě a kotouč skončil přesně mezi betony hostujícího gólmana. Asistence: Andrew Shaw,.
    37:04 Shea WEBER - 2:3
     
    37:04
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediné branky. Díky vyhranému vhazování šel kotouč okamžitě na modrou čáru, kde byl připraven SHEA WEBER. Velezkušený obránce vyslal rychlou střelu po zemi a kotouč si to namířil přesně k tyči Allenovy brány. Asistence: Andrew Shaw.
    22:39 Brayden SCHENN - 1:3
     
    22:39
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A je to 1:3! Okamžitě po vyhraném vhazování se BRAYDEN SCHENN zjevil v samostatném úniku, když obdržel přihrávku na modrou čáru. Schenn využil toho, že obránci byli daleko od sebe a tváří v tvář proti Priceovi uspěl střelou pod břevno! Asistence: Alex Pietrangelo.
    22:32 Scottie UPSHALL - 1:2
     
    22:32
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Zničehonic si hosté berou vedení zpět. Fantasticky to udělal Dmitrij Jaškin, který se napravo podél mantinelu protáhl až do blízkosti Priceovy brány. Následovala bekhendová přihrávka před odkrytou polovinu brány a SCOTTIE UPSHALL byl neomylný. Asistence: Dmitrij Jaškin.
    15:28 Jordie BENN - 1:1
     
    15:28
    Montreal právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru domácí nevyužili, ale nyní už je vyrovnáno. Kombinace v útočném pásmu už nebavila JORDIEHO BENNA, který na modré čáře natáhl ke střele. Dělový projektil nabral výbornou trajektorii, načež skončil přesně pod břevnem Allenovy brány. Asistence: Tomáš Plekanec, Daniel Carr.
    05:00 Brayden SCHENN - 0:1
     
    05:00
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté ještě zůstali nastěhováni v útočném pásmu a slaví gól. BRAYDEN SCHENN nejprve z pravého kruhu vypálil do brankáře, ale kotouče se pak ujal Schwartz, který svého spoluhráče vybídl k dalšímu zakončení. Po šikovné zadovce pak Schenn vypálil přesně mezi tyč a tělo Careyho Price! Asistence: Jaden Schwartz.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 16. Jo. Benn (Plekanec, Carr), 38. S. Weber (A. Shaw), 47. S. Weber (A. Shaw) – 5. B. Schenn (Schwartz), 23. Upshall (Jaškin), 23. B. Schenn (Pietrangelo), 53. B. Schenn (Schwartz, Parayko)


    Montreal Canadiens: Price (Niemi) – Jo. Benn, S. Weber, Alzner, Petry, Mete, Schlemko – Pacioretty, Danault, A. Shaw – Hudon, Plekanec, Gallagher – Galchenyuk, J. de La Rose, Byron – Deslauriers, Froese, Carr.
    St. Louis Blues: Allen (31. C. Hutton) – Bouwmeester, Pietrangelo, Edmundson, Parayko, Gunnarsson, Bortuzzo – Sobotka, Stastny, Tarasenko – Schwartz, B. Schenn, Steen – Pääjärvi, Berglund, Blais – Upshall, Brodziak, Jaškin.

    Rozhodčí: McCauley, Hebert – Amell, Miller

    Diváci: 21 302
    thejrc.org