Chomutov – Olomouc 2:3 (po pr.)
po prodl.
Piráti Chomutov
2:3 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:1)
HC Olomouc
Středa 06.12.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:24 Jan KNOTEK - 2:3
     
    60:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    JAN KNOTEK nyní naprosto luxusně obešel bránící hráče Chomutova a rozhodl o výhře svého celku! Na modré čáře se otočil a dostal se před branku. Tam střelou nad lapačku překonal bezmocného Jána Laca. Asistence: Martin Vyrůbalík a Jan Eberle.
    58:27 Martin VYRŮBALÍK - 2:2
     
    58:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Bravurně sehraná situace od Olomouce, která se dočkává vyrovnání! MARTIN VYRŮBALÍK dostal přihrávku na modrou čáru a tvrdou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Je srovnáno! Asistence: Jan Jaroměřský a Petr Strapáč.
     
    57:59
    Branislav Konrád zůstává na střídačce a Kohouti hrají v šesti bruslařích na ledě! 121 sekund mají hosté na to, aby se jim povedlo vyrovnat stav utkání.
     
    50:45
    Po chybě domácí defenzívy se dostával do šance zpoza branky Petr Strapáč, kterému se ale nepovedlo dobrou šanci zakončit gólově.
     
    49:59
    Obrovský závar před brankou Olomouce. Do zakončení se dostával Skokan, Růžička i Tomica. Ani jeden pokus ale v brance Branislava Konráda nakonec neskončil.
     
    47:37
    Domácí nyní přežili klinickou smrt. Kevin Sundher obkroužil branku a puk se dostával do brankoviště. Ke štěstí domácí obrany se ale černá guma do branky nedostala.
     
    41:45
    Rychlonohého Jakuba Lauka na modré čáře zastavoval Martin Vyrůbalík, který inkasuje dvouminutový trest za podražení.
     
    38:31
    Adam Dlouhý připravil gólovku pro Romana Chloubu, jenž byl osamocen u pravé tyčky. Zblízka ovšem branku nedokázal trefit, to byla slibná šance.
     
    35:49
    Jakub Galvas dostal parádní nabídku. Obdržel přihrávku od levého mantinelu až na zadní tyč, kde byl v dobré pozici. Branku z úhlu ale nakonec přestřelil!
     
    35:07
    Ivan Huml ve vzájemném souboji držel jednoho z hostů a inkasuje dvouminutový trest. Šanci v početní výhodě mají také hosté.
     
    32:50
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Marek Laš – 2 min., držení protihráče).
    30:46 Adam DLOUHÝ - 2:1
     
    30:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Krásná akce domácího celku, jenž se naprosto vymyká tempu dnešního utkání! Vladimír Růžička zavezl kotouč do třetiny a zadovkou poslal kotouč na Jana Havla. Ten udělal kličku bekhendem a poslal puk na levou tyčku. Zde se prosadil ADAM DLOUHÝ! Asistence: Jan Havel a Vladimír Růžička.
     
    24:45
    Petr Koblasa za brankou Laca jasně držel jednoho z hostujících hráčů a již míří na lavici hanby. Čeká nás početní výhoda Kohoutů.
    23:25 Jan JAROMĚŘSKÝ - 1:1
     
    23:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nejdříve zakončoval do Laca Jergl, hned po vhazování ale přišla vyrovnávací trefa. Hned po vhazování se od pravého mantinelu svižnou střelou prosadil JAN JAROMĚŘSKÝ. Asistence: Miroslav Holec a Kevin Sundher.
     
    22:52
    Jan Káňa měl na hokejce vyrovnávací trefu, z pravého kruhu ovšem mířil pouze do vzdálenější spojnice tyčky a břevna!
     
    21:11
    V závěru přesilové hry domácích míří na lavici hanby domácí Dávid Skokan. Po šesti sekundách tak začne početní výhoda hostujícího celku.
    19:59 Michal VONDRKA - 1:0
     
    19:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti dlouho kombinovali a měli několik šancí na střelu. V posledních sekundách se kotouč dostal do brankoviště, u pravé tyčky poté stál MICHAL VONDRKA, jenž kotouč nalepil pod břevno natahujícího se Konráda. Asistence: Dávid Skokan.
     
    19:18
    Výhoda domácích bude dvojnásobná! Jan Káňa inkasuje dvě minuty za vysokou hůl, která byla lehce nešťastná.
     
    19:04
    Tomáš Houdek odjíždí na trestnou lavici, delší dobu držel Michala Vondrku a míří tak na trestnou lavici.
     
    16:21
    Vilém Burian se podél levého mantinelu dostal do zakončení, mířil na vzdálenější tyčku ale trefil pouze rukavici připraveného Jána Laca!
     
    14:01
    Ivan Huml na konci přesilové hry zakončoval od pravého mantinelu a jeho nahození skončilo na tyčce. Puk následně vletěl do brankoviště, Konrád kotouč ovšem včas zalehl.
     
    12:30
    Snažení domácích bylo zakončeno dělovkou Juraje Valacha z vrcholu levého kruhu, puk nakonec ovšem skončil na výstroji přesouvajícího se Konráda.
     
    12:02
    Piráti si zahrají přesilovou hru. Za držení v útočném v pásmu míří na trestnou lavici útočník Jan Knotek.
     
    04:04
    Stanislav Dietz špatně rozehrál a Jan Káňa mohl zakončovat do odkryté branky, Ján Laco se nicméně přesunul a střelecký pokus zachytil!
     
    02:23
    Olomouc se dostávala do útoku a jeden z hostů mohl zakončovat. Michal Poletín si pomohl menším háčkem a Kohouti mají k dispozici přesilovku.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 20. Vondrka (Skokan), 31. A. Dlouhý (J. Havel, V. Růžička) – 24. Jaroměřský (Holec, Sundher), 59. Vyrůbalík (Jaroměřský, Strapáč), 61. J. Knotek (Vyrůbalík, Eberle)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Š. Lukeš) – Mrázek, Valach, Dietz, Flemming, Dlapa, Slovák, L. Chalupa – Koblasa, Sklenář, Vondrka – Tomica, V. Růžička, Skokan – Poletín, Huml, Lauko – A. Dlouhý, Chlouba, J. Havel.
    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Vyrůbalík, Jaroměřský, Ondrušek, Houdek, L. Galvas, J. Galvas – Laš, J. Knotek, Eberle – Burian, R. Vlach, Skladaný – J. Káňa, Strapáč, Ostřížek – Holec, Sundher, Jergl – Mráz.

    Rozhodčí: Pešina, Svoboda – Kajínek, Zavřel.

    Diváci: 3 013
    ocianews.com