Jablonec n/N – Letňany 5:3 (kon.) | Šumperk – Opava 13:5 (kon.) | Poruba 2011 – Val. Meziříčí 2:6 (kon.)
Kopřivnice – Nový Jičín 1:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – David Servis 5:6 (po pr.) | Mor. Budějovice – Písek 6:1 (kon.)
Tábor – Pelhřimov 5:2 (kon.) | Klatovy – Nymburk 5:3 (kon.) | Žďár n/S – Kolín 5:4 (po pr.)
Kobra – Sokolov 7:5 (kon.) | Vrchlabí – Dvůr Králové n. L. 3:1 (kon.) | Trutnov – Bílina 4:3 (po pr.)
Děčín – Řisuty 4:2 (kon.)
konec
HC Děčín
4:2 (1:1, 3:0, 0:1)
HC Řisuty
Středa 06.12.2017, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:03:12)
     
    Je dobojováno. Medvědi nakonec otočili nepříznivý stav a připisují si tak tři body za výhru 4:2. Hosté ale bojovali až do konce. Na body to ale nestačilo a z ledu Děčína tak odjedou s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Domácí hráči mají stále kotouč na svých holích a Pavel Zajan pak střílel z pravé strany. Kotouč za Ilašenkova záda ale nedostal. Hosté pak otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    58:19
    Před dotírajícím Olivieriusem podržel puk pod svojí lapačkou Ilašenko. Hru nechal plynout a hned ho rozehrál mezi své spoluhráče.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:05
    Medvědi nyní mají puk a směřují s ním před hostující branku. Snaží se ho držet co nejdéle na svých holích.
     
    56:30
    Domácí celek pětiminutové oslabení zvládl bez úhony a nyní je už v plném počtu. Vhazovat se bude po levici Lukáše Lavingera.
     
    56:10
    A to ani nyní, kdy Pavel Zajan poslal znovu kotouč před Ilašenka. Z trestu domácích už moc nezbývá a vypadá to, že se Medvědi ubrání.
     
    55:38
    Znovu mají hosté tlak před děčínskou brankou. Čtveřice domácích hráčů ale padá obětavě do střel a zatím tak hosty ke kontaktní brance nepouští.
     
    54:57
    Nyní Ondřej Hříbal dotíral na útočníka hostů a poté, co získal puk, opět letí až na opačný konec kluziště. Medvědi zatím své dlouhé oslabení zvládají dobře.
     
    54:09
    Zdvořáček vybojoval kotouč v rohu kluziště a poté prudkou ránou o mantinel poslal puk znovu až před hostující klec.
     
    53:21
    Buldoci obléhali branku Děčína, poté jim ale kotouč sebral Jaroslav Hašek a matador děčínského týmu pak sám posílá kotouč znovu až před Jana Ilašenka.
     
    52:41
    Medvědi zachytili puk v obranném pásmu a hned ho poslali až před Ilašenka. Hosté tak musí zakládat svou další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    52:24
    Hosté tak mají velkou šanci snížit na rozdíl jediné branky.
     
    51:30
    Jan Kaltenböck dostává pětiminutový trest a trest do konce utkání za úder do oblasti hlavy nebo krku. Trest odpyká Jan Chovanec.
     
    50:53
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    50:27
    Zajan těsně před Ilašenkem sklepl kotouč, ale za jeho záda ho nedostal. Hostující brankář je nyní ostřelován snad z každé pozice, zatím ale drtivému tlaku domácích odolává.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 17. Faigl (Vacek, Macek), 24. Navarra (Baránek), 27. Zajan (Hašek, Málek), 35. Hašek – 10. Havelka (Dostál), 42. Patyk (Schildhabel, Keszi)


    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Hříbal, Balcar, Kaltenböck, Málek, Chmel, Molnár, Zdvořáček – Zajan, Volráb, Macek – Faigl, Oliverius, Chovanec – Chmelař, Vacek, Hašek – Kopta, Baránek, Navarra
    HC Řisuty: Švihálek (41. Ilašenko) – Dostál, Kužel, Havelka, Zderadička, Potěchin, Petržílka – Patyk, Kos, Vyskočil – Záleský, Hampl, Schildhabel – Choc, Keszi, Keller, Kalla

    Rozhodčí: Knapík – Hynčica, Goltsch

    Diváci: 306
    ocianews.com