Jablonec n/N – Letňany 5:3 (kon.) | Šumperk – Opava 13:5 (kon.) | Poruba 2011 – Val. Meziříčí 2:6 (kon.)
Kopřivnice – Nový Jičín 1:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – David Servis 5:6 (po pr.) | Mor. Budějovice – Písek 6:1 (kon.)
Tábor – Pelhřimov 5:2 (kon.) | Klatovy – Nymburk 5:3 (kon.) | Žďár n/S – Kolín 5:4 (po pr.)
Kobra – Sokolov 7:5 (kon.) | Vrchlabí – Dvůr Králové n. L. 3:1 (kon.) | Trutnov – Bílina 4:3 (po pr.)
Děčín – Řisuty 4:2 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
5:3 (0:0, 3:3, 2:0)
HC Letci Letňany
Středa 06.12.2017, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga skupina Západ • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Vlci právě vstřelili branku!
    Nakonec se ale Pražané ke hře v šesti odhodlali a přichází definitivní rozuzlení. Puku se v blízkosti obranné modré čáry chopil TOMÁŠ BROKEŠ a ze středního pásma jej neomylně vyslal vstříc opuštěné kleci. Bez asistence.
     
    56:51
    Jablonecká defenziva trestuhodně zapomněla na Kadaneho, který se obtočil kolem svého strážce a za zády všech bekhendem pálil. Hosnedl odklonil dráhu střely vyrážečkou do rohu hřiště!
     
    53:02
    Aktivita Pražanů sílí a nyní měl Hosnedl opět plné ruce, nebo spíš betony, práce. Přihrávku obdržel mezi kruhy Ladislav Kadane, jehož přízemní střelu gólman vykopl.
     
    51:01
    Vlci podnikli rychlý brejk a skvěle zasáhl Pírs! Víšek dorážel z exkluzivní pozice mezi kruhy a brankář Letňan utěsnil všechny možné mezírky včas.
     
    48:22
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Babec – 2 min., sekání).
     
    47:56
    Vlci právě vstřelili branku!
    Teď už se ovšem Jablonec dostává naprosto zaslouženě do vedení! Mulačova střela Pírsovi vypadla a kotouč nejrychleji našel na brankovišti hlídkující LUKÁŠ TONDR, který jej snadno doklepl za čáru. Asistence: Mulač, Brokeš.
     
    47:31
    Brokeš za Letňanskou brankou překvapil Kotyru a posílal puk mezi kruhy. Tam jej sice Vlci neukořistili, akce ale pokračovala a nakonec právě Brokeš z výborné pozice orazítkoval pouze Pírsův beton.
     
    44:29
    Vlci nemají dost a nepolevují! Na produktivitě by to ale chtělo zapracovat. Nyní zazdil další vyloženou šanci Peřina, jenž nepropasíroval puk za Pírsova záda z předbrankového prostoru ani na několik pokusů.
     
    42:59
    Další velká šance Vlků! Po zpětné přihrávce pálil před brankou nehlídaný Lukáš Tondr a Letci mohou děkovat Pírsovi, který svůj tým podržel. Vykopl střelu betonem a stav se nemění.
     
    42:37
    Letňany jsou v plném počtu, ale přesto mohly inkasovat! Mulač se vrhl mezi obránce a z prostoru mezi kruhy vystřelil jen několik centimetrů nad branku.
     
    40:25
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Švarc – 2 min., podražení).
     
    39:27
    Letňany právě vstřelily branku!
    A nakonec poměrně rychle vyrovnávají! A znovu to byl kuriózní gól. Tentokrát se pod maskou začervenal Hosnedl, u bližší tyčky totiž propustil bekhendové nahození MARTINA KOTYRY z nulového úhlu. Asistence: Lytvynov.
     
    37:16
    Vlci právě vstřelili branku!
    Trošku kuriózní situace vrací Jablonci vedení! Pírs vyrazil až k modré čáře, aby odpálil puk před Babcem. To se mu ovšem úplně ideálně nepodařilo a kotouč se ocitl u mantinelu. Tam si jej Babec vzal zpět a poslal jej na volného JIŘÍHO PEŘINU. Pírs se vracel do brankoviště co mu síly stačily, i to ale bylo málo a Peřina poslal střelu do odkryté části branky. Asistence: Babec, Pilař.
     
    34:40
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Moravec – 2 min., hákování).
     
    34:18
    Letňany právě vstřelily branku!
    Máme vyrovnáno a hraje se opět od začátku! Po chybě Pilaře vyrazily Letňany do přečíslení, ve kterém Havlůj přesně našel DOMINIKA VOLKA. Útočník Letců již zakončoval do poloodkryté branky a trefil neomylně. Asistence: Havlůj.
     
    31:38
    Opět pálil Dominik Volek, a teď už nebezpečněji! Od modré čáry si najel až za kruhy a dělovku letňanského forwarda skryl Hosnedl v rukavici.
     
    30:30
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Brokeš – 2 min., nedovolené bránění).
     
    29:50
    Vlci právě vstřelili branku!
    Po několika dalších šancích šelmy přesilovku využívají! Pilař poslal zpoza brány puk na Víška, jenž posunul herní předmět na modrou čáru MARTINU TONDROVI. Jablonecký obránce nic nevymýšlel a přesnou střelou vyhnal pavouky z horního rohu Pírsovy klece. Asistence: Víšek, Pilař.
     
    28:43
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Kotyra – 2 min., vysoká hůl).
     
    27:48
    Vlci právě vstřelili branku!
    Máme rychle vyrovnáno! Jablonec vyhodil na icing, ihned po buly před vlastní brankou se ovšem puku chopil Víšek a dovezl jej až před Pírse. Ten střelu vyrazil za bránu, kde se kotouče ujal opět Víšek a milimetrovou přihrávkou oslovil mezi kruhy číhajícího VOJTĚCHA HAVLASE, jenž z první zamířil přesně k tyči. Asistence: Víšek.
     
    26:41
    Letňany právě vstřelily branku!
    Zakřikl jsem to, první gól přichází! Letňany se nahrnuly do pásma a po souboji mimo hru zůstal na ledě ležet jeden z Vlků. Hra ale pokračovala dál, z čehož těžil z kruhu střílející Dominik Volek, jehož ránu Hosnedl vyrazil. Kotouč se ovšem dostal přímo na hokejku PETRA HAVLŮJE, který jej snadno doklepl do sítě. Asistence: Dominik Volek.
     
    19:04
    Další obrovská šance, a tentokráte v podání Vlků. Z ničeho nic se za beky zjevil Tomáš Brokeš a pádil proti Pírsovi. Zkusil ho přechytračit nezištnou střelou mezi betony, ty ale strážce hostující klece sklapl včas.
     
    17:44
    Hosnedl svůj tým neskutečně drží. Letci opět vyšachovali domácí defenzivu a Lojka se už viděl úvodním střelcem zápasu. Maskovaný muž se ovšem proti jeho střele z bezprostřední blízkosti fantasticky natáhl a nepustil ji za čáru!
     
    13:41
    A vzápětí přichází další tutovka Letňan! Po nádherné kombinaci na jeden dotyk zakončoval Volek mezi kruhy jen do tyčky. Kotouč se odrazil zpět do hry a Hosnedl fantasticky zneškodnil dorážku Sani! Nakonec musel ještě zasahovat proti ráně od modré, ale i tu dokázal zkrotit.
     
    11:41
    Neuvěřitelný Hosnedl! Švarcovu střelu z levého kruhu brankář vyrazil betonem pouze do míst, kde číhal volný Havlůj. Ten dorážel již do téměř odkryté klece, brankář se ale úžasně přemístil a schoval střelu v lapačce!
     
    05:36
    To už může Vlky mrzet. Podruhé v zápase se hnali sami na branku, tentokrát Havlas. Pírs bekhendový blafák zneškodnil!
     
    04:43
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Havlůj – 2 min., zlomená hůl / hraní).
     
    00:29
    Obrovská šance Jablonce hned v úvodu! Po přímočaré akci ujížděl Lukáš Tondr sám na Pírse a střelou mezi ruku a tělo jej neprostřelil.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 28. Havlas (Víšek), 30. M.Tondr (Víšek, Pilař), 38. Peřina (Babec, Pilař), 48. L.Tondr (Mulač, Brokeš), 60. Brokeš – 27. Havlůj (D.Volek), 35. D.Volek (Havlůj), 40. Kotyra (Lytvynov)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec, Čechura, Pilař, Martin Tondr – Lukáš Tondr (A), Víšek (C), Havlas, Gecko, Mulač, Brokeš, Babec, Peřina, Demel.
    HC Letci Letňany: Pírs (Hamalčík) – Gebell, Kučera, Uhlíř, Lytvynov, Beran, Novák, Chvála, Saňa (A) – Honetschläger, Švarc, Prchal, Dyrynk, Kadane (A), Volek, Kučera, Kotyra (C), Horák, Havlůj, Lojka, Prchal.
    thejrc.org