Liberec – Jihlava 4:1 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 8:2 (kon.) | Pardubice – Slavia 5:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:3 (2:2, 1:0, 2:1)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 07.12.2017, 18:00 • Tipsport arena • DHL Extraliga juniorů • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Slavii se poslední buly před Veckou nepovedlo, nakonec se k puku dostal MICHAL POCHOBRADSKÝ, který ho bekhendem poslal ze střední třetiny do branky, kam doletěl přesně se sirénou. Bez asistence.
     
    54:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky. Kohút našel svou přihrávkou mezi kruhy si najíždějícího JANA ŠERGLA, který byl zcela sám před Jánským, položil si ho na led a zakončil mezi jeho betony. Asistence: David Kohút a David Stark.
     
    44:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Z předbrankového prostoru se prosadil ONDŘEJ MATÝS, který tak navýšil vedení Pardubic na dvě branky. Asistence: Václav Zídek a Michal Pochobradský.
     
    29:03
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Matýs nahrával z levé strany před branku na Antoníčka, ten však na kotouč nedosáhl, ale z druhé vlny dojel před branku MICHAL POCHOBRADSKÝ, který dorazil kotouč za bezmocného ležícího Vecku, čímž dokonal hattrick. Asistence: Ondřej Matýs a Martin Bučko.
     
    17:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Střelecký pokus Starka z pravého kruhu Jánský pouze vyrazil před sebe, kotouč si našel před brankou číhající a nikým nebráněný DAVID JAŠA a uklidil ho do branky. Asistence: David Stark a Jan Šergl.
     
    15:29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté rychle odpovídají, z rychlého protiútoku našel Heldák na levé straně volného ALEŠE FURCHA, který z první poslal kotouč nad beton Jánského, který inkasuje po třech zápasech bez gólu. Asistence: Denis Heldák a Tomáš Šmerha.
     
    15:00
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    I druhou branku domácích střílí MICHAL POCHOBRADSKÝ, který se prosadil po nahrávce od Matýse z pravého kruhu. Asistence: Ondřej Matýs.
     
    11:15
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po nepřesné střele Zídka se kotouč odrazil od zadního mantinelu na pravou stranu, kde byl Matýs. Ten poslal zadovkou kotouč do předbrankového prostoru, kam si najel MICHAL POCHOBRADSKÝ a z první ho poslal nad beton Vecky. Asistence: Ondřej Matýs a Václav Zídek.
    Marken.cz

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 12. Pochobradský (Matýs, Zídek), 15. Pochobradský (Matýs), 30. Pochobradský (Matýs, Bučko), 45. Matýs (Zídek, Pochobradský), 60. Pochobradský – 16. Furch (Heldák, Šmerha), 18. Jaša (Stark, Šergl), 55. Šergl (Kohút, Stark)


    HC Dynamo Pardubice: Jánský (Vlk) – Bučko, Faltys, Javůrek, Mert, Oliva, Pražák, Zukal – Antoníček, Černý, Dušek, Hoskovec, Koffer, Matýs, Petrus, Pochobradský, Štefka, Veverka, Zídek.
    HC Slavia Praha: Vecka (Šorf) – Antoš, Duda, Hejda, Melovič, Šmíd, Stark, Vobořil – Furch, Heldák, Jaša, Kohút, Marek, Martínek, Matějka, Netolický, Patočka, Šergl, Šmerha, Šteiner.

    Rozhodčí: Kopeček – Křivohlavý, Zídek
    ocianews.com