Boston – Arizona 6:1 (kon.) | Pittsburgh – NY Islanders 4:3 (po pr.) | Tampa – Colorado 5:2 (kon.)
Montreal – Calgary 2:3 (po pr.) | Florida – Winnipeg 6:4 (kon.) | St. Louis – Dallas 3:0 (kon.)
Vancouver – Philadelphia 1:4 (kon.) | Los Angeles – Ottawa 4:3 (po pr.) | San Jose – Carolina 5:4 (po pr.)
po prodl.
Montreal Canadiens
2:3 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:1)
Calgary Flames
Pátek 08.12.2017, 01:40 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:14 Sean MONAHAN - 2:3
     
    61:14
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Po Rittichově zákroku hosté vyrazili do přečíslení ve třech proti dvěma, Danault propadl a Gaudreau našel na levé straně najíždějícího SEANA MONAHANA, který propálil Price a zapsal si do statistik šestý vítězný gól sezony! Asistence: Johnny Gaudreau.
    47:49 Garnett HATHAWAY - 2:2
     
    47:49
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Kontrola videa odhalila, že k nedovolenému bránění nedošlo! GARNET HATHAWAY vsítil svou první branku v této sezoně. Asistence: Sam Bennett, Brett Kulak.
    30:10 Phillip DANAULT - 2:1
     
    30:10
    Montreal právě vstřelil branku!
    PHILLIP DANAULT si najel do bezprostřední blízkosti k Rittichovi a střílenou přihrávku z levé strany od Paciorettyho dokázal protečovat za záda českého brankáře, kterého puk přeletěl. Asistence: Max Pacioretty, Jeff Petry.
    08:36 Daniel CARR - 1:1
     
    08:36
    Montreal právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! DANIEL CARR dostal puk za brankou a rychle se vysunul kličkou do bekhendu k možnosti vystřelit. Rittich se sice přesunul ke své pravé tyčce, ale puk mu přesto propadl za záda! Asistence: Byron Froese, Nicolas Deslauriers.
    06:31 Sean MONAHAN - 0:1
     
    06:31
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Carey Price sice první střelu SEANA MONAHANA dokázal betonem vyrazit, ale pouze zpět na hokejku útočníka Flames, který se sice dostal ze střeleckého úhlu, ale po efektní otočce nahodil puk zpět na Price a kotouč se odrazil za záda bezmocného brankáře domácích. Asistence: Micheal Ferland, Mark Giordano.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 9. Carr (Froese, Deslauriers), 31. Danault (Pacioretty, Petry) – 7. Monahan (Ferland, Giordano), 48. Hathaway (S. Bennett, Kulak), 62. Monahan (J. Gaudreau)


    Montreal Canadiens: Price (Niemi) – Jo. Benn, S. Weber, Alzner, Petry, Schlemko, Jeřábek – Pacioretty, Danault, A. Shaw – Hudon, Plekanec, Gallagher – Galchenyuk, J. de La Rose, Byron – Deslauriers, Froese, Carr.
    Calgary Flames: Rittich (M. Smith) – Giordano, D. Hamilton, Brodie, Hamonic, Kulak, Stone – J. Gaudreau, Monahan, Ferland – Brouwer, Backlund, Frolík – S. Bennett, Jankowski, Hathaway – F. Hamilton, Stajan, Lazar.

    Rozhodčí: Kozari, Rooney – Murray, MacPherson
    thejrc.org