Kometa Brno – Mladá Boleslav 5:3 (kon.) | Zlín – Vítkovice 4:5 (po pr.) | Kladno – K. Vary 4:3 (kon.)
Olomouc – Třinec 1:4 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 4:1 (kon.) | Č. Budějovice – Chomutov 2:6 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:1 (2:0, 0:0, 2:1)
HC Sparta Praha
Pátek 08.12.2017, 18:00 • ČPP Aréna • DHL Extraliga juniorů • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Odraženou Haškovu střelu sebral KRYŠTOF PAŽOUREK a v poslední chvíli dotlačil puk za brankovou čáru, Hradec tedy vítězí 4:1! Asistence: Jakub Hašek.
     
    59:08
    Hráči z hlavního města jsou opět v prostoru před Dvořákem. Wojnar dostal přihrávku zpoza klece na brankoviště, ale puk přes beton gólmana Lvů neprocpal!
     
    58:07
    Pražané se drží na puku v pásmu soupeře. Tomáš Jandus se prokličkoval přes tři bránící hráče, ale jeho následné střele z mezikruží chyběla razance, takže ji Dvořák bez potíží zastavil.
     
    57:25
    Pavel Geffert si vzal oddechový čas a naplánoval se svým týmem závěrečný nápor. Wolf ho stráví na střídačce, Sparta hraje se šesti bruslaři!
     
    57:25
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Havránek – 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Pšenička – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
     
    57:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec jde do důležitého náskoku o dva góly! Muška přihrál podél modré doleva na Kynčla, ten vystřelil, před brankou puk tečoval FILIP JIRÁSEK a Lvi vedou 3:1! Asistence: Tomáš Kynčl, Jakub Muška.
     
    54:47
    Sklenář vybruslil od pravého mantinelu a přihrál Jiráskovi, který vystřelil z levého kruhu a orazítkoval tyč svatyně Pražanů!
     
    52:39
    Pšenička se dostal do samostatného úniku, ale puk mu v rozhodujícím okamžiku trochu unikl a bekhendový pokus nemířil mezi tři tyče.
     
    50:28
    Martin Jandus se dostal do nebezpečného zakončení z pravého kruhu, Dvořák jeho ránu zlikvidoval vyrážečkou.
     
    45:27
    Vitouch dostal nabito do prostoru mezi kruhy a vypálil z první. Dvořáka ale trefil pouze do hrudi.
     
    44:57
    Mašín s Moníkem šli do přečíslení dva na jednoho, Wolf ránu prvního jmenovaného vyrazil a dorážka druhého byla příliš slabá. Brankář Sparty ji pohodlně zastavil.
     
    42:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané se dotahují na rozdíl jediné branky! Krátce po vhazování se tečovanou střelou z mezikruží prosadil RADEK JEŘÁBEK – 1:2. Asistence: Tomáš Fabiánek.
     
    39:40
    Oba celky hrají v plném počtu. Ke střele z pravého kruhu se po křižném pasu dostal Jirásek, ale svou ranou jen škrtl pravou tyč svatyně Pražanů.
     
    37:39
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Pohl – 2 min., držení protihráče).
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Pejchal – 2 min., hrubost).
     
    34:21
    Mikuláš Matouš se probil po levém mantinelu do šance a po jeho ráně z kruhu zazvonila levá tyč svatyně Wolfa!
     
    32:22
    Matějček dostal pas od Hnika do mezikruží a nebezpečně vypálil. Wolf dokázal vykopnout puk betonem do rohu hrací plochy!
     
    21:10
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Arnošt – 2 min., vysoká hůl).
     
    19:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí posílají svému soupeři gól do šatny! Pažourek posunul od pravého mantinelu na vrchol kruhu DAVIDU CHALUPOVI a ten přesnou střelou na vzdálenější tyč zvyšuje na 2:0! Asistence: Kryštof Pažourek, Kryštof Hroudný.
     
    19:33
    Vitouch dostal přihrávku do mezikruží a nebýt skvělého zásahu Sklenáře, který na poslední chvíli vložil do střely útočníka Sparty hůl, mohlo být srovnáno.
     
    10:58
    Do úniku se nyní prodral Hnik, jenž se dostal za obránce Sparty a střelou nad ledem se snažil překonat Wolfa, ten betonem vykopl puk do rohu hrací plochy.
     
    09:38
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Mašín – 2 min., naražení zezadu + 10 min. osobní trest, naražení zezadu). Trest odpyká Havelec.
     
    09:28
    Na druhé straně zahrozil Schwamberger, jenž nebezpečně pálil z mezikruží, ale jeho střela o kousek minula pravou tyč klece Hradeckých!
     
    08:58
    Dominik Matouš nahrál křižně Havránkovi, jenž posunul na Mikuláše Matouše, který však z bezprostřední blízkosti nedokázal umístit touš za záda Wolfa!
     
    07:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši jdou do vedení! Nádhernou ránou se teď prezentoval MIKULÁŠ POHL, který vystřelil tvrdě z pravé strany od modré čáry. Kotouč zamířil na přední tyč a s cinknutím o břevno se dostal do svatyně Pražanů – 1:0! Asistence: Štěpán Matějček, Filip Moník.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 8. Pohl (Matějček, F. Moník), 20. Chalupa (Pažourek, Hroudný), 58. Jirásek (T. Kynčl, Muška), 60. Pažourek (Hašek) – 43. Jeřábek (Fabiánek)


    Mountfield HK: Dvořák (Bartozel) – Hroudný "C", Muška, Pohl, Havránek "A", T. Kynčl "A", Jonáš – Jirásek, D. Matouš, M. Matouš, Matějček, Pažourek, Havelec, Hnik, Hašek, F. Moník, Mašín, Sklenář, Chalupa.
    HC Sparta Praha: Wolf (Švehlák) – M. Jandus, Janda "C", Simotics, Mrkvička, Eliáš "A", Karoch, Jeřábek, Hanuš – Arnošt, T. Jandus "A", Schwamberger, Nacházel, Fabiánek, Larsen, Pejchal, Pšenička, Vitouch, Wojnar.

    Rozhodčí: Kopeček – Klouda, Laczko

    Diváci: 111
    thejrc.org