Olomouc – Havířov 2:1 (kon.) | Č. Budějovice – Zlín 3:1 (kon.) | HC Plzeň – Jihlava 2:1 (kon.)
Liberec – Kladno 4:3 (kon.) | Letňany – Třinec 2:6 (kon.) | Sparta – Slavia 2:1 (1:0 po s.n.)
Vsetín – Warriors Brno 5:0 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – HC Litvínov 3:9 (kon.)
Žďár n/S – Chomutov 5:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
HCM Warriors Brno
Pátek 08.12.2017, 17:45 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga staršího dorostu • O umístění
Partner:
     
    57:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Klímek s MICHALEM MATIAŠKEM se protáhli do útočného pásma, prvně jmenovaný nastřelil z levého křídla betony brněnského gólmana. Od výstroje se kotouč odrazil přesně na hokejku Matiaška, který poslal puk do poloprázdné branky. Asistence: Daniel Klímek, Tomáš Ondračka.
     
    31:08
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hostující gólman si až příliš vyjel proti střele Krupy k pravé tyčce a ADAMU ZETOCHOVI se tak otevřela cesta pro vstřelení čtvrté branky Vsetína. Asistence: Tomáš Krupa, Marco Lukačka.
     
    27:47
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Po dobré práci Vsetínských v oslabení ujel do brejku MICHAL MATIAŠKO, který zamířil mezi betony Pletichy. Všichni si mysleli, že má gólman kotouč ve své moci, ten však nakonec doklouzal až za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Ondračka.
     
    24:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Branka již byla malinko vychýlena ze své obvyklé pozice, když se ROMAN PŮČEK trefil za přemisťujícího se gólmana, takřka do prázdné brány. Posunutí brankové konstrukce však uznání gólu nebránilo a domácí se dostávají do dvoubrankového vedení. Asistence: Michal Matiaško, Michal Fojtášek.
     
    13:03
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Jako další se do brejkové situace dostával Ondračka, byl faulován a při signalizovaném vyloučení se kotouč dostal na najíždějícího DANIELA KLÍMKA, který se prosadil z mezikruží. Asistence: Michal Matiaško, Roman Půček.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 14. Klímek (Matiaško, Půček), 25. Půček (Matiaško, Fojtášek), 28. Matiaško (Ondračka), 32. Zetocha (Krupa, Lukačka), 58. Matiaško (Klímek, Ondračka)


    VHK ROBE Vsetín: Chrástecký (Chromý) – Ondračka "C", Jenáček, Kožený, Lašák, Mikulenčák, Vávra, Fojtášek – Půček "A", Matiaško "A", Klímek – Baďura, Petriska, Pernický – Lukačka, Zetocha, Krupa.
    HCM Warriors Brno: Pleticha – Daněk "C", Miloš, Branžovský, Klimeš "A", Šutera, Vávra – Primožič, Murdych, Frimel, Hubáček, Borot, Karpíšek "A", Ludvík, Vysloužil, Bocián, Antoňů.

    Rozhodčí: Hykel – Vodák, Sedlák
    ocianews.com