Banská Bystrica – Lipt. Mikuláš 4:1 (kon.) | Nitra – Poprad 3:1 (kon.) | Žilina – Detva 3:1 (kon.)
Trenčín – Zvolen 3:4 (po pr.)
konec
HK Nitra
3:1 (1:1, 2:0, 0:0)
HK Poprad
sk Pátek 08.12.2017, 18:00 • Nitra Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    29:28 BLACKWATER - 3:1
     
    29:28
    Nitra dala gól!
    V priebehu necelých troch minút Nitrania odskakujú svojmu súperovi na dvojgólový rozdiel. Využívajú totiž ďalšiu presilovú hru. Od modrej čiary nahadzoval puk na bránu Jamie Milam a pred bránkoviskom nechytateľne tečoval jeho strelu JUDD BLACKWATER. Asistencie: Jamie Milam a Peter Odrzovenský.
    27:19 ORDZOVENSKÝ - 2:1
     
    27:19
    Nitra dala gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú do opätovného vedenia. Po peknej prihrávke Mareka Slováka z pravej strany sa medzi kruhmi zmocnil puku PETER ORDZOVENSKÝ a aj s prispením súperovho hráča prekonal Mathieua Corbeila. Ten sa sťažoval u hlavného rozhodcu na to, že Tomáš Mikúš bol v bránkovisku, ale gól platí. Asistencie: Marek Slovák a Matúš Rais.
    16:10 LICHANEC - 1:1
     
    16:10
    Poprad dal gól!
    Hosťujúci hokejisti z ojedinelej útočnej akcie vyrovnávajú skóre. Jindřich Abdul zachytil rozohrávku súpera a následne puk posunul na hokejku PETRA LICHANCA. Ten si nakorčuľoval medzi kruhy a presnou strelou prekonal Nathana Lawsona. Asistencia: Jindřich Abdul.
    09:36 SLOVÁK - 1:0
     
    09:36
    Nitra dala gól!
    Domáci hokejisti veľmi rýchlo využívajú presilovú hru. Branislav Mezei našiel pred bránou osamoteného Judda Blackwatera. Kanaďan sa neulakomil, našiel lepšieho postaveného MAREKA SLOVÁKA, no a ten už nemal problém usmerniť puk do prázdnej brány. Asistencie: Judd Blackwater a Branislav Mezei.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 10. Slovák (Blackwater, Mezei), 28. Ordzovenský (Slovák, Rais), 30. Blackwater (Milam, Ordzovenský) – 17. Lichanec (Abdul)


    HK Nitra: Lawson (22. Laco) – Mezei, Rais, Milam, Ordzovenský, Rýgl, Versteeg, Korím, Mich. Pupák – Mikúš, Krištof, Paulovič – Macík, Slovák, Blackwater – Kutálek, Šiška, Csányi – Mir. Pupák, Šille, Fominykh.
    HK Poprad: Corbeil (Gavalier) – Brejčák, McDowell, Jýchym, König, Davydov, Česánek, Dinda, Ježek – Štrauch, Mlynarovič, Svitana – Buc, Lichanec, Abdul – Paločko, Vartovník, Bondra – Hvila, Heizer, R. Rapáč.

    Rozhodčí: Vladimír Baluška, Peter Jonák – Roman Výleta, Šimon Synek.
    thejrc.org