Banská Bystrica – Lipt. Mikuláš 4:1 (kon.) | Nitra – Poprad 3:1 (kon.) | Žilina – Detva 3:1 (kon.)
Trenčín – Zvolen 3:4 (po pr.)
konec
MsHK Žilina
3:1 (1:0, 0:0, 2:1)
HK Detva
sk Pátek 08.12.2017, 18:00 • Tipsport Aréna Žilina • Tipos Extraliga (SR) • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine sa podarilo v 44. minúte vyrovnať Surovkovi a už sa zdalo, že zápas pôjde do predĺženia. V 55. minúte sa však dokázal presadiť Jurík a minútu pred koncom tretej tretiny spečatil gólom na 3:1 víťazstvo domácich nová posila Pospíšil. Žilina tak doma získava tri body a upevnila si 7. pozíciu v tabuľke. Detva tak ani v tomto zápase na ľade súpera nedokázala bodovať.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem ešte pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:26:15)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:43
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Abramov – 2 min., držanie).
     
    59:30
    Hostia sa nemôžu dostať do pásma, pri puku sú domáci hokejisti a tak Hackett ostáva vo svojej bráne.
     
    59:01
    Do konca tretej tretiny ostáva posledná minúta, domáci vyhrávajú o dva góly a o osude by tak už malo byť rozhodnuté.
     
    58:26
    Jurík mal na hokejke ďalší gól domácich, ale z tesnej blízkosti poslal puk iba do masky brankára Hacketta. Žilina tak získava buly v útočnom pásme.
     
    58:10
    Ihneď po góle domácich si Ivan Dornič vzal oddychový čas, v hre sa však už pokračuje ďalej. Uvidíme, či to hostia ešte skúsia v šestici.
     
    58:02
    Oddychový čas hostí.
    58:02 POSPÍŠIL - 3:1
     
    58:02
    Žilina dala gól!

    A je rozhodnuté! Detva sa držala v útočnom pásme, ale hostia puk stratili a tak išli dopredu domáci hokejisti, do úniku na bránku hostí sa dostal TOMÁŠ POSPÍŠIL a peknou strelou ponad Hacketta si otvára gólový účet v drese Žiliny – 3:1!
    Bez asistencie.
     
    57:03
    Hostia však kombinujú vo svojom pásme, nedarí sa im preniknúť pred bránku Tomeka. Uvidíme, kedy Ivan Dornič vezme oddychový čas a prípadne odvolá aj Hacketta z bránky.
     
    56:48
    Na bránku hostí to teraz skúšal Stupka, ale nepodarilo sa mu vyslať úspešnú strelu a tak sa k puku dostáva Detva.
     
    56:30
    Žilina však teraz získava útočné pásmo, Tvrdoň nahodil puk na bránku hostí a Hackett úspešným zákrokom hru prerušuje.
     
    55:48
    Domáci sa teraz dlhšie držali v útočnom pásme, ale zakončiť na bránku súpera sa im nepodarilo. Dopredu tak skúša ísť Detva, zverenci Ivana Dorniča už veľa času k dispozícii nemajú.
     
    55:06
    Žilina vyhrala buly v útočnom pásme a snaží sa upokojiť hru na svojich hokejkách. Uvidíme, či sa hostia ešte dostanú do nejakej zaujímavej príležitosti.
     
    55:00
    Do konca tretej tretiny ostáva približne 5 minút, domáci znova vyhrávajú o jeden gól a sú tak blízko k trom bodom. Detva však ešte zbrane neskladá.
    54:03 JURÍK - 2:1
     
    54:03
    Žilina dala gól!

    Žilina sa dostáva do vedenia 2:1! Domáci získali buly v útočnom pásme, po ňom prišla strela na bránku hostí, tvrdá strela Hackettovi vypadla a tak sa k dorážke pred bránkou dostal JURAJ JURÍK a vracia tak domácim späť vedenie o jeden gól.
    Bez asistencie.
     
    53:55
    Domáci sa napokon dostali na dostrel hosťujúcej brány, ale Hackett si poradil so zakončením Klimenta. Žilina získava buly v útočnom pásme.
     
    53:45
    V hre sa pokračuje po reklamnej prestávke. Žilina sa skúša dostať do útočného pásma, ale Detva dobre bráni svoju tretinu.
     
    53:09
    Útočné výpady sa striedajú na oboch stranách, obaja aktéri sa tak ešte snažia rozhodnúť zápas v riadnom hracom čase.
     
    52:35
    Hruška sa pred bránkou hostí dostal k puku, ale Hacketta sa mu prekonať nepodarilo! Teraz domáci vyvíjajú veľký tlak na svojho súpera.
     
    51:56
    Od modrej prišlo nahodenie puku pred bránku Detvy, jeden z domácich zachytil puk a skúšal ho pretlačiť za Hacketta, ale brankár hostí puk dostal do bezpečia!
     
    51:03
    Do konca tretej tretiny už veľa času neostáva, stav je aj naďalej vyrovnaný a tak bude určite ešte zvedavé sledovať, čo všetko nás ešte čaká.
     
    50:09
    Hostia v plnom počte.
     
    49:52
    Pomaly sa už na ľad vrátia obaja potrestaní hráči, po úmyselnou postavení mimo hry sa bude vhadzovať pred brankárom Tomekom.
     
    49:00
    Momentálne prebieha hra 4 na 4, oba tímy hrajú opatrne a snažia sa vyvarovať chybám. V takýchto momentoch sa už pomaly začne lámať chlieb.
     
    48:09
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Handlovský – 2 min., sekanie).
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Fekiač – 2 min., hákovanie).
     
    47:42
    Handlovský získal pre domácich útočné pásmo, ale nepodarilo sa mu už vystreliť na bránu hostí. Detva opäť vysoko napáda rozohrávku domácich.
     
    47:08
    Detva prenikla do útočného pásma a Tomek radšej prerušuje hru. Hostia tak ešte ostanú v útočnom pásme, musia však vyhrať buly.
     
    46:50
    Hostia získavajú pred svojou bránkou puk, ale zaťahujú ho za Hacketta a odchádzajú striedať. Uvidíme, čo prinesú nasledujúce minúty tretej tretiny.
     
    46:03
    Aj naďalej sú pri puku domáci hokejisti, tretia tretina je tak ako na hojdačke. Teraz však zakončenia na bránu nevidíme, naďalej tak ostáva v platnosti vyrovnaný stav 1:1!
     
    45:24
    Žilina sa teraz presunula do útočného pásma, ale strela od Pospíšila nebola príliš razantná a tak si Hackett pripisuje úspešný zákrok.
     
    44:53
    Detva je aj naďalej v tlaku, domáci hokejisti sa musia brániť čo im sily stačia. Konečne je k videniu aj nejaké tie zaujímavé momenty.
     
    44:25
    Vynikajúci Tomek! Pred bránkou domácich vznikol veľký zmätok, najprv sa do zakončenia dostal Ščurko, ale jeho strela skončila na pravej tyčke, k odrazenému puku sa dostal Milý, ale toho vychytal domáci brankár!
     
    44:00
    Začíname tak odznova, Detva sa dostáva k puku a aktívne hrá v útočnom pásme. Domáci sa tak teraz musia brániť, pretože hostia sú pri chuti.
    43:27 SUROVKA - 1:1
     
    43:27
    Detva dala gól!
    Teraz to však už hosťom vyšlo a štvrtá presilovka v zápase je napokon využitá! Fekiač získal puk na modrej čiare, následne sa dostal bližšie k bránke domácich a vystrelil na Tomeka, FILIP SUROVKA výborne vložil hokejku do dráhy strely a puk tečoval za chrbát bezmocného brankára domácich – 1:1!
    Asistencie: F. Fekiač, Videlka.
     
    42:54
    Polovička z tejto presilovky hostí už uplynula, domáci vyhadzujú puk až k Heckettovi.
     
    42:15
    Detva hrá štvrtú presilovku v tomto zápase, ale domáci sa úspešne bránia a svojho súpera do zakončenia nepúšťajú.
     
    41:54
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Rogoň – 2 min., držanie).
     
    41:54
    Videlka získal puk a pekne sa dostal cez obrancov domácich, ale jeho zakončenia dokázal do bezpečia vyraziť brankár Tomek!
     
    41:08
    Žilina sa presunula do útočného pásma, Tvrdoň sa dostal k puku, ale jeho slabé zakončenie Hackettovi problémy nenarobilo.
     
    40:05
    Posledná tretia tretina sa už naplno rozbehla, buly vyhralo domáce mužstvo.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, posledná tretia tretina sa tak už čoskoro začne!
     
    V druhej tretine sme presný zásah nevideli, ale veľmi blízko k nemu mali hlavne hostia, ktorí boli v druhej tretine aktívnejším celkom. Po dvoch tretinách tak Žilina vyhráva 1:0 a je bližšie k trom bodom.

    Uvidíme, čo nám ponúkne posledná tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:56
    Pár sekúnd pred koncom sa do rýchleho brejku dostali domáci, Poulin to skúšal zaujímavou strelou, ale puk išli mimo bránky Detvy a tak Hackett zasahovať nemusel.
     
    39:40
    V závere druhej tretiny zakončoval na bránu Abrmov, ale Tomek si pripisuje úspešný zákrok. Detva však získava buly v útočnom pásme.
     
    39:01
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny.
     
    38:30
    Zaujímavá príležitosť sa črtala na druhej strane, ale Pospíšil sa už nedostal k puku pred bránkou domácich. Keby sa tak stalo, domáci hokejisti by zakončoval do prázdnej brány.
     
    38:02
    Detva po prechode pred bránku získala buly a po ňom ihneď pálil na bránu Gašpar, ale nepodarilo sa mu presne zakončiť.
     
    37:37
    Momentálne však zaujímavé príležitosti nesledujeme, oba tímy sa však snažia zakladať útočné akcie. Oba celky však chybujú vo svojich rozohrávkach.
     
    36:58
    Opäť réžiu hry berú do svojich rúk hokejisti Detvy, ale v útočnom pásme sa do zakončenia nedostávajú. Pomaly sa blíži záver druhej tretiny.
     
    35:37
    Hra sa však už postupne vyrovnáva, ale Žilina sa do šancí nedostáva. Detva mala však v tejto tretine príležitosti na vyrovnanie, ale pri domácich stále šťastena a v bránke výborný Tomek.
     
    34:20
    Detva však výrazne ožíva a Tomek musel opäť zasahovať pri nebezpečnej strele. Žilina sa tak musí brániť vo svojej pásme.
     
    33:58
    Na druhej strane sme však teraz videli v dobrej pozícii na skórovanie domáceho Klimentu, ale tomu strela vôbec nesadla a tak sa ani teraz stav zápasu nemení.
     
    33:40
    Ďalšiu strelu na bránu domácich vyslal Gašpar, ale s touto strelou Tomek mať problémy nemohol. Detva teraz pritlačila na domácich.
     
    33:20
    Milý pekne zakombinoval s Videlkom, ale prvý menovaný už nedokázal prekonať Tomeka a brankár domácich tak zachránil svoje mužstvo od inkasovaného gólu!
     
    32:40
    Detva získala buly v útočnom pásme, ale puk získali na svoje hokeji domáci a skúšajú už preniknúť pred bránku svojho súpera.
     
    32:26
    Útoky sa znova striedajú na oboch stranách, ale defenzívy oboch tímov pracujú úspešne a tak sme dlhšiu dobu nevideli zakončenie na bránu.
     
    31:05
    Chovan sa však už teraz dostal do zakončenia, ale pálil z uhla a tak jeho pokus skončil na bočnej sieti. Tomek však hosťujúcemu hokejistovi dobre zmenšil strelecký uhol.
     
    30:42
    Do zakončenia na bránku domácich sa dostal Chovan, ale hráči Detvy dnes nemieria presne a tak Tomek zasahovať nemusel. Hostia ale ostávajú v útočnom pásme.
     
    30:03
    K puku sa pri bránke domácich dostal Milý, ale nepodarilo sa mu zakončiť, ale udržal aspoň pásmo pre svoj celok.
     
    29:40
    Žilina sa napokon pokúsila o útočný výpad do pásma svojho dnešného súpera, ale puk domáci stratili a tak sa snaží už útočiť Detva.
     
    28:35
    Teraz však nasleduje troška hluchšie pásmo hry, domáci držia puk na svojich hokejkách a nikam sa neponáhľajú. Detva sa ale snaží o vysoké napádanie.
     
    27:28
    Od modrej teraz zakončoval na bránku Detvy Harant, ale jeho pokus bol nepresný a dopredu tak už môžu ísť hostia.
     
    26:45
    Postupne sa do útočnej tretiny dostávajú obe mužstvá, ale zatiaľ dobre pracujú obe defenzívy a aj brankári. Žilina tak drží svoje tesné vedenie, ale Detva mala veľkú šancu na vyrovnanie.
     
    26:03
    Pri puku sú momentálne domáci hokejisti, postupne sa snažia preniknúť do útočného pásma.
     
    25:40
    Veľká šanca Detvy! Hostia sa dostali pred bránku domácich, Chovan vyslal perfektnú prihrávku na Žilku, pred bránkou Žiliny vznikol veľký zmätok a Žilka mal pred sebou odkrytú časť brány, puk tam však nedostal aj vďaka zásahu domácej obrany. Bola to však naozaj veľká šanca Detvy a také by sa premieňať mali.
     
    25:02
    Do útočného pásma sa už dostávajú domáci, ale Hackett je zatiaľ bez práce. Sledujeme rýchly hokej hore-dole, ožívajú aj diváci na štadióne.
     
    24:52
    Milý teraz sám zakončoval na bránku domácich, ale Tomek vytiahol úspešný zákrok a puk vyrazil do bezpečia. Brankár domácich má teraz plné ruky práce.
     
    24:40
    Hostia sa teraz presunuli pred bránku domácich, Milý prihrával pred bránku na Gašpara, ale ten puk netrafil. Domáci sú však teraz pod tlakom.
     
    23:02
    Druhá tretina je už o niečo zaujímavejšia, aspoň teda jej úvod. Po rýchlom brejku domácich musel zasahovať Hackett, Žilina získava útočné pásma.
     
    22:48
    Do pásma sa teraz dostali hostia, Videlka zakončoval pred bránkou domácich, ale Tomeka sa mu prekonať nepodarilo. Detva ešte ostáva v útočnom pásme.
     
    21:08
    Žilina sa teraz udržala v útočnom pásme, od modrej prišlo nahodenie na bránku hostí a Hackettovi puk vypadol, ale domáci sa už k dorážke nedostali.
     
    20:40
    Detva prenikla do útočného pásma, k puku sa dostal Ščurko, ale jeho strela bola veľmi nepresná a od zadného mantinelu sa puk dostal až za bránku Hacketta.
     
    20:05
    Druhá tretina tohto zápasu sa už naplno rozbehla, buly vyhrali domáci hokejisti.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, druhá tretina sa tak čoskoro začne!
     
    V prvej tretine sme videli jeden presný zásah, keď v 2. minúte využili domáci presilovku a Marek Tvrdoň otvoril skóre zápasu. Detva hrala až tri presilovky v tejto tretine, ale ani jednu nedokázala využiť. V 11. minúte mohli domáci svoj náskok navýšiť, ale Hackett podržal svoje mužstvo.

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:01
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny.
     
    18:35
    Aktívnejší sú teraz domáci hokejisti, ale ich súper ich nepúšťa do zakončenia. V závere prvej tretine tak sledujeme svižnejšie tempo hry.
     
    17:52
    Tento prechod hosťom do útoku nevyšiel a Detva sa previnila iba zakázaným uvoľnením. Žilina sa tak po dlhšej dobe dostáva do útočného pásma.
     
    17:03
    Detva je však opäť v útočnom pásme, dobrý puk dostal Tibenský, ale jeho nahodenie na bránku vyrazil Tomek. Hostia sú však teraz vo veľkom tlaku na bránku Žiliny.
     
    16:48
    Milý išiel dopredu s Ščurkom, ale druhý menovaný prepásol dobrý moment na strelu a jeho pokus napokon končí iba mimo domácej bránky.
     
    16:34
    V útočnom pásme sa teraz nachádzali domáci hokejisti, ale po chybnej prihrávke puk stratili a do rýchleho brejku ide Detva.
     
    16:03
    Hostia sa teraz dlhšie držali v útočnej tretine, ale nič z toho nevyťažili a šancu dopredu má tak teraz Žilina.
     
    15:12
    Po peknej prihrávke sa k strele na bránku domácich dostal Kuklev, ale Tomek si pripisuje prvý vážnejší zákrok. Detva tak získava buly v útočnom pásme.
     
    15:00
    Do konca prvej tretiny ostáva 5 minút, v útočnom pásme sa nachádzajú hokejisti Detvy.
     
    14:02
    K puku sa dostávajú domáci hokejisti, ale svoju útočnú akciu budú musieť zakladať spoza svojej bránky. Zatiaľ tak moc zaujímavé stretnutie nesledujeme, domácim to však vzhľadom na skóre vadiť nemusí.
     
    13:37
    Detva sa dostala do útočného pásma, prišla strela z medzikružia na bránku domácich, Tomekovi puk vypadol, ale obrana Žiliny ho upratala do bezpečia.
     
    13:08
    Mikuš sa dostal k odrazenému puku na modrej čiare a ihneď vystrelil z prvej, Hackett si však pripisuje úspešný zákrok.
     
    12:50
    Ani táto presilovka hostí z Detvy úspešná nebola a pri puku sú už domáci hokejisti. Uvidíme, čo teraz vymyslia hokejisti Žiliny.
     
    12:44
    Domáci v plnom počte.
     
    11:44
    Stále sa hostia nevedia výraznejšie presadiť v početnej výhode, Detva sa však už usadila v útočnom pásme.
     
    11:05
    Detva hrá už svoju tretiu presilovku v tomto zápase a to nám beží iba prvá tretina. Ale aj toto oslabenie zatiaľ domáci zvládajú a znova posielajú puk do bezpečia.
     
    10:44
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Hatala – 2 min., podrazenie).
     
    10:40
    Puk získali na svoje hokejky hostia a postupne sa dostávajú do útočného pásma. Žilina sa tak bude teraz musieť brániť, Tomek však zatiaľ preverený nebol.
     
    10:30
    V zápase sa už pokračuje ďalej, Žilina vyhrala buly v útočnom pásme, ale následne hostia puk vyhadzujú do stredného pásma.
     
    10:25
    Hra je momentálne prerušená, pretože na štadióne v Žiline vypadla svetelná tabuľa.
     
    10:25
    Skvelý zákrok brankára Hacketta! Domáci hokejisti išli do prečíclenia 2 na 1, následne sa do zakončenia pred bránkou Detvy dostal Jurík, ale brankára hostí sa mu prekonať nepodarilo!
     
    09:22
    Žilina teda po dvoch vylúčenia za sebou hrá už v plnom počte a skúša sa prebojovať do útočného pásma.
     
    08:30
    Domáci v plnom počte.
     
    08:00
    Nahodenie ešte skúšal aj Piačka, ale domáci vyhadzujú puk do bezpečia. Hosťom sa ich druhá presilovka už rýchlo kráti.
     
    07:45
    Sládok nahodil puk pred bránku domácich, ale jeho snaha končí iba na zadnom mantinely. Ani táto presilovka Detve zatiaľ nevychádza.
     
    06:45
    A v krátkej dobe si Detva zahrá druhú presilovku. Domáci však ihneď vyhadzujú puk do bezpečia a opäť hostia začínajú svoju akciu od brankára Hacketta.
     
    06:30
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Jurík – 2 min., podrazenie).
     
    06:15
    Domáci v plnom počte.
     
    05:25
    Hostia však hrajú túto presilovku veľmi zle a do šancí sa nedostávajú. Zatiaľ sme pri početnej výhody Detvy videli len jednu strelu Tibenského, ale Tomek zasahovať nemusel.
     
    04:15
    Prvú presilovku v zápase hrajú už aj hostia, Žilina však vyhadzuje puk do bezpečia a tak Hackett musí rozohrávať puk na svojich spoluhráčov.
     
    03:43
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Chaloupka – 2 min., držanie).
     
    03:15
    Postupne sa však k puku dostáva už aj Detva a skúša preniknúť do útočného pásma. Uvidíme, či hostia nejako preveria defenzívu domácich.
     
    02:35
    Žilina je v úvode zápasu aktívna, vyhráva o jeden presný zásah a Detva sa momentálne musí brániť tlaku domácich hokejistov.
    01:37 TVRDOŇ - 1:0
     
    01:37
    Žilina dala gól!

    Teraz to však už MAREKOVI TVRDOŇOVI vyšlo a domáci vyhrávajú 1:0! Žilina držala útočné pásma, dobrú prihrávku si prebral Tvrdoň a peknou strelou švihom prekonal Hacketta v bránke Detvy, takže domáci využívajú presilovú hru.
    Asistencie: Poulin, Chalupka.
     
    01:00
    Domáci hokejisti hrajú hneď v úvode zápasu presilovú hru, od modrej to skúšal Tvrdoň, ale puk skončil na zadnom mantinely.
     
    00:51
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (hráčska lavica – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade). Trest odpyká Gašpar.
     
    00:27
    Prvú strelu na bránku domácich sa snažil vyslať Ščurko, ale strela mi nesadla a tak puk skončil na zadnom mantinely. Detva však ešte ostáva v útočnom pásme.
     
    00:05
    Prvá tretina tohto zápasu sa už naplno rozbehla, buly vyhrala Detva. Hostia dnes nastupujú v žltých dresoch, domáci majú na sebe dresy zelenej farby.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Pred úvodným buly je tu ešte štátna hymna.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na ľadovej ploche, zápas sa tak už čoskoro začne!
     
    Príjemný hokejový večer s Tipsport ligou prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu medzi mužstvami MsHK Žilina a HC 07 Detva už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Tabuľkové postavenie stavia do úlohy favorita domácich hokejistov, ale v posledných zápasoch dokázal nováčik z Detvy poriadne svojich súperov potrápiť a ozbíjať ich aj o nejaké tie body. Môžme sa tak určite tešiť na zaujímavé stretnutie. Z pozície rozhodcov tento zápas povedú Ondrej Kalina, Tomáš Orolin – Martin Jobbágy, Martin Korba – Vladimír Konštek. Tipsport Aréna v Žiline je už na všetko pripravená, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia.

    Pri sledovaní tohto prenosu vám prajem príjemný športový zážitok, z pozície komentátora ho sprostredkuje Miroslav Revaj.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodné zostavy:

    MsHK Žilina: Tomek – Mikuš, Juraško, Poulin, Chaloupka, Harant, Roman, Hatala, Mendrej – Pospíšil, Handlovský, Klimenta – Tvrdoň, Hruška, Jurík – Švihálek, Holovič, Stupka – Rogoň, Meliško, Váňa

    HC 07 Detva: Hackett – Kuklev, Chovan, Sládok, Fekiač, Macejko, Vyskoč, Gachulinec, Jendroľ – Gašpar, Ščurko, Milý – Tibenský, Surovka, Piačka – Žilka, Chovan, Videlka – Abramov, Murček, Utkin

    Rozhodca: Ondrej Kalina, Tomáš Orolin – Martin Jobbágy, Martin Korba – Vladimír Konštek
     
    Príjemný dobrý deň zo Žiliny, vitajte pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 26. kola hokejovej Tipsport Ligy, v ktorom hokejisti MsHK Žilina privítajú na svojom ľade hráčov HC 07 Detva. Zápas sa v Žiline začína už tradične o 18:00, my si ešte predtým v krátkosti predstavíme oba tímy.

    Žiline patrí v aktuálnej tabuľke našej najvyššej súťaže priebežné siedme miesto so ziskom 33 bodov. Posledné kolá však Vlkom vôbec nevyšli podľa predstáv a na poste trénera došlo k zmene. Stanislava Škorvánka nahradil český tréner Petr Rosol. K zmene došlo aj v hráčskom kádri, z ktorého odišiel skúsený útočník Roman Tomas. V poslednom doterajšom zápase Žilina prehrala vo Zvolene 4:1 (gól MsHK P. Mikuš). Najproduktívnejším hráčom Vlkov je Lukáš Handlovský, ktorý získal 20 kanadských bodov (14+6). V dnešnom zápase sa s určitosťou nepredstavia zranení hráči – Rastislav Konečný, Peter Húževka, Ryan Martindale a Emil Švec.

    Hokejistom nováčika z Detvy patrí v tabuľke našej najvyššej súťaže 10. miesto so ziskom 12 bodov. Podpoľanci v poslednom doterajšom zápase prehrali na domácom ľade s Banskou Bystricou 2:3 po sam. nájazdoch (góly Detvy Murček a Abramov). V posledných dňoch získalo vedenie Detvy výraznú posilu do bránky – do klubu pribudol brankár Hackett, ktorý má skúsenosti aj z kanadskoamerickej NHL. Najproduktívnejším hráčom Detvy je Michal Murček, ktorý získal 12 kanadských bodov.

    Zápas v Žiline sa začína o 18:00, z miesta komentátora sa na vás teší Miroslav Revaj.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 2. Tvrdoň (Poulin, Chalupka), 55. Jurík (bez asistencie), 59. Pospíšil (bez asistencie) – 44. Surovka (Fekiač, Videlka)


    MsHK Žilina: Tomek – Mikuš, Juraško, Poulin, Chaloupka, Harant, Roman, Hatala, Mendrej – Pospíšil, Handlovský, Klimenta – Tvrdoň, Hruška, Jurík – Švihálek, Holovič, Stupka – Rogoň, Meliško, Váňa
    HK Detva: Hackett – Kuklev, Chovan, Sládok, Fekiač, Macejko, Vyskoč, Gachulinec, Jendroľ – Gašpar, Ščurko, Milý – Tibenský, Surovka, Piačka – Žilka, Chovan, Videlka – Abramov, Murček, Utkin

    Rozhodčí: Ondrej Kalina, Tomáš Orolin – Martin Jobbágy, Martin Korba – Vladimír Konštek
    thejrc.org