Znojmo – Salzburg 3:4 (po pr.)
po prodl.
HC LERAM Orli Znojmo
3:4 (1:0, 1:2, 1:1 - 0:1)
EC Red Bull Salzburg
Pátek 08.12.2017, 18:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:54
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Znojmo ztratilo puk v útočném pásmu a hosté vyrazili do protiútoku. Raffl našel na levé straně najetého BRANTA HARRISE, který trefil tyč, od ní se puk odrazil do betonu znojemského brankáře a za brankovou čáru.
    Asistence: Thomas Raffl.
     
    53:20
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Znojmo poněkolikáté propadlo v obraně, do útoku se vydal soupeř, na středu hrací plochy se ke střele dostal JULIEN BROUILLETTE, jenž zamířil do horního rohu znojemské brány. Potřetí se dnes stalo, že Znojmo nevyužilo velkou možnost a vzápětí samo inkasovalo.
    Asistence: John Hughes a Peter Mueller.
     
    49:10
    Orli právě vstřelili branku!
    RADEK ČÍP sebral puk po špatné rozehrávce soupeře, ujel do přečíslení, místo přihrávky volil střelu a propálil Starkbauma mezi betony.
    Bez asistence.
     
    34:01
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš se znovu potvrdilo. Hosté vyrazili do protiútoku, ve kterém se ke střele z bezprostřední blízkosti dostal JULIEN BROUILLETTE a ukázal, jak se má mířit, trefil přesně horní roh branky a Schwarz byl bez šance.
    Asistence: Ryan Duncan a Mario Huber.
     
    29:35
    Orli právě vstřelili branku!
    Už to vypadalo, že Znojmo o puk znovu přijde, ten se ale nakonec se štěstím dostal k TOMÁŠI PLÍHALOVI, který jej rychle poslal do vzdálenější šibenice hostující brány.
    Asistence: Colton Yellow Horn a Dominik Tejnor.
     
    26:30
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hosté rychle přesilovku využívají, když před Schwarzem zůstal úplně sám THOMAS RAFFL a puk poslal rychlou střelou k levé tyči jeho brány. Znojmo tak o to víc může mrzet předchozí tyčka.
    Asistence: John Hughes a Ryan Duncan.
     
    17:51
    Orli právě vstřelili branku!
    Mrázek si na modré vyměnil puk s Bořutou, pak střílel, puk se odrazil od zadního mantinelu před poloodkrytou bránu, kde číhal ERIK NĚMEC, který jej pohotově doklepl za čáru.
    Asistence: Petr Mrázek a Antonín Bořuta.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 18. Němec (Mrázek, Bořuta), 30. Plíhal (Yellow Horn, Tejnor), 50. Číp – 27. Raffl (Hughes, Duncan), 35. Brouillette (Duncan, Huber), 54. Brouillette (Hughes, Mueller), 63. Harris (Raffl)


    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Halász) – Tejnor, Stehlík, Lattner, Bořuta, Plutnar, Biro, Šnajnar – Miller, Raška, Číp – Němec, Matuš, Mrázek – Novák, Bartoš, Guman – Beroun, Plíhal, Yellow Horn – Špaček.
    EC Red Bull Salzburg: Starkbaum (Gračnar) – Brouillette, Štajnoch, Jakubitzka, Pallestrang, Raymond, Birnbaum – Mueller, Harris, Hughes – Raffl, Duncan, Huber – Cijan, Schiechl, Hochkofler – Wachter, Baltram, Winkler.

    Rozhodčí: J. Konc, Siegel – Kaspar, Tvrdoň

    Diváci: 2404
    thejrc.org