Chabarovsk – Vladivostok 2:1 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 4:0 (kon.) | Jekatěrinburg – Omsk 3:2 (kon.)
Magnitogorsk – Novosibirsk 3:2 (3:0 po s.n.) | Čerepovec – Viťaz 3:2 (po pr.) | Nižněkamsk – Dynamo Moskva 1:2 (kon.)
N.Novgorod – Jokerit 3:2 (kon.) | Minsk – Riga 1:3 (kon.) | Spartak Moskva – HC Slovan 8:2 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
Barys Nur-Sultan
Sobota 09.12.2017, 12:30 • Traktor Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:11 Linus VIDELL - 4:0
     
    56:11
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    A už je to zcela definitivní. Na čtyřgólový náskok pro Traktor zvýšil LINUS VIDELL, který dostal od Bailena přesný pas do mezikruží a povedenou střelou překonal bezmocného Kudrjavceva. Asistence: Nick Bailen a Paul Szczechura.
    41:35 Richard GYNGE - 3:0
     
    41:35
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    A už je to o tři góly, zdá se, že Traktor suverénně míří za vítězstvím. Šikovně to udělal Paul Szczechura, který povedenou nabídkou na teč vyzval ke skórování RICHARDA GYNGEHO, jenž se z bezprostřední blízkosti nezmýlil! Asistence: Paul Szczechura a Nick Bailen.
    35:05 Nick BAILEN - 2:0
     
    35:05
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor dvojnásobnou početní výhodu využívá a zaslouženě zvyšuje své vedení. Videll našel na vrcholu pravého kruhu napřaženého NICKA BAILENA, který bez váhání napálil kotouč přesně pod břevno! Asistence: Linus Videll a Richard Gynge.
    24:05 Alexandr ČERNIKOV - 1:0
     
    24:05
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Nikitin posunul puk na modrou čáru Ivanu Višněvskému, jehož následné nahození ještě dokázal tečovat ALEXANDR ČERNIKOV a Karlsson už nestihl zareagovat. Asistence: Ivan Višněvskij a Nikita Nikitin.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 25. Černikov (I. Višněvskij, Nikitin), 36. Bailen (Videll, Gynge), 42. Gynge (Szczechura, Bailen), 57. Videll (Bailen, Szczechura)


    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Děmčenko) – Nikitin, I. Višněvskij, Šinin, Bailen, Borodkin, Mamajev, A. Petrov, Isajev – Černikov, Jakuceňa, Polygalov – Gynge, Videll, Szczechura – Rybakov, J. Petrov, Kokujov – Šarov, Peňkovskij, Kručinin.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (42. Kudrjavcev) – Dallman, M. Semjonov, Southorn, Makljukov, Lipin, Savčenko, Šalapov – Vey, Dawes, Frattin – Wright, Žajlauov, R. Starčenko – Puškarjov, Markelov, Ševčenko – Lichotnikov, Michajlis, Sagadejev – Akolzin.

    Rozhodčí: Morozov, Cyplakov – Otmachov, Ivanov

    Diváci: 7450
    thejrc.org