Jihlava – Mladá Boleslav 5:4 (po pr.) | Olomouc – Vítkovice 5:7 (kon.) | Č. Budějovice – HC Litvínov 2:1 (kon.)
Zlín – Třinec 3:4 (kon.) | Mountfield HK – Slavia 2:3 (1:3 po s.n.) | Pardubice – Sparta 2:1 (2:0 po s.n.)
konec
Berani Zlín
3:4 (0:1, 1:3, 2:0)
HC Oceláři Třinec
Sobota 09.12.2017, 13:00 • ZS Luďka Čajky • DHL Extraliga juniorů • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští snižují a mají ještě 37 sekund na pokus o vyrovnání. Puk Loubal vyrazil, k dorážce se dostal JAN MIKULEC a uklidil ho do sítě. Asistence: Patrik Augustin.
     
    46:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín z ničeho nic snižuje. Puk se dostal do útočné třetiny ševců, tam se k němu u brány dostal ROBERT SEDLÁČEK, který ho šťastnou trefou propasíroval až za záda Loubala. Bez asistence.
     
    38:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Radost domácích ale trvala jen chvíli. Nyní už zase Třinec odskakuje na rozdíl tří branek. Przybyla předal puk na modrou, kde se do puku opřel DAVID HOMOLA, jehož střelu si srazil jeden ze zlínských obránců do vlastní sítě. Asistence: Dan Przybyla.
     
    37:32
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševcům se podařilo před přestávkou snížit na rozdíl dvou branek. VOJTĚCH DOBIÁŠ sebral obráncům puk, natlačil se k tyčce a střelou pod víko nedal Loubalovi šanci. Bez asistence.
     
    32:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se dostali do tlaku, drželi puk a kombinovali kolem branky. Nakonec jejich akce skončila i gólem. Akci po ose Raška – Poruba, zakončil před prázdnou branou skórující ADAM FLOK, který jen doklepl krásnou akci této trojky do téměř prázdné branky. Asistence: Poruba, Raška.
     
    25:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovku a jdou do dvou brankového vedení. Po přihrávkách od Floka a Poruby se prosazuje MICHAL KVASNICA. Asistence: Adam Flok, Jan Poruba.
     
    04:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení a domácí gólman asi nemá úplně čisté svědomí. Rána z rohu modré čáry, kterou vyslal JAN PORUBA byla pořádná dělovka. Puk skočil někde mezi rukou a betonem brankáře Šimonů a Třinec se tak ujímá vedení. Asistence: Adam Raška, Jakub Adámek.
    Marken.cz

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 38. Dobiáš, 47. Sedláček, 60. Mikulec (Augustin) – 5. Poruba (Raška, Adámek), 26. Kvasnica (Flok, Poruba), 33. Flok (Poruba, Raška), 39. Homola (Przybyla)


    Berani Zlín: Šimonů (Huf) – Augustín, Marek, Ševčík, Budil, Jenáček, Kollár, Gazda – Kenša, Dvořáček, Čechmánek, Kočica, Mikulec, Knápek, Sedláček, Hefka, Kotek, Dobiáš, Dlabaja.
    HC Oceláři Třinec: Loubal (Štěpánek) – Hrachovský, Krzak, Marguš, Adámek, Homola – Strakoš, Kaukič, Plitko, Poruba, Mach, Przybyla, Kvasnica, Irgl, Peterek, Raška, Flok, Kalus, Papaj, Najsar.

    Rozhodčí: Šudoma – Bryška, Novák.
    thejrc.org