Benátky n/J – Motor ČB 0:5 (kon.) | Prostějov – Havířov 3:2 (po pr.) | Kadaň – Slavia 3:2 (po pr.)
Ústí n/L – K. Vary 1:3 (kon.) | Vsetín – Přerov 3:4 (kon.) | Třebíč – Kladno 4:3 (po pr.)
po prodl.
SK Horácká Slavia Třebíč
4:3 (1:3, 0:0, 2:0 - 1:0)
Rytíři Kladno
Sobota 09.12.2017, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Chance liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A máme za sebou i prodloužení, které nakonec dopadlo dobře pro Třebíč, která dokázala otočit celý stav utkání a zvítězila tak nad Kladnem 4:3p a bere si tak zasloužené dva body. Kladno mělo krásně rozehraný zápas, ale Třebíč se nakonec dokázala zvednout ze země, využít možných příležitostí a vyhrát. Z dnešního onlajn přenosu to bude vše. Děkuji Vám za sledování a někdy příště, na shledanou. (19:57:00)
     
    Konec zápasu.
     
    61:58
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    a Třebíč rozhoduje toto utkání! O gól se zasloužil TOMÁŠ KRATOCHVÍL, který dokázal propálit Cikánka v prostoru mezi lapačkou a betonem. Asistence: Erat.
     
    61:26
    Vodný se pokoušel projet středním pásmem, to se mu podařilo, pokoušel se také zakončit, v tom mu ale zabránil jeden z obránců Rytířů.
     
    60:45
    na druhé straně se Třebíči daří také první úspěšná střela prodloužení, se kterou si ale Cikánek poradil.
     
    60:02
    Kladno rozjíždí úvodní útok, Štindl se pokusil o první střelu, jeho pokus ale skončil mimo bránu.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina nám přinesla vyrovnání stavu, který se držel dlouhou dobu ve prospěch Kladna. Ve třetí třetině nejdříve skóroval v čase 45:59 Mlynář, který dokázal z výhody vstřelit branku a snížit tak stav na 2:3. O chvíli později se ale podařilo v čase 47:02 vyrovnat stav v přesilové hře Kratochvílovi a ten tak zůstal beze změny 3:3. Do konce třetiny vzali režii nad hrou třebíčští hráči, kteří neustále napadali, stříleli, ale k otočení stavu se již nedostali. Hra jde tak do prodloužení a vy u toho budete s námi!
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:32
    Kehar se pokoušel dostat přes střední pásmo, to se mu ale nepodařilo, byl zastaven Čejkou, který následně posílá kotouč za bránu hostů.
     
    59:23
    Erat si najíždí podél pravého mantinelu ke střele, to se mu daří, jeho pokus ale končí po vyražení Cikánkem nad bránou.
     
    58:55
    Vhazování si berou na své hole hosté, ale ne na dlouho, v rohu dokázal kotouč vybojovat Kratochvíl, ale po důsledné dohře hostů jsou opět u kotouče Rytíři.
     
    58:46
    Nyní měli hosté obrovské štěstí! Kotouč se jen tak tak dokutálel kolem pravé tyče Cikánkovy svatyně mimo brankový prostor. Vhazovat se bude v obranném pásmu hostů.
     
    57:52
    Nyní se domácí dostávají před Cikánka, kde stojí připravený před bránou Vodný, nyní ale hrál v rohu Kusko, který přišel po agresivní hře hostů o kotouč a pokračují ve hře Rytíři.
     
    57:25
    Kratochvíl spěchá za kotoučem do rohu kluziště, kde ho ale přebírají hosté a jedou před Dostála.
     
    57:10
    Půža nahazuje kotouč na cikánka, ten je však pozorný a svou lapačkou pohotově zasahuje. Vhazovat se bude před bránou hostů.
     
    55:56
    Vodný nahrává kotouč na modrou čáru Čejkovi, nyní se dostává ke kotouči Kusko, jeho pokus ale opět likviduje Cikánek. Nyní měli hosté velké štěstí a mohou děkovat svému brankáři!
     
    55:22
    Na druhé straně se ale daří domácím dobrý únik, kdy se ke střele před Cikánkem dostal Mlynář, jeho pokus ale končí ve výstroji brankáře hostů.
     
    54:35
    Domácí mají kotouč na svých holích, nyní ho ale při vyhození dokázali hosté ve středním pásmu zachytit a pokouší se založit útočnou akci.
     
    54:15
    Karel Nedbal nyní schytal zásah od jednoho z kladenských hráčů, zůstává ležet na ledě, ale po chvíli se zvedá a odjíždí rozhořčen na střídačku. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    54:07
    Vhazování si berou na své hole domácí, ti se pokouší nahodit si kotouč do středního pásma, to se jim ale nedaří, k puku se dostávají hosté a vyráží před Dostála.
     
    54:05
    Kotouč se dostává do ochranné sítě a bude se vhazovat před Dostálem.
     
    53:10
    Mlynář s Vodným kombinují na polovině hostů, při souboji o kotouč přijel na pomoc i Ferda, který ale nedokázal kotouč ukořistit.
     
    52:09
    Vhazovat se bude před Dostálem, úspěšnější jsou hosté, ale pouze na chvíli, následně se daří Třebíči dostat se ze sevření Rytířů a vyhodit tak kotouč do středního pásma.
     
    51:50
    Hosté jsou agresivní ve svých dohrách u mantinelu. Díky jedné takové nyní přišli domácí o kotouč a Rytíři ihned vyráží kupředu.
     
    51:27
    Domácí mají nyní možnost vystřídat, činí tak i hosté, kteří se následně snaží dostat přes střední pásmo. To se jim nedaří, dostávají se do ofsajdu a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    50:30
    Hosté rozehrávají zpoza vlastní brány, do útoku se pouští kladenský útok, ale třebíčská obrana je nenechá projet středním pásmem a hosté se musí vrátit zpět ke své bráně.
     
    50:16
    Ke střele se nyní dostal z pravého kruhu Erat, jeho pokus končí mimo bránu.
     
    49:19
    Hosté se nyní dostali do pěkné pozice před Dostálem, Štindl ale nedokázal kotouč zakončit za záda Dostála.
     
    48:08
    Třebíč nyní předvedla krásný zvrat, kdy dokázala vyrovnat stav utkání. Hostům se ale tato situace nelíbí a začínají přicházet do agresivnějšího stylu hry.
     
    47:02
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A Třebíč vyrovnává stav utkání na 3:3! Po krásné kombinaci tří hráčů v útočném pásmu po vyloučení jednoho z hostů se nakonec dostal ke střele PETR KRATOCHVÍL, který svojí střelou propálil Cikánka. Asistence: Kristl, Kusko.
     
    45:59
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Tomáš Kaut – 2 min., hákování).
     
    45:59
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíčští dokázali využít výhody, která jim připadla po faulu jednoho z hráčů a následným bekendem, ke kterému se dostal TOMÁŠ MLYNÁŘ, posunul Třebíč do vedení. Asistence: Ferda.
     
    45:16
    Hosté vyhrávají kotouč, za bránou nyní svádí několik z nich souboj s třebíčskou obranou, nakonec jsou úspěšní domácí, Ferda se dostává za bránu hostů a pokračuje v kombinaci.
     
    45:15
    Hosté se dostávají do ofsajdu a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    44:35
    Král se dostal do dobré pozice před Cikánkem, dostala se k němu přihrávka z levého kruhu a ihned pálil. Jeho pokus ale likviduje Cikánek svou výstrojí.
     
    43:48
    Matula kombinuje na modré čáře, jeho střela jde ale mimo bránu Dostála, dále hraje Tůma, kotouč mu ale vyráží z hole Dostál.
     
    42:40
    Štindl rozehrává kotouč přes střední pásmo, nyní ve hře pokračuje Kaut a následně Repe, do útoku se pouštěl Strnad, ale bez úspěchu a nyní pokračují ve středním pásmu domácí.
     
    41:48
    Vhazování před Cikánkem si berou hosté, domácí jsou ale pozorní za bránou hostů a berou si puk do své režie, tam však dochází naražení jednoho z třebíčských hráčů na mantinel, ten tak přichází o kotouč a hosté vyráží před Dostála.
     
    41:16
    Repe rozehrává kotouč zpoza Cikánkovy brány, nyní se ke střele dostal Machač, jeho pokus končí ale mimo bránu.
     
    40:26
    Domácí rozehrávají kotouč do středního pásma, kde si jej přebírají hosté, kteří následně pokračují před Dostála.
     
    40:03
    Vhazování vyhráli hosté. Ti se ale o kotouč připravili na modré čáře a dopředu míří domácí.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina nám nepřinesla žádnou změnu skóre. Oba týmy hrály tuto třetinu poměrně vyrovnaný zápas. Třebíč se zlepšila v napadání, dostala se do větší aktivity, ale nedokázala zakončit a bohužel pro Třebíč, taky prošvihla pár pěkných příležitostí. Na straně Kladna nedošlo k výrazným změnám. Hráči hrají vyrovnaně, nenechávají se sebou zametat a případnou agresi Třebíče také oplácí. To se projevuje na vyloučeních, které v této třetině padlo jedno na každé straně. Nic z toho ale nemění na tom, že jsou Rytíři stále ve dvoubrankovém vedení a Třebíč bude mít ještě co dohánět. A s aktivitou, kterou předvedla tuto třetinu, by to nemusel být problém. Nechme se ale překvapit do další třetiny. Jak bude probíhat? To se dozvíme již v čase 19:14, kdy padne úvodní vhazování třetí třetiny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:35
    Vhazování si berou hosté, ke střele se dostává na modré čáře Kehar, jeho pokus je ale zlikvidován a hra pokračuje v rohu kluziště.
     
    39:33
    Oddechový čas pro domácí.
     
    38:46
    Dolníček jede přes střední pásmo až za záda Cikánka, ve hře ale pokračují hosté, nyní se ke střele dostává Kaut, jeho pokus likviduje Dostál svojí přilbou.
     
    37:39
    Kotouč si berou na své hole domácí, Půža se snaží rozehrát přes střední pásmo, to se mu daří, nyní v rohu bojuje Kusko s Kristlem o kotouč, ale Rytíři je nechtějí pustit, Kladno je nakonec úspěšnější a míří před Dostála.
     
    36:55
    Vhazování ve středním pásmu si berou hosté, Štindl nahazuje kotouč za bránu domácích, ve hře ale pokračuje Gajarský, dále však po neshodě hosté, na modré čáře je připraven Štindl, ale jeho rána jde mimo bránu.
     
    36:25
    Vhazovat se bude před Cikánkem, kotouč si berou domácí a nyní Vágner promáchl obrovskou šanci, kdy stál před úplně volnou bránou, ale nedokázal zachytit kotouč. Nyní měli hosté štěstí.
     
    35:48
    Furch rozehrává kotouč přes střední pásmo až k Cikánkovi, tam se ke kotouči dostává Kristl, který nedokázal dobře zamířit z ostrého úhlu.
     
    35:08
    Domácí v plném počtu.
     
    34:45
    Repe je připravený na modré čáře, s ním společně Kloz, který při střele přišel o hůl a kotouč se dostává do středního pásma.
     
    34:05
    Dolníček dostal kotouč ve středním pásmu, domácí se tak osvobozují ze sevření Kladna a hra pokračuje na straně Rytířů.
     
    33:13
    Domácí vyhráli kotouč a Erat se snažil vyrazit před Cikánka, nedokázal však dostihnout před sebou jedoucího obránce hostů, který mu sebral kotouč a Rytíři tak můžou v klidu rozehrát.
     
    33:08
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Václav Čejka – 2 min., podražení).
     
    32:56
    Kladenští se pokoušeli dostat přes střední pásmo, tam se však prohřešku dopustil jeden z třebíčských hráčů a ti si tak zahrají oslabení.
     
    32:24
    Hráči bojují o kotouč v pravém rohu obranného pásma Kladna, Rytíři jdou úspěšní a vyráží k Dostálovi, který nyní musí likvidovat střelu ze strany hostů. To se mu daří úspěšně.
     
    32:15
    Hosté v plném počtu.
     
    31:46
    Domácí nedokázali zachytit kotouč na modré čáře a musí se opět rozjíždět od Dostála.
     
    31:28
    Nahozený kotouč nedokázal před Cikánkem nikdo z třebíčských dorazit do svatyně hostů, vhazovat se tak bude po zákroku Cikánka před bránou Rytířů.
     
    30:25
    Vodný kombinuje s Nedbalem a Eratem na modré čáře, dochází však k menší chybě a nepřesnosti na straně domácích, kterou ihned hosté využívají a osvobozují se vyhozením kotouče.
     
    30:15
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Petr Štindl – 2 min., podražení).
     
    29:43
    Hosté rozehrávají zpoza brány Cikánka, ke kotouči se ale dostávají domácí, kteří po nepřesné rozehrávce do středního pásma končí svoji akci a pokračují hosté.
     
    28:30
    Kaut nahrává kotouč na Redlicha, ten se snaží dostat před Dostála, to se mu však nedaří a ve hře pokračují domácí, Přejíždí přes střední pásmo, odkud jsou ale následně vyhnáni důslednou obranou Rytířů.
     
    27:29
    Nedbal nahazuje kotouč ze středu hřiště za bránu hostů, ti nyní pokračují ve hře před Dostálem, po nepřesné přihrávce se však dostávají do středního pásma.
     
    26:30
    Matula se dostává ke střele z levé strany, jeho pokus vyráží Dostál betonem, nyní se k úniku dostal Mlynář, který jel sám na Cikánka, jeho pokus ale dokázal brankář hostů zneškodnit.
     
    25:35
    Repe se pokoušel dostat přes střední pásmo, to se mu podařilo, objel si bránu Dostála, tam ho však třebíčská obrana dokázala obrat o puk a hra pokračuje ve středním pásmu.
     
    25:11
    Vhazování si berou na své hole domácí, Furch se dostal ke střele od modré čáry, jeho pokus vyráží Cikánek svojí hokejkou a puk míří vysoko do ochranné sítě.
     
    25:10
    Hosté vyhazují kotouč na zakázané uvolnění a vhazovat se bude před Cikánkem.
     
    24:00
    Půža ve spolupráci s Kuskem dostávají kotouč na třetinu hostů, kde o kotouč bojuje Štich a Kusko, hosté jsou úspěšnější a hra pokračuje za jejich bránou.
     
    23:20
    Hosté si berou kotouč, Dolníček ale puk přebírá na modré čáře, nyní však pokračuje ve hře Kloz, který se dostává do ofsajdu.
     
    22:53
    Nyní byli úspěšnější domácí, kteří ihned vyráží kupředu. Bude se vhazovat v levém kruhu v pásmu hostů.
     
    22:48
    Vhazování před Dostálem si berou hosté, kotouč musí pokrýt svojí lapačkou brankář domácích a vhazování se bude opakovat.
     
    22:19
    Vodný se dostává ke střele ze středu obranného pásma hostů, jeho pokus ale likviduje Cikánek svými betony.
     
    21:09
    Hosté nedokázali využít přesilovou hru. Nyní ve hře pokračují domácí, Král se snaží dostat kotouč před Cikánka, to se mu prostřednictvím Malce a jeho spoluhráče daří a hra pokračuje v rohu kluziště za bránou Cikánka.
     
    20:48
    Domácí v plném počtu.
     
    20:02
    Vhazování si berou na své hole domácí, Erat však ztrácí kotouč a ve hře pokračují hosté, kteří se snaží využít posledních sekund přesilové hry.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Tato třetina se ze začátku vyvíjela lépe pro Třebíč, která dokázala v čase 1:50 využít přesilové hry a zásluhou Jana Wasserbauera se dostala do vedení. To si však Kladno nenechalo líbit a v čase 5:15 se k vyrovnání dostal David Tůma, který tak srovnal strav utkání na 1:1. Od této chvíle diktovali větší část hry hosté. Více napadali, dokázali se dostávat přes střední pásmo a jejich aktivita přinesla ovoce v čase 15:35, kdy dokázal dostat Kladno do vedení 2:1 Hořava. Netrvalo dlouho a po vyloučení Třebíče se dostal do dobré pozice opět David Tůma, který v čase 15:42 ještě navýšil kladenské vedení na 3:1. Ke konci třetiny se dostali Rytíři ještě do jedné početní výhody, ale její minutu a dvanáct sekund z této třetiny nedokázali využít. Budou tak nastupovat v početní výhodě 5 na 4 ještě pro dalších 48 sekund. Tato třetina hrála do karet hostům. Jak bude vypadat ta další? To se dozvíme již v 18:25, kdy padne úvodní vhazování druhé třetiny.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:55
    Domácí vyhazují kotouč ven z obranné třetiny na posledních pár sekund této třetiny.
     
    18:55
    Pekr kombinuje se svým spoluhráčem Štindlem na modré čáře, který se následně dostává ke střele, která míjí bránu.
     
    18:48
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Michal Furch – 2 min., podražení).
     
    18:30
    Vhazování před Dostálem si berou domácí, jejich rozehrávka ve středním pásmu však končí na holích hostů a ti vyráží do útoku.
     
    17:25
    Kladenští se snaží dostat do středního pásma, na modré čáře je ale zastavují domácí, kteří dále pokračují za bránu hostů. Po krátké době se ze středního pásma dostal k úniku Kusko a jel si sám na brankáře, jeho pokus ale končí nad bránou hostů.
     
    16:23
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A máme zde další branku na straně Kladna! Tentokrát dokázal svojí tvrdé střely od modré čáry využít DAVID TŮMA a poslal tak Kladno do vedení 3:1. Asistence: Repe, Kubík.
     
    15:42
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Michal Vodný – 2 min., hákování).
     
    15:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno se dostává do vedení po zásluze MILOSLAVA HOŘAVI, který po nahrávce, která mu přišla zpoza brány před Dostála, propálil mezi betony brankáře domácích. Asistence: Kubík.
     
    15:10
    Hosté dostávají kotouč před Dostála, tam si ho berou na své hole domácí a jedou za vlastní bránu. Kotouč se ale dostává do prostoru před Dostála, kde jsou nachystaní hosté.
     
    14:15
    Vhazování před Dostálem si berou hosté, Matula zachytil kotouč u modré čáry a nahazuje jej za bránu domácích, tam jsou třebíčští úspěšní a vyráží před Cikánka.
     
    13:10
    Hosté se snaží dostat přes střední pásmo, to se jim daří a snaží se dostat kotouč za záda Dostála, nejsou ale úspěšní. Nyní Kristl zachytil kotouč na modré čáře a vypálil na Cikánka, který si situaci pohlídal.
     
    12:10
    Vhazování ve středním pásmu si berou hosté, dochází ale k rychlému přerušení a vhazovat se bude znovu, Tentokrát jsou úspěšnější domácí, kteří se dostávají za bránu hostů, nyní se pokoušeli dostat kotouč v souboji u pravého mantinelu, to se jim nedaří a vrací se zpět do středního pásma.
     
    11:53
    Matula kombinoval se Štichem na modré čáře, došlo však k neshodě a dopředu vyráží třebíčští hráči. Ke střele se dostává jeden z nich, jeho pokus ale končí nad bránou Cikánka.
     
    11:00
    Máme zde další vhazování ve středním pásmu, kotouč si berou na své hole domácí, Nedbal rozehrává puk na Krále, který se pokoušel projet středním pásmem, to se mu však nepodařilo a nyní již pokračují ve hře hosté před Dostálem.
     
    10:09
    Štindl na modré čáře nahodil kotouč za záda Dostála, domácí jsou ale pozorní a pohlídali si útok hostů, nyní pokračují před Cikánkem a následně se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    09:20
    Vágner nahazuje kotouč od modré čáry za záda Cikánka, tam se domácím nedaří kotouč získat, nyní se Matula pustil do rychlého průniku středním pásmem, dostává se ale do ofsajdu a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    08:25
    Vhazování před Dostálem si berou domácí, hosté jsou ale důrazní a ke kotouči se dostávají po nějaké době v prostoru za třebíčskou bránou, tam však dlouho nevydrží a Třebíč může do útoku. Nyní se v pravém rohu na straně Kladna snaží hráči vybojovat kotouč, tato situace je ale přerušena rozhodčími a bude se vhazovat před Cikánkem.
     
    07:33
    Vhazování si berou na své hole domácí, Kristl se nedokázal dostat s kotoučem do prostoru před Cikánka, mezitím si dokázali hosté rozebrat útok domácích a vyrazit za Dostálem. Jejich nahození ale zachytává třebíčská obrana a snaží se v klidu rozehrát.
     
    07:30
    Nedbal nahrál na modré čáře Vágnerovi, který na pravé straně vypálil na Cikánka, který si jeho střelu pohlídal. Vhazovat se bude před bránou hostů.
     
    07:15
    Hosté dostali po vyhození kotouč na zakázané uvolnění a bude se tak vhazovat před Cikánkem.
     
    06:15
    Hosté rozehrávají za bránou Cikánka, Dopředu se snaží dostat Matula, ten ve středním pásmu posílá kotouč za bránu domácích, tam se ale obránci postarali o nájezdníky Kladna a hra pokračuje před Cikánkem.
     
    05:15
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A Kladno vyrovnává. Krásnou akci nyní předvedli dva z řad Rytířů, kdy si na levé straně najížděl Machač, který nahrál přesně na druhou stranu DAVIDU TŮMOVI a ten bez větších problémů zakončil do prázdné brány. Asistence: Machač, Kloz.
     
    03:53
    Kehar rozehrává se Štindlem kotouč do středního pásma, tam jej ale nedokázali hosté dostat dál, nyní se to daří v pravém rohu třetiny domácích jednomu z kladenských hráčů, kotouč mu však na hokejce dlouho nepobyl a ve hře pokračují domácí.
     
    03:10
    Hosté byli úspěšnější a dopředu vyráží Matěj Pekr společně se svými spoluhráči. Těm se daří nějakou dobu před Dostálem kombinovat, nakonec se ale po zásahu domácího brankáře bude vhazovat.
     
    03:05
    Hosté vyhazují kotouč na zakázané uvolnění, vhazovat se bude před Cikánkem.
     
    01:50
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A domácí se dostávají rychle do vedení zásluhou JANA WASSERBAUERA, který dokázal dorazit kotouč po střele Vodného od modré čáry za záda Cikánka a posouvá tak Třebíč do vedení 1:0. Asistence: Vodný, Nedbal.
     
    01:30
    Vhazování před Cikánkem si berou na své hole hosté a pokračují ve hře u levého mantinelu.
     
    00:46
    Domácí se ihned po začátku přesilovky dostali do pěkné střely, kterou si ale brankář Rytířů pohlídal. Domácí nyní vyhodili kotouč na zakázané uvolnění a vhazovat se bude před Dostálem. Tam jsou ale úspěšní hosté, kteří tak získávají cenné sekundy. Nyní pokračují ve hře domácí.
     
    00:25
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (David Štich – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    00:02
    Úvodní vhazování si berou na své hole hosté. Nedaří se jim průnik přes střední pásmo, kotouč se dostává k domácím a následně mimo kluziště.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Přeji příjemný hokejový podvečer. Dnes budeme svědky zápasu dvou týmů, které mají za sebou poměrně dlouhou vítěznou linii. Třebíč v podobě šesti vítězství v řadě a Rytíři se čtyřmi výhrami. Který z týmů dnes na tuto šňůru naváže? Využije Třebíč domácího prostředí? To vše a ještě více se dozvíme již v 17:30, kdy padne úvodní vhazování.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Horácká Slavia Třebíč: Dostál (Do. Svoboda) – Nedbal, L. Vágner, Furch, Čejka, Kaláb, Půža – Kratochvíl, Dolníček, R. Erat – Kristl, Kusko, Vodný – Gajarský, Tadeáš Král, Malec – Ferda, Jan Wasserbauer, Mlynář.

    Rytíři Kladno: Cikánek (Kopřiva) – F. Matula, Štich, Štindl, Kehar, Lenďák, Repe – Bláha, T. Kaut, Redlich – Pekr, Kurjanov, J. Strnad – D. Tůma, Machač, J. Kloz – Kubík, Svedlund, M. Hořava.

    Rozhodčí: Čech, Vrba – Reich, Komínek..
     
    Dne 9.11. se proti sobě postaví SK Horácká Slavia Třebíč a Rytíři Kladno. Třebíčští hráči mají za sebou další vítězné utkání, kdy na samostatné nájezdy porazili Karlovy Vary 3:2sn. Rytíři mají za sebou také výhru, tentokrát proti Vsetínu, který dokázali porazit 4:2. Tyto dva týmy mají pěkně načatou vítěznou šňůru. Který z týmů v ní ale bude po tomto utkání pokračovat? To vše a ještě více se dozvíme již zítra v 17:30, kdy padne úvodní vhazování.

    Sestava Třebíče z minulého utkání: Dostál (Do. Svoboda) – Čejka, Nedbal, Furch, Hort, Kaláb (A) – Půža, R. Erat (A), Jan Wasserbauer – Mlynář, Kristl, Malec – Vodný, Diviš, Kusko – Kratochvíl, Ferda, Tadeáš Král – Dolníček (C).

    Sestava Kladna z minulého utkání: Kopřiva (Cikánek) – Kehar, Štindl, Lenďák, Repe, Štich, F. Matula – J. Strnad (C), Kubík, Pekr – J. Kloz, Machač (A), D. Tůma – Redlich, T. Kaut, Kružík – Zikmund, Svedlund, Bláha.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 2. Jan Wasserbauer (Vodný, Nedbal), 46. Mlynář (Ferda), 48. Kratochvíl (Kristl, Kusko), 62. Kratochvíl (R. Erat) – 6. D. Tůma (Machač, J. Kloz), 16. M. Hořava (Kubík), 17. D. Tůma (Repe, Kubík)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Dostál (Do. Svoboda) – Nedbal, L. Vágner, Furch, Čejka, Kaláb, Půža – Kratochvíl, Dolníček, R. Erat – Kristl, Kusko, Vodný – Gajarský, Tadeáš Král, Malec – Ferda, Jan Wasserbauer, Mlynář.
    Rytíři Kladno: Cikánek (Kopřiva) – F. Matula, Štich, Štindl, Kehar, Lenďák, Repe – Bláha, T. Kaut, Redlich – Pekr, Kurjanov, J. Strnad – D. Tůma, Machač, J. Kloz – Kubík, Svedlund, M. Hořava.

    Rozhodčí: Čech, Vrba – Reich, Komínek.

    Diváci: 1624
    thejrc.org