Šumperk – Val. Meziříčí 8:1 (kon.) | Opava – SHK Hodonín 1:11 (kon.) | Nymburk – Žďár n/S 2:3 (po s.n.)
Havlíčkův Brod – Mor. Budějovice 1:2 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Trutnov 2:4 (kon.) | Most – Jablonec n/N 0:5 (kont.)
Písek – Tábor 0:3 (kon.) | Bílina – Děčín 3:6 (kon.) | Sokolov – Vrchlabí 3:2 (kon.)
David Servis – Kolín 3:4 (kon.) | Pelhřimov – Klatovy 4:6 (kon.) | Letňany – Kobra 3:4 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
8:1 (1:0, 4:1, 3:0)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Sobota 09.12.2017, 17:00 • Zimní stadion, Šumperk. • 2. liga skupina Východ • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:56 HROCH - 8:1
     
    53:56
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak přece jen se to Drakům podařilo a dostávají se do sedmibrankového vedení! Na domácím ledě se jim opravdu daří a to potvrdil nyní i DANIEL HROCH, kterému se podařilo vsítit jeho dnes první branku! Asistence: Novosad, Sedlák.
    52:09 SCHEJBAL - 7:1
     
    52:09
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperští hráči využívají i další přesilovou hru a dostávají se na odstřel už šesti branek! K tomu všemu jim zbývá ještě minuta a půl přesilovky 5 na 4! Králík našel výborně JAKUBA SCHEJBALA, kterému nedělalo velké potíže dostat puk do sítě! Asistence: Králík, Kovařík.
    47:31 PŮHONÝ - 6:1
     
    47:31
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak tohle už je zřejmě totální hřebíček do bobří rakve! Hosté se sice snažili vyvinout nějaký souvislý tlak, následně se ale dopustili ztráty míče, Sedlák vyslal JIŘÍHO PŮHONÉHO do brejku, ten si ještě vyměnil puk s Danielem Vachutkou a následně jej sám dostal do odkryté svatyně! Asistence: Vachutka, Sedlák.
    37:59 CINK - 5:1
     
    37:59
    Draci právě vstřelili branku!
    Tohle zavání opravdovým debaklem pro hostující celek. To, čeho se dokázali Bobři vyvarovat v první periodě, nedokázali nyní. Půhoný směřoval svůj pas na VLADIMÍRA CINKA, který si připisuje druhou branku utkání a třetí kanadský bod! Asistence: Půhoný.
     
    35:15
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk využívá i další přesilovou hru a dostává se opět na odstřel tří branek! Draci tentokrát totálně rozebrali hostující obranu a z pravé strany kluziště dokázal zavěsit JIŘÍ PŮHONÝ! Asistence: Cink, Gewiese.
    30:41 HOŘANSKÝ - 3:1
     
    30:41
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři z Valašského Meziříčí se dostávají na dostřel dvou branek! Přesilovou hru, už 5 na 4, využil povedenou ránou ADAM HOŘANSKÝ! Asistence: Pokorný, Báchor.
    27:42 KOVAŘÍK - 3:0
     
    27:42
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperští hokejisté využívají i druhou přesilovou hru v utkání a jejich náskok se navyšuje na tříbrankový! Tentokrát zafungovala spolupráce Schejbal, Králík, Kovařík a právě poslední jmenovaný, LUBOMÍR KOVAŘÍK dokázal dostat puk do sítě hostů! Asistence: Králík, Schejbal.
    27:04 CINK - 2:0
     
    27:04
    Draci právě vstřelili branku!
    To bylo rychlé! Draci se dostávají do dvoubrankového vedení a to ještě mají výhodu necelých dvou minut z druhé přesilové hry! Puk do cílového prostoru dostal VLADIMÍR CINK! Asistence: Půhoný, Sedlák.
    01:33 KRÁLÍK - 1:0
     
    01:33
    Draci právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají hned v úvodu utkání do jednobrankového vedení! Geweise nahodil puk na bránu a po několika odrazech jej do cíle dostal LUKÁŠ KRÁLÍK Asistence: Vymazal.

    Daniel Bertók

    Branky a nahrávky: 2. Králík (Vymazal), 28. Cink (Půhoný, Sedlák), 28. Kovařík (Králík, Schejbal), 36. Půhoný (Cink, Gewiese), 38. Cink (Půhoný), 48. Půhoný (Vachutka, Sedlák), 53. Schejbal (Králík, Kovařík), 54. Hroch (Novosad, Sedlák) – 31. Hořanský (Pokorný, Báchor)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Lakosil (Svoboda) – Geweise, Procházka, Řezáč, Schejbal, Šťáva, Ďurkáč, Sedlák (C) – Muller, Králík, Půhoný, Ostřanský, Novosad, Lehečka, Vymazal (A), Cink (A), Kovařík, Hroch, Vachutka, Fischer.
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Plšek (od 40. Bechný) – Hejda, Mikel, Horyna, Varga, Báchor, Váňa, Nadymáček – Brunec (A), Hořanský, Varga M., Studený (C), Pořický, Pokorný, Kývala, Varga D., Dvořák, Martiník (A), Daněk, Dalajka.

    Rozhodčí: Čuňočka – Novotný, Bubela
    thejrc.org