SOHO Olomouc – Studénka Sledge 2:3 (2:3 po s.n.) | SHK Mustangové – Zlín sledge 1:3 (kon.) | Karlovy Vary – HC Sparta Praha Sledge 2:5 (kon.)
Litvínov – Č.Budějovice 5:0 (kont.)
konec
SKV Sharks Karlovy Vary
2:5 (0:1, 0:1, 2:3)
HC Sparta Praha Sledge
Sobota 09.12.2017, 18:00 • Zimní stadion Ostrov • Česká para hokejová liga • 9. kolo
Partner:
     
    34:41
    Domácí si zahrají přesilovku, ale ta nadělala hodně zlé krve na ledě. Nedovoleného zákroku se totiž dopustil Nejedlý nade vší pochybnost, ovšem za teeing je vyloučen Jiří Krupička.
     
    19:21
    V pásmu před Vápenkou se Zdeněk Krupička střetl s Bergerem, který nebyl v držení kotouče. Menší trest pro dvojnásobného střelce Sparty za nedovolené bránění.
     
    07:47
    Geier unikal za obranu Sparty a Jiří Krupička použil záchranný faul. Dvě minuty za teeing a druhá přesilovka pro Karlovy Vary.
     
    05:21
    Výhoda přesilové hry tentokrát pro Spartu. Lukáš Michalčín použil teeing proti Novotnému a dostává menší trest.
     
    02:20
    Wágner našel z rohu Nejedlého, který byl sám před Vápenkou, ale dostal přihrávku na záda. Přesto situace znamenala nebezpečí a Zdeněk Krupička sáhl k nedovolenému zákroku. Dvě minuty za teeing a Karlovarští si zkusí přesilovku.

    Jan Chlubna

    Branky a nahrávky: 33. Berger (Wágner), 38. Geier (Berger) – 15. Z.Krupička, 18. Z.Krupička (J.Krupička), 35. Raul (Z.Krupička), 38. Raul (Zapletal), 45. Frolík (J.Krupička)


    SKV Sharks Karlovy Vary: Mach – Berger, Wágner, Nejedlý, Michalčín, Haas, Geier, Kovářík, Karafiát
    HC Sparta Praha Sledge: Vápenka – Z. Krupička, Raul, Zapletal, J. Krupička, Novotný, Frolík, Pšenčík, Nachtigalová, Trefný, Ohar

    Rozhodčí: Stránský, Miško
    thejrc.org