Boston – NY Islanders 3:1 (kon.) | Tampa – Winnipeg 4:3 (po pr.) | NY Rangers – New Jersey 5:2 (kon.)
Pittsburgh – Toronto 3:4 (kon.) | Columbus – Arizona 1:0 (kon.) | Florida – Colorado 3:7 (kon.)
Montreal – Edmonton 2:6 (kon.) | Dallas – Vegas 3:5 (kon.) | San Jose – Ottawa 5:0 (kon.)
Calgary – Vancouver 4:2 (kon.) | Los Angeles – Carolina 3:2 (po pr.)
konec
New York Rangers
5:2 (1:0, 2:1, 2:1)
New Jersey Devils
Neděle 10.12.2017, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:59 Kevin HAYES - 5:2
     
    51:59
    Rangers právě vstřelili branku!
    S New Jersey to dnes už nevypadá moc dobře. Rick Nash obral o kotouč chybujícího Vatanena a následně dokázal i s kusem štěstí přihrát puk KEVINU HAYESOVI před bránu. Hayes zakončil bekhendem přesně pod horní tyč. Kinkaid neměl nárok zasáhnout. Asistence: Rick Nash.
    46:34 Miles WOOD - 4:2
     
    46:34
    Devils právě vstřelili branku!
    Rychlá odpověď hostů po 13 sekundách! Butcher vybojoval kotouč, který velmi rychle posunul na Pavla Zachu. Mladý český centr pak nádherně přihrál MILESU WOODOVI téměř před odkrytou bránu. 4:2. Asistence: Pavel Zacha a Will Butcher.
    46:21 Mats ZUCCARELLO - 4:1
     
    46:21
    Rangers právě vstřelili branku!
    Další branka domácího týmu je na světě. Miller přihrál puk přes celou šíři kluziště na norského šikulu MATSE ZUCCARELLA, který vypálil tvrdě pod horní tyčku. Zuccarello tak vsítil svůj druhý gól v zápase. Asistence: J. T. Miller a Ryan McDonagh.
    36:03 Mats ZUCCARELLO - 3:1
     
    36:03
    Rangers právě vstřelili branku!
    A je to opět o dva góly. Severson udělal na vlastní modré čáře obrovskou chybu. MATS ZUCCARELLO mu vypíchl kotouč a jel sám na Kinkaida. Zuccarello zvolil přesnou střelu nad vyrážečku a uspěl. 3:1. Bez asistence.
    33:45 Damon SEVERSON - 2:1
     
    33:45
    Devils právě vstřelili branku!
    A máme tady sníženo! Hosté střílí branku z nenápadné akce. Dlouho se bojovalo o puk v rohu hřiště, nakonec jej vydoloval Coleman a posunul ho na DAMONA SEVERSONA. Bek Devils parádní střelou po víko nedal Lundqvistovi šanci. Asistence: Blake Coleman a Stefan Noesen.
    29:42 Jesper FAST - 2:0
     
    29:42
    Rangers právě vstřelili branku!
    Teď se potvrdilo známé přísloví nedáš-dostaneš. Hráči Rangers se dostali do útočného pásma, kde Hayes předal kotouč Nashovi, který parádní zadovkou vybídl volného JESPERA FASTA v mezikruží. Fast si puk zpracoval a vypálil nechytatelně nad lapačku Kinkaida. Asistence: Rick Nash.
    06:14 Jimmy VESEY - 1:0
     
    06:14
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení! Krásnou akci čtvrté lajny Rangers zakončoval JIMMY VESEY. Nieves nádherně přihrál kotouč Careyovi, který ještě pěkně viděl volného Veseyho, tento útočník přesnou střelou zápěstím otevřel skóre. Asistence: Paul Carey a Cristoval Nieves.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 7. Vesey (Carey, Nieves), 30. Fast (Rick Nash), 37. Zuccarello, 47. Zuccarello (J. T. Miller, McDonagh), 52. K. Hayes (Rick Nash) – 34. Severson (Coleman, Noesen), 47. Wood (Zacha, Butcher)


    New York Rangers: H. Lundqvist (Pavelec) – Holden, McDonagh (C), Shattenkirk, Skjei, Br. Smith, M. Staal (A) – Bučněvič, Desharnais, Kreider – Rick Nash (A), K. Hayes, Vesey – Zuccarello, J. T. Miller, Grabner – Fast, Nieves, Carey.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene (C), Vatanen, Severson, J. Moore, Butcher, Lovejoy – Bratt, Hischier, Hall (A) – Ma. Johansson, Zajac (A), Noesen – Coleman, Gibbons, J. Hayes – Boyle, Wood, Zacha.

    Rozhodčí: Lee, L´Ecuyer – Miller, Murchison
    thejrc.org