Boston – NY Islanders 3:1 (kon.) | Tampa – Winnipeg 4:3 (po pr.) | NY Rangers – New Jersey 5:2 (kon.)
Pittsburgh – Toronto 3:4 (kon.) | Columbus – Arizona 1:0 (kon.) | Florida – Colorado 3:7 (kon.)
Montreal – Edmonton 2:6 (kon.) | Dallas – Vegas 3:5 (kon.) | San Jose – Ottawa 5:0 (kon.)
Calgary – Vancouver 4:2 (kon.) | Los Angeles – Carolina 3:2 (po pr.)
konec
Calgary Flames
4:2 (1:1, 0:1, 3:0)
Vancouver Canucks
Neděle 10.12.2017, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:37 Matthew TKACHUK - 4:2
     
    59:37
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MATTHEW TKACHUK vybojoval kotouč ve středním pásmu a posílá jej úspěšně do prázdné branky. Asistence: Michael frolík, Travis Hamonic.
    58:50 Sam BENNETT - 3:2
     
    58:50
    Calgary právě vstřelilo branku!
    SAM BENNETT přece jen dokázal skórovat. Ukázkovou střelou beckhendem posílá v samotném závěru Flames do vedení! Bez asistence.
    51:34 Matthew TKACHUK - 2:2
     
    51:34
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A je vyrovánáno! Hathaway našel přihrávkou MATHEWA TKACHUKA, který střelou v pádu překonal Nilssona.Pěkný gól. A jedeme pěkně od začátku. Asistence: Garnet Hathaway.
    39:06 Brock BOESER - 1:2
     
    39:06
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom padla v závěru třetiny branka! Markus Granlund poslal pas na BROCKA BOESERA, který střelou z první nedal Smithovi šanci. Nutno podoknout, že přihrávka byla skvělá, takže Boeser pálil prakticky do odkryté klece. Asistence: Markus Granlund, Daniel Sedin.
    18:28 Troy BROUWER - 1:1
     
    18:28
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Po vhazování v obranném pásmu, se dostali do protiútoky hráči domácího celku. Hráči plamenů se dostali do přečíšlení dva na jednoho. Lazar našel na levém křídle volného TROYE BOUWERA, který střelou z první nedal Nilssonovi šanci. Asistence: Curtis Lazar.
    02:03 Jake VIRTANEN - 0:1
     
    02:03
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A střelecký list je otevřen! Del Zotto vypálil od modré čáry na Smitha. Ten kotouč sice vyrazil, ale pouze na hůl JAKE VIRTANENA, který dokázal dorazit puk za záda domácího brankáře. Asistence: Michael Del Zotto.

    Dominik Mihailescu

    Branky a nahrávky: 19. Brouwer (Lazar), 52. Tkachuk (Hathaway), 59. S. Bennett, 60. Tkachuk (Frolík, Hamonic) – 3. Virtanen (Del Zotto), 40. Boeser (M. Granlund, D. Sedin)


    Calgary Flames: M. Smith (Rittich) – Giordano, D. Hamilton, Brodie, Hamonic, Kulak, Stone – J. Gaudreau, Monahan, Ferland – Tkachuk, Backlund, Frolík – S. Bennett, Jankowski, Hathaway – Brouwer, Stajan, Lazar.
    Vancouver Canucks: A. Nilsson (Markström) – Edler, Ch. Tanev, Del Zotto, D. Pouliot, B. Hutton, Stecher – D. Sedin, H. Sedin, Eriksson – Bärtschi, M. Granlund, Boeser – Vanek, Gagner, B. Gaunce – Virtanen.
    thejrc.org