Hoffenheim – Stuttgart 1:0 (kon.) | Bayern – Kolín nad Rýnem 1:0 (kon.) | Hertha – Hannover 3:1 (kon.)
Schalke – Augsburg 3:2 (kon.) | Leverkusen – W. Brémy 1:0 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
1:0 (0:0)
VfB Stuttgart
Středa 13.12.2017, 18:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (20:25:11)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 5:4. Rohy: 0:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:15.
     
    Je konec! Hoffenheim zvládl domácí utkání a Stuttgart poráží 1:0. V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali hodně bojovné utkání! Stuttgart se hned v páté minutě dostal do první šance, ale Ozcan z dobré pozice nechal vyniknout domácího brankáře! Na další možnost jsme museli čekat do 32. minuty, ale Gnabry zpoza šestnáctky minul branku. Stuttgartu se však v první půli zranili hned dva hráči. Po přestávce se na hřišti dlouho bojovalo. Kralovy obě pozorné defenzívy. Až v 82. minutě zaútočil Kadeřábek, po jehož přihrávce otevřel skóre Mark Uth ! Poté si už domácí vedení pohlídali a získávají cenné tři body!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Hoffenheim mohl potrestat špatný roh hostů, ale přečíslení trojice hráčů proti poslednímu obránci sehráli přihrávkou do ofsajdu!
     
    90+2
    Brekalo odcentroval z levé strany, jenže centr se mu vůbec nepovedl. Jeho pobídka nabrala velké množství rotace a míč proletěl do zámezí.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Oliver Baumann si došel pro nepřesnou přihrávku na levou stranu pokutového území. Domácí brankář nakopl míč na polovinu soupeře a Hoffenheim může šetřit čas.
     
    89
    Emiliano Insúa odcentroval z levé strany do pokutového území, ale Oliver Baumann vyrazil ven z branky na malé vápno a schoval vysoký centr do rukavic.
     
    88
    Domácí fotbalisté už sbírají cenné vteřinky. Nico Schulz dlouho otálel s uvedením míče do hry. Hoffenheim nadále kombinuje na vlastní polovině.
     
    87
    Takuma Asano dotíral na poněkud statického Pavla Kadeřábka. Domácí obránce si před míč dal tělo a nenechal se předskočit.
     
    86
    Emiliano Insúa fauloval Demirbaye na vlastní polovině a za ostrý zákrok si vysloužil žlutou kartu.
     
    85
    Domácí trenér je až na hranici vyznačeného koridoru. Lodivod Hoffenheimu dává svým svěřencům pokyny pro závěrečné minuty nadějně rozehraného utkání.
     
    84
    Domácí fotbalisté po vstřelení úvodní branky kontrolují dění na hrací ploše. Fotbalisté Hoffenheimu kombinují na vlastní polovině a čekají na chybu Stuttgartu.
    82. Mark UTH - 1:0
     
    82
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Hoffenheim se z první šance ve druhém poločasu dostává do vedení! Pavel Kadeřábek zaknčoval z úhlu, ale jeho ránu vykopl obránce ven z branky. Míč se však odrazil před branku a MARK UTH jej po přihrávce na malé vápno uklidil do sítě!
     
    81
    Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Berkay Özcan, přichází Dennis Aogo.
     
    80
    Hoffenheim nadále hraje s míčem na polovině soupeře, jenže nikdo v modrém dresu se po přestávce stále neprobil do šance.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 82. Uth (Kadeřábek)

    Karty:   39. Geiger (HOF) – 86. Emiliano Insúa (STU)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 5:4. Rohy: 0:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:15.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – S. Posch, Vogt, Hübner – Demirbay, Geiger (62. Grillitsch), Kadeřábek, Rupp (66. Kramarić), N. Schulz – Gnabry (79. Szalai), Uth.
    Náhradníci: Kobel – Akpoguma, Amiri, Grillitsch, Kramarić, Zuber, Szalai.

    VfB Stuttgart: Zieler – Pavard, Badstuber, Baumgartl – Beck, Ascacibar, Gentner, Emiliano Insúa – Akolo (38. Brekalo), Donis (27. Asano), Özcan (81. Aogo).
    Náhradníci: Grahl – Aogo, Asano, Brekalo, Mangala, Kamiński, Terodde.

    Rozhodčí: Steinhausová – Gunsch, Stein
    thejrc.org