Hoffenheim – Stuttgart 1:0 (kon.) | Bayern – Kolín nad Rýnem 1:0 (kon.) | Hertha – Hannover 3:1 (kon.)
Schalke – Augsburg 3:2 (kon.) | Leverkusen – W. Brémy 1:0 (kon.)
konec
Hertha BSC
3:1 (2:0)
Hannover 96
Středa 13.12.2017, 20:30Německá Bundesliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (22:26:03)
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 9:6. Střely mimo: 3:8. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 10:12.
     
    Je konec! Hertha Berlín zvládla domácí utkání a Hannover porazila 3:1! Domácí celek se dostal do vedení už devatenácti minutách, kdy se prosadil Salomon Kalou! Hosté mohli bleskově vyrovnat, ale Rune Almenning Jarstein v první půli čaroval! V závěru poločasu navíc přidal svou druhou branku Salomon Kalou! Po přestávce byl na hřišti prakticky pouze Hannover a hosté se dočkali odměny za svou aktivitu. V 65. minutě snížil Ihlas Bebou ! Od té doby Hertha opět zvýšila aktivitu a v 84. minutě napsal gólovou tečku Jordan Torunarigha .
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Selke fauloval v hlavičkovém souboji na polovině Hannoveru. Hlavní rozhodčí mu odpískal faul a hosté mohou založit jeden z posledních útoků.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Noah-Joel Sarenren-Bazee se otočil u rohového praporku, jenže přes důrazného Pekaríka nedokázal odcentrovat před branku. Defenzíva Herthy pracuje skvěle.
     
    89
    Střídání v týmu Hannover 96: ze hřiště odchází Marvin Bakalorz, přichází Kenan Karaman.
     
    88
    Waldemar Anton bojoval o míč v blízkosti rohového praporku, jenže nedokázal obejít jednoho z obránců a získal pro Hannover pouze vhazování.
     
    87
    Hannover se i přes dvoubrankovou ztrátu nadále tlačí do útoku. Matthias Ostrzolek centroval do pokutového území, ale jeho pobídka propadla do rukavic domácího brankáře.
     
    86
    Hra je znovu přerušena! Jeden z domácích hráčů zůstává ležet u postranní čáry a musí být ošetřen. Domácí trenér už vyčerpal všechna střídání.
    84. Jordan TORUNARIGHA - 3:1
     
    84
    Hertha právě vstřelila branku!
    Hertha přidává svou třetí branku a podle všeho rozhoduje o vítězství! Hertha zahrávala rohový kop. Míč se před brankou dlouho odrážel. Philipp Tschauner jej nedokázal odvrátit do bezpečí a JORDAN TORUNARIGHA míč hlavou dopravil do sítě!
     
    83
    Kalou si v pokutovém území brousil zuby na prudký centr z pravé strany. Domácí hráč se ve skluzu natahoval po míči, ale obránce před ním odvrátil nebezpečí.
     
    82
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Arne Maier, přichází Sebastian Langkamp.
     
    81
    Hosté se dožadovali další penalty! Peter Pekarík podle hráčů Hannoveru zahrál v pokutovém území rukou, ale hosté se nedočkali ani kontroly na videu.
     
    80
    Rune Almenning Jarstein se znovu zapojil do rozehrávky domácího celku. Brankář Herthy Berlín rozehrál na pravou stranu. Domácí se snaží hrát s míčem.
     
    79
    Valentino Lazaro sprintoval za míčem tak usilovně, že vyběhl mezi reklamní banery. Domácí fotbalista si dokonce ublížil, ale bude pokračovat ve hře.
     
    78
    Martin Harnik upadl v pokutovém území po souboji s Niklasem Starkem. Hostující fotbalista se dožadoval odpískání pokutového kopu, ale rozhodčí nechává pokračovat ve hře.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 19. Kalou (Pekarík), 45. Kalou (Rekik), 84. Torunarigha – 65. Bebou

    Karty:   63. Leckie (HER), 73. Plattenhardt (HER) – 32. Sorg (HAN), 45. Sané (HAN), 52. Sarenren-Bazee (HAN)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 9:6. Střely mimo: 3:8. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 10:12.
    Hertha BSC: Almenning Jarstein – Pekarík, Stark, Rekik (56. Torunarigha), Plattenhardt – Weiser (48. Leckie), Lustenberger, Maier (82. Langkamp), Kalou – Selke, Lazaro.
    Náhradníci: Kraft – Esswein, Ibišević, Langkamp, Skjelbred, Leckie, Torunarigha.

    Hannover 96: Tschauner – Korb, Sané, Anton, Ostrzolek – Klaus (46. Sarenren-Bazee), Sorg (46. Fossum), Bakalorz (89. Karaman), Bebou – Harnik, Füllkrug.
    Náhradníci: Esser – Albornoz, Benschop, Fossum, Hübner, Sarenren-Bazee, Karaman.

    Rozhodčí: Hartmann – Leicher, Schuller
    thejrc.org