SHK Hodonín – Val. Meziříčí 5:4 (po pr.) | Šumperk – Nový Jičín 8:0 (kon.) | Poruba 2011 – Kopřivnice 2:1 (kon.)
David Servis – Pelhřimov 0:6 (kon.) | Kobra – Most 5:0 (kont.) | Vrchlabí – Letňany 6:3 (kon.)
Trutnov – Sokolov 4:0 (kon.) | Děčín – Dvůr Králové n. L. 6:1 (kon.) | Řisuty – Bílina 7:2 (kon.)
po prodl.
SHK Drtiči Hodonín
5:4 (2:2, 0:2, 2:0 - 1:0)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Středa 13.12.2017, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera. Na počtenou! (20:43:35)
     
    Dneska bylo k vidění velmi napínavé utkání, ve kterém nepadlo jen hodně branek, ale rozdávalo se i mnoho trestných minut. Nejprve se do vedení dostali domácí už celkem brzy, poté hosté ještě na konci první periody dokázali vyrovnat na 2:2. Ve druhé části se Bobrům povedlo odskočit do dvoubrankového vedení. Ve třetí třetině už byli na tahu jen domácí, kdy na Bobry ztráceli dvě branky a povedlo se jim vyrovnat a ke konci prodloužení dokonali svůj skvělý obrat.
     
    Konec zápasu.
     
    64:14
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí rozhodují napínavé utkání. Při přečíslení dvou proti jednomu přihrával Jakub Sajdl MATĚJI CHRAVÁTOVI, který se nezmýlil a prostřelil svou přesnou střelu dnes skvěle chytajícího Šurého a ukončil tak dnešní utkání. Asistence: Jakub Sajdl a Pavel Mojžíš.
     
    63:42
    Domácí v plném počtu.
     
    63:10
    Hodonínská trojice se stále urputně brání velkému tlaku. Hosté si vypracovali velkou šanci, ve které přestřelil domácí branku Miroslav Varga.
     
    61:57
    Hostující čtveřice dostala důvěru od svého trenéra, a právě ona může rozhodnout, jak bude naloženo s bonusovým bodem z dnešního napínavého utkání.
     
    61:42
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Mojžíš – 2 min., podražení).
     
    61:37
    Po střele Matuly se vhazuje v útočném pásmu. Poté na modré čáře ztratil kotouč Pavel Mojžíš, který svého soupeře fauloval, aby se nedostal do úniku.
     
    60:20
    Hra tři na tři více vyhovuje hostujícímu celku a jeden hráčů z Valašského Meziříčí zakončoval nepřesně.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ve třetí třetině jsme opět byli svědky přesilové hry pěti proti třem, kterou Drtiči proměnili, až když hráli proti čtyřem hráčům. Poté se prosadil Dominik Matula a skóre utkání vyrovnal na konečných 4:4, a proto se bude dnes prodlužovat.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    58:56
    Kotvan se teď opravdu musí činit. Z pravé strany na něj najížděl nikým nebráněný Hořanský. Kotvan však zůstal v klidu a jeho střelu si bezchybně pohlídal.
     
    57:30
    Domácí se dostávají pod tlak, hosté v posledních minutách přidávají na svém výkonu. Žádná ze dvou rychle po sobě jdoucích střel se ale ke Kotvanovi nedostala.
     
    56:30
    Z mezikruží pálil domácí Romančík, kterému v cestě stál hostující bek, střela překvapivě prošla a Šurý musel střelu vyrazit svým pravým betonem.
     
    55:21
    Po ubráněném oslabení se ke slovu dostávají i hosté z Valašského Meziříčí, po střele Michala Žáka musel Kotvan použít svou vyrážečku.
     
    54:23
    Hosté v plném počtu.

    Josef Můčka

    Branky a nahrávky: 2. Jurča (Kadlec, Žabčík), 15. Jurča (Kadlec), 43. Haloda M. (Hajný), 46. Matula (Mojžíš), 65. Charvát (Mojžíš, Sajdl) – 18. Pořický (Horyna, Žák), 19. Brunec (Pořický, Pokorný), 24. Horyna (Pokorný), 26. Brunec (Žák)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan, (Haloda O.) – Mojžíš (A), Miklík, Haloda M., Hladiš, Žabčík, Kužílek – Matula, Peš (C), Sajdl (A), Romančík, Vaněk, Vrána, Jurča, Charvát, Kadlec, Sedlák, Černohous, Hajný, Venclík
    Trenér: Roman Čechmánek.

    HC Bobři Valašské Meziříčí: Šurý, (Plšek) – Hajda, Mikel, Horyna, Varga Martin, Váňa, Žák – Brunec (A), Hořanský, Varga Miroslav, Studený (C), Pořický, Pokorný, Kývala, Martiník (A), Daněk.
    Trenér: Jiří Weintritt

    Rozhodčí: Král – Maloušek, Zedník
    thejrc.org