Boston – Washington 3:5 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 2:1 (kon.) | Columbus – NY Islanders 6:4 (kon.)
Montreal – New Jersey 2:1 (po pr.) | Minnesota – Toronto 2:0 (kon.) | Winnipeg – Chicago 1:5 (kon.)
St. Louis – Anaheim 1:3 (kon.) | Colorado – Florida 2:1 (kon.) | Calgary – San Jose 2:3 (kon.)
Arizona – Tampa 1:4 (kon.) | Edmonton – Nashville 0:4 (kon.) | Vegas – Pittsburgh 2:1 (kon.)
konec
St. Louis Blues
1:3 (0:0, 0:1, 1:2)
Anaheim Ducks
Pátek 15.12.2017, 02:10 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:07 Patrik BERGLUND - 1:3
     
    54:07
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí se ještě snaží zdramatizovat závěr utkání. Po rychlé akci od vlastní branky si do pásma najel PATRIK BERGLUND, prosmýkl se kolem Henriqueho a střelou mezi Gibsonovy betony snížil na dvoubrankový rozdíl. Asistence: Magnus Pääjärvi, Carl Gunnarsson.
    48:28 Kevin ROY - 0:3
     
    48:28
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tohle už vypadá ro hosty velmi nadějně. Po další akci, která začala nepřesnou střelou, přišla bekhendová přihrávka na najíždějícího KEVIN ROYE a tomu už stačilo pouze trefit poloodkrytou branku, když se Allen nedokázal včas přemístit. Asistence: Derek Grant, Logan Shaw.
    45:43 Kevin ROY - 0:2
     
    45:43
    Anaheim právě vstřelil branku!
    No vida a zatímco domácí tlačili, hosté skórovali. Podařilo se jim vytvořit před Allenem závar, gólman domácích sice zvládl zachytit prvotní střelu, ale dorážka KEVINA ROYE z bezprostřední blízkosti už skončila těsně za brankovou čárou. Asistence: Cam Fowler, Ryan Getzlaf.
    31:11 Andrew COGLIANO - 0:1
     
    31:11
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak jsme se konečně dočkali gólu! Po přihrávce zpoza branky zůstal na brankovišti zcela volný ANDREW COGLIANO a i když mu první pokus ne zcela vyšel, dorážka se už doklouzala kousek za brankovou čáru. Asistence: Rickard Rakell, Andy Welinski.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 55. Berglund (Pääjärvi, Gunnarsson) – 32. Cogliano (Rakell, Welinski), 46. Roy (Fowler, Getzlaf), 49. Roy (D. Grant, L. Shaw)


    St. Louis Blues: Allen (Binnington) – Parayko (A), Edmundson, Bortuzzo, Schmaltz, Dunn, Gunnarsson – Tarasenko (A), Stastny, Sobotka – Jaškin, B. Schenn, Steen (A) – Barbašev, Berglund, Upshall – Thorburn, Brodziak, Pääjärvi.
    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Manson, Fowler (A), Montour, Beauchemin, Bieksa, Welinski – Silfverberg, Getzlaf (C), Roy – Rakell, Henrique, Cogliano – O. Kaše, Vermette, Blandisi – L. Shaw, D. Grant, Wagner.

    Rozhodčí: StPierre, Meier – Galloway, Shewchyk

    Diváci: 17 822
    thejrc.org