HC Litvínov – K. Vary 3:2 (kon.) | Vítkovice – Jihlava 4:3 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 4:1 (kon.)
Olomouc – Zlín 1:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:4 (po pr.) | Sparta – HC Plzeň 5:2 (kon.)
Chomutov – Kladno 2:6 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 3:4 (kon.) | Slavia – Č. Budějovice 3:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:2 (3:1, 0:1, 2:0)
HC Plzeň 1929
Pátek 15.12.2017, 17:30 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • DHL Extraliga juniorů • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:24
    I v tomto případě přesilová hra domácích končí. Dvě minuty za hákování si totiž vysloužil Sebastian Janda (SPA). Bude se tedy hrát v rovnovážném počtu hráčů na ledě.
     
    44:21
    A máme tu další prohřešek Plzeňských. Matyáš Kantner (PLM) totiž dostal dvě minuty za podražení, které si také odsedí na trestné lavici.
     
    39:41
    Do úniku se dostal domácí útočník Jakub Wojnar, který jednak při svém výpadu trefil tyčku a hlavně byl faulován. Sudí ale nařídil "pouze" dvouminutový trest za podražení pro Vlastimila Kačenu (PLM).
     
    31:19
    Nyní se nám trochu roztrhl pytel s vyloučeními. Dalším, kdo pobude na trestné lavici, je Radek Jeřábek (SPA), který vyfasoval dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    31:02
    Přesilovka Pražanů má brzký konec, jelikož Martin Jandus (SPA) se provinil nedovoleným bráněním.
     
    30:22
    Další vyloučení hostí v tomto utkání. Lukáš Kaňák (PLM) si nepohlídal svoji hokejku a pyká za dvě minuty za podražení.
     
    21:20
    A je tu první vyloučení zápasu na straně Sparty. Vojtěch Kropáček (SPA) dostal dvě minuty za hákování a odsedí si dvě minuty na trestné lavici.
     
    08:40
    První vyloučení v tomto zápase mají na svědomí hosté. Plzeňský brankář se provinil podražením a jeho prohřešek odpyká Filip Přikryl (PLM).
    GSA

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 4. O. Procházka (T. Jandus), 4. Schwamberger (Kropáček, Wojnar), 19. Chlouba (Jeřábek, Fabiánek), 54. Procházka (T. Jandus, M. Jandus), 59. Procházka (T. Jandus, M. Jandus) – 18. Vavřička (Vracovský, Pour), 34. Chalupa (Vavřička)


    HC Sparta Praha: Wolf (Mičán) – M. Jandus, Janda, Simotics, Mrkvička, Eliáš, Karoch, Jeřábek, Hanuš – Arnošt, T. Jandus, Schwamberger, Fabiánek, Eg Larsen, O. Procházka, Pejchal, Chlouba, Kropáček, T. Pšenička, Dubský, Wojnar.
    Trenér: Pavel Geffert.

    HC Plzeň 1929: Beran (Kolář) – Kačena, Štěpánek, Staněk, Kaňák, Sysel, Čechura, Lokajíček – Kantner, Reitspies, Š. Hanzlík, Matiášek, Vavřička, Pour, J. Roubal, F. Přikryl, Vracovský, Chalupa, D. Roubal, Rubner.
    Trenér: David Bruk.

    Rozhodčí: Bejček – Marek, Klouček
    thejrc.org