Mountfield HK – HC Plzeň 4:8 (kon.) | Kladno – Č. Budějovice 3:4 (kon.) | Pardubice – K. Vary 1:0 (kon.)
Letňany – Havířov 1:4 (kon.) | HC Litvínov – Třinec 4:1 (kon.) | Vsetín – Chomutov 4:3 (po pr.)
Havlíčkův Brod – Warriors Brno 6:1 (kon.) | Jihlava – Sparta 0:1 (po pr.) | Kometa Brno – Liberec 1:3 (kon.)
po prodl.
VHK ROBE Vsetín
4:3 (0:0, 1:1, 2:2 - 1:0)
Piráti Chomutov
Pátek 15.12.2017, 17:45 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga staršího dorostu • O umístění
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:45.
     
    Vítám všechny příznivce mládežnického hokeje! V rámci 7. kola nadstavby Extraligy staršího dorostu se mezi sebou utkají VHK ROBE Vsetín a Piráti Chomutov.
    Celky se v této sezóně ještě nepotkaly a tato možnost se jim nenaskytla ani v loňském roce, kdy hrál každý z dnešních soupeřů v jiné skupině.
     
    Piráti Chomutov

    Tým ze severu Čech je ve skupině o umístění na deváté příčce. Za Chomutovem jsou pouze Letňany a Warrior Brno. Piráti však drží na sestupové příčky náskok 15 bodů a vzhledem k vyrovnané tabulce se tedy dívají i směrem dopředu, jelikož týmy na ostatních příčkách od sebe dělí jeden dva body.
    V posledních kolech vsítil Chomutov pouze tři branky, ze dvou zápasů odcházel bez gólu, a proto by se mohla ofenziva zdát slabinou tohoto celku. Kanadské bodování ale vede s 25 body (12+13) Kryštof Ouřada, za ním je s osmnácti body (9+9) Michal Gut, který věkem spadá ještě do nižší kategorie. Jedničkou v brankovišti je s 92,38% úspěšností Richard Běhula.

    A jak hodnotil poslední utkání Pirátů (Chomutov – Olomouc 0:1) trenér David Kočí?
    „Rozhodl vstup do první třetiny. Většina hráčů nebyla schopná ukázat charakter. Nemáme v týmu lídry, kteří by byli schopni tvrdě pracovat. Chceme tvrdou práci, nic víc. S naším vstupem jsme si nezasloužili vyhrát. Navíc v takhle důležitém utkání. Prostě jsme si nezasloužili vyhrát.“
     
    VHK ROBE Vsetín

    Valaši drží třetí příčku, stačí však jen malé zaváhání a mohou se tabulkou propadnout, jelikož soutěž je opravdu hodně vyrovnaná. Před sebou mají Vsetínští Mladou Boleslav a Olomouc, a to jak v tabulce, tak po dnešním utkání i v zápasovém programu. Nyní je však čeká zápas se soupeřem z opačného konce tabulky, kterého taky není radno podcenit.
    Produktivitu týmu táhne první formace, která má na svém kontě 55 branek z celkového počtu 73. Nejlepším střelcem je pak konkrétně Michal Matiaško (17+18) a nejvíce bodů má Roman Půček (15+28).

    A jak hodnotil poslední utkání Vsetína (Havířov – Vsetín 4:3p) trenér Josef Turek?
    „V první třetině jsme si vytvořili spoustu šancí, které jsme neproměnili, nebo nás vychytal gólman. Tam jsme mohli jít do vedení. Ve druhé třetině jsme chtěli pokračovat v naší hře. Havířov byl ale lepší, zatlačil nás a projevilo se to i na výsledku. Do třetí třetiny jsme udělali nějaké redukce v sestavě, které se povedly. Nahrálo nám i dvojnásobné vyloučení soupeře, které jsme potrestali dvěma góly. Dostali jsme se do zápasu a měli jsme i další šance. Jsem moc rád, že se nám povedlo vyrovnat. Sice jsme mohli dát i další branku a vyhrát, ale i za ten bod, získaný po tom vzepětí ze stavu 0:3, jsem rád a chci kluky pochválit.“
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Chrástecký (Chromý) – Jenáček, Ondračka, Lašák, Kožený, Mikulenčák, Fojtášek, Vávra – Půček, Matiaško, Klímek – Baďura, Petriska, Pernický – Lukačka, Zetocha, Krupa.

    Piráti Chomutov: Běhula (Pěkný) – Rudy, Ferbas, Zeman, Beneš, Váchal, Jarý, Štochl – Veselý, Černý, Prokop, Jaroš, Benda, Lobodowski, Mežnar, Koláček, Gut, Pech, Ouřada, Brandner.

    Rozhodčí: Cabák – Wesley, Pospíšil.
     
    Zimní stadion Na Lapači potemněl a jeho útrobami se nese vsetínská hymna, utkání za malou chvíli začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Chomutov vyhrál buly, puk ale převzal u mantinelu Klímek a za přítomnosti spoluhráčů rozehrává z vlastního pásma.
     
    00:52
    Lobodowski sklepl těsně před Chrásteckým střelu Ferbase. Domácí gólman měl přehled o poloze puku, zasahovat ale nemusel, jelikož pokus mířil mimo tři tyče.
     
    01:41
    Domácí se dostali do útočného pásma, Zetocha objel branku a nahrál Lukačkovi. Jeho střela ale postrádala razanci, puku se zmocnili hosté a vyhazují mezi modré čáry.
     
    02:16
    Nahození vsetínské první lajny do útočného pásma končí úspěchem, rozehrávku řídí z mezikruží Matiaško.
     
    02:48
    Matiaško s Půčkem protečovali kotouč do útočného pásma. Druhý jmenovaný už si vytvářel šanci v pozici na levém křídle, o puk jej však obral Beneš a vsetínský útočník se do šance jeden na nikoho nedostal.
     
    03:53
    Piráti těsně přestřelili Chrásteckého branku a do útočného pásma nahodili domácí. Valaši však před Běhulou dlouho nepobyli a hra se opět přesouvá na druhou stranu. Hraje se opravdu rychlý hokej.
     
    04:35
    Chomutov si dlouho předával kotouč, nakonec s kombinací skončil Gut, který zakončil k levé tyčce.
     
    05:20
    Kotouč se nebezpečně pohyboval na hranici chomutovského brankoviště. Z jeho pravé části se snažil puk do branky dostat Matiaško, puk ale ve vzduchu netrefil ideálně, a tak kotouč končí ve výstroji Běhuly.
     
    06:14
    Vsetín se drží v útočném pásmu. Matiaško vystřelil z pravého kruhu, střela se ale ke gólmanovi nedostala a Valaši dále kombinují.
     
    06:55
    Nahození Pecha skončilo v lapačce Chrásteckého. Vhazuje se po levici vsetínského brankáře.
     
    07:14
    Vsetín se marně dostává z obranného pásma, Piráti jsou na útočné modré velmi pozorní. Štěstí jim ale nepřeje při střelách, většina z nich končí mimo branku.
     
    08:02
    Matiaško nahrál od mantinelu na modrou Jenáčkovi, ten poslal kotouč přes chumel hráčů před branku, kde se o teč pokoušel Klímek. Vsetínská osmička kotouč usměrnila mimo branku.
     
    08:40
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Klímek – 2 min., faul kolenem).
     
    08:50
    Petriska předvedl proti Gutovi a Benešovi povedený manévr na modré čáře a dostává puk do bezpečí.
     
    09:34
    Chomutov kombinoval, ovšem bez střely. Valaši opět vyhazují.
     
    09:50
    Útočné tažení hostů zastavilo postavení mimo hru.
     
    09:56
    Vsetín vyhrál vhazování a Matiaško nahazuje na Běhulovu branku. Ke kotouči se dostával Půček, proti němu se vydal hostující gólman a také bránící hráč Chomutova. Tím, kdo se nakonec ke střele dostal, byl Jenáček. Vsetínský obránce nastřelil levou tyčku.
     
    10:40
    Domácí v plném počtu.
     
    10:56
    Váchal rychle nabruslil do útočného pásma, jeho střelu od modré zblokoval Lašák. Vsetín měl namále i po zákroku svého gólmana, kdy Chrástecký neopatrně vyrazil kotouč na svou hokejku, od které se puk odrazil k pravé tyčce.
     
    11:43
    Benešovu střelu od modré vsetínský brankář moc neviděl, lapačkou ale zakročil.
     
    12:00
    Stále se hraje v útočném pásmu Chomutova, Vsetín zatím efektivně brání a nepouští kotouče k brankovišti.
     
    12:39
    Lašák rozehrál jen na hokejku Veselého. Ten si s nabídnutou šancí neporadil, jelikož jej vcelku zaskočila. Ke kotouči se tak opět dostali domácí, do útoku si nabruslil Pernický a vystřelil z pravého kruhu. Po delší době vidíme také zákrok Běhuly.
     
    14:13
    Zetocha zavezl kotouč do útočného pásma, tam však dlouho čekal na své spoluhráče a v převaze Chomutovských neuspěl.
     
    14:49
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Zetocha – 2 min., podražení).
     
    15:03
    Půček s Jenáčkem odvedli dobrou práci na modré čáře a druhý jmenovaný vyhazuje puk na druhou stranu kluziště.
     
    15:20
    Lašák zavezl kotouč před vlastní branku, odkud vyhodil do středního pásma. Valaši teď uzamkli svou třetinu a Chomutovu se nedaří dostat do pásma.
     
    15:58
    Gut s Mežnarem nabruslili podél mantinelu před vsetínskou branku. Proti střele Mežnara zasahuje gólman betonem.
     
    16:42
    Valaši zvládají útočné výpady v oslabení. Nejprve se sám v mezikruží uvolnil Ondračka, který pálil mimo. Následně se z otočky mohl prosadit také Matiaško, jeho pokus skončil na Běhulovi. V samém závěru oslabení se ke střele dostal i Petriska. Vsetín zatím potvrzuje pozici druhého nejlepšího týmu v početní nevýhodě.
     
    16:49
    Domácí v plném počtu.
     
    17:38
    Jenáčkovu přihrávku na rozjetého Matiaška vystihl Beneš a drží hru ve středním pásu.
     
    18:00
    Buly v útočném pásmu Vsetína vyhráli domácí a Lašák ihned začal s přesnou rozehrávkou od modré. U pravé tyčky se ke střele dostal Petriska. Ani tento nadějně vypadající pokus brankou neskončil.
     
    18:57
    Lobodowski se chopil kotouče ve středním pásmu a zavezl jej až za branku Chrásteckého. Puk ale v útočné třetině Chomutova dlouho nepobyl a na druhou stranu se vydal Půček. Jeho střelu z levého křídla vyrazil Běhula k mantinelu, kde stál připravený Matiaško, jeho hokejku ale puk nenašel.
     
    19:50
    Poslední sekundy patří Vsetínu, který střílí na branku ze všech stran.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Na začátku třetiny to vypadalo, že se hosté chopí příležitosti a vstřelí rychlou branku. Po pěti minutách se však hra vyrovnala a postupně se do větších šancí začali dostávat domácí. Vsetín nepoložila ani hra v oslabení. Ve všech početních nevýhodách se dokázali Valaši prodrat do útoku a přidělat Běhulovi práci. Na solidně zaplněném zimní stadionu můžeme vidět rychlý a atraktivní hokej doprovázení skvělou atmosférou. Skóre je však stále bezbrankové. Změní to druhá třetina? Ta začne cca v 18:27.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:06
    Druhou třetinu otevřela rychlá střela Půčka, který se ihned po vhazování dostal po pravém křídle do útočného pásma.
     
    20:42
    Půček prokličkoval mezi třemi hráči soupeře a vytvořil si pozici u pravé tyčky. Nejproduktivnější hráč Vsetína ale nakonec nevystřelil, jelikož byl zablokován Lobodowským.
     
    20:56
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Černý – 2 min., faul loktem).
     
    21:11
    Vsetín kombinuje v útočné třetině, zatím jen podél mantinelu.
     
    21:46
    Do přečíslení se dostal Zeman s Brandnerem. Brandner poslal přesnou přihrávku na pravý kruh, kde již čekal Zeman. Hostující útočník střelou z první přestřelil levý horní roh.
     
    22:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    ROMAN PŮČEK dostal od Klímka přihrávku do mezikruží a nabruslil si na hranici brankoviště, odkud nenápadným sklepnutím poslal kotouč mezi betony hostujícího brankáře. Asistence: Daniel Klímek.
     
    23:09
    V útočném pásmu se usadili hosté. Po kombinaci vypálil z mezikruží Prokop. Jeho střela nebyla dostatečně silná na to, aby se uchytila. Kotouče se chopili domácí a dostávají jej do středního pásma.
     
    24:16
    Sám na gólmana se vydal Lukačka. Nabruslil až k levé tyčce, odkud se snažil dostat puk mezi betony. Ze souboje vyšel úspěšněji strážce chomutovského brankoviště.
     
    25:16
    Mežnar si dobrusloval vlastní nahození. Proti puku se vydal i domácí brankář, který dokázal včas vyhodit do bezpečí.
     
    25:47
    Klímkovi se nepodařilo projít přes Štochla a k puku se dostávají hosté. Piráti však jen vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    26:03
    Tentokrát se po nahození Chomutova nepíská a hosté můžou operovat v útočné třetině.
     
    26:44
    Petriska nabruslil od mantinelu k pravé tyčce. Branku z dobré pozice přestřelil.
     
    27:06
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Veselý – 2 min., podražení).
     
    27:19
    Kombinace skončila na modré čáře u Půčka. Střela skončila vedle pravé tyčky.
     
    27:58
    Valaši nadále kombinují. Střelu Klímka od modré zblokoval obránce Beneš.
     
    29:06
    Tato vsetínská přesilovka nebyla moc bohatá na přesné střely, domácí spíše jen kombinovali. Veselý je již na ledě, hosté hrají v plném počtu.
     
    29:18
    Hosté se úspěšně dostali z pásma a Menžar drží kotouč za Chrásteckého brankou. Chomutov tvoří před vsetínskou brankou zmatek.
     
    30:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté po povedené útočné akci srovnávají. Autorem branky je ERIC MEŽNAR, kterému se podařilo dostat kotouč pod levým betonem gólmana Chrásteckého. Asistence: Jakub Štochl, Michal Gut.
     
    31:35
    Nahození Pernického od modré čáry skončilo u Půčka, kterému se nepodařilo z těsné blízkosti brankoviště trefit prázdnou branku.
     
    32:23
    Vsetín hraje ve výhodě, střela Mikulenčáka od modré zaduněla o betony Běhuly.
     
    32:33
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Ferbas – 2 min., držení protihráče).
     
    32:42
    Půček stále hledá místo pro střelu, nakonec nahrál Ondračkovi, který poslal kotouč před bránu. Puk se neuchytil u nikoho ze Vsetínských a kombinace domácích pokračuje.
     
    33:20
    Klímek poslal křižnou přihrávku na Půčka, který z první vypálil. Puk skončil pod pravým betonem Běhuly, odkud se ho ještě vsetínský útočník snažil dostat a poslat kolem odkryté levé tyčky.
     
    33:56
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Štochl – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    34:02
    Chomutov začal oslabení ve třech dobře, vyhodil až za branku Chrásteckého.
     
    34:15
    Ondračka zakončoval z předbrankového prostoru, po zákroku Běhuly se dostal ke střele od modré Půček, jeho střela mířila nad.
     
    34:33
    Chomutov hraje ve čtyřech.
     
    35:13
    Matiaško už mohl pálit, rozhodl se ale přihrát Půčkovi, kterému zblokovala cestu hostující obrana. Půček tedy nahrál na levé křídlo Ondračkovi, kterému kotouč přeskočil hokejku.
     
    35:56
    Hosté v plném počtu. Valaši se drží v útoku, většina střel jde však mimo branku.
     
    36:46
    Hra se poměrně zklidnila a hra se přelévá z jedné strany na druhou.
     
    37:47
    Brandner nahodil do útočného pásma, puk dobruslil Černý a poslal zadovku před branku na Zemana. Zeman minul vsetínskou branku.
     
    38:52
    Baďura se podél mantinelu dostal do útočného pásma a o mantinel poslal přihrávku na Petrisku. Petriska z pravého kruhu vystřelil a Běhula si připisuje další zákrok.
     
    39:56
    Lašák drží kotouč za vlastní brankou, druhá třetina už se jen dohrává.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi druhé dějství zápasu mezi Vsetínem a Chomutovem. Přineslo celkem dvě branky, když Roman Půček využil první přesilovku Vsetína. Po využité početní výhodě se do brejku dostal Lukačka, který tak mohl navýšit na 2:0. První třetina se nesla ve znamení vyloučených hráčů Vsetína, ve druhé třetině tomu bylo právě naopak a na trestné seděli pouze hostující borci. I tak se Pirátům dobrou hrou podařilo srovnat a po druhé třetině je stav nerozhodný.
    Třetí třetina začne cca v 19:10.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:16
    Vsetín se chopil kotouče a rozehrává ze středního pásma.
     
    40:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté se ve třetí třetině rychle dostávají do vedení. JAKUB VESELÝ s Kryštofem Ouřadou nabruslili do útočné třetiny a první jmenovaný se po přesné přihrávce prosadil střelou přes obránce z mezikruží. Asistence: Kryštof Ouřada, Josef Koláček.
     
    42:22
    Vsetínští vyhráli vhazování ve středním pásmu a zavezli kotouč k vlastní brance. Půček rozehrává, přechod do útočného pásma se ale domácím nedaří.
     
    42:52
    Jenáček se snažil o vyhození z obranné třetiny, kotouč se ale dostal jen k Lobodowskému, který prudkou střelou prověřil Chrásteckého lapačku.
     
    43:25
    Petriska s Baďurou zavezli puk do útočného pásma a Vsetín ihned začal kombinaci. Valaši se však zatím neodkáží prosadit a Chomutov vyhazuje na vsetínskou branku.
     
    44:22
    Jenáčkovi se nepodařilo protečovat kotouč přes tři hráče Pirátů, a tak puk skončil za brankou Běhuly. Kotouč si našel Půček, který vypálil z levého kruhu na levou tyčku. Nezamířil ale přesně a kotouč končí v rohu kluziště.
     
    45:29
    Vsetín rychle přešel do útočného pásma a Klímek vypálil z pravého křídla. Běhula zasahuje a hra je přerušena.
     
    45:39
    Střela Veselého od modré skončila na betonech Chrásteckého, od kterých se puk odrazil zpět na hokejku tohoto chomutovského útočníka. Druhý pokus Veselého skončil stejně jako ten první, také na betonech vsetínského brankáře.
     
    46:47
    Hraje se v útočném pásmu Chomutova, kotouč je však na hokejkách domácích, kteří se snaží o rozehrávku.
     
    47:34
    Klímek nabruslil po pravém křídle do pásma a prověřil pozornost Běhuly. Následně se na druhou stranu vydal Gut, kterého na poslední chvíli dobruslil Kožený a jeho finální střelu zablokoval. Následně se ke střele dostal ještě Ferbas s Mežnarem, domácí gólman momentálně drží svůj tým.
     
    49:11
    Rychlá kombinace Chomutova skončila prudkou střelou Zemana z mezikruží. Piráti se drží v útočném pásmu a nenechají domácí promluvit do zápasu.
     
    50:20
    Půček nabruslil do útočné třetiny a z levého křídla poslal přihrávku před sebe na Matiaška. Matiaško objel branku, čímž si vytáhl gólmana k pravé tyčce. Běhulovi pomohl v brankovišti obránce, a tak nemohl Matiaško zakončit do prázdné branky a rozhodl se tedy pro přihrávku na Klímka. Klímek z mezikruží trefil onoho bránícího hráče.
     
    51:14
    Oddechový čas pro hosty.
     
    51:15
    Půček dostal přihrávku do útočného pásma, prohlédl si situaci a vyráží dopředu.
     
    51:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se dostávají do dvoubrankového vedení. Gólem končí přečíslení KRYŠTOFA OUŘADY s Jakubem Veselým. Prvně jmenovaný se dobře zorientoval v situaci těsně před brankovištěm a poslal kotouč nad lapačku. Asistence: Jakub Veselý.
     
    53:13
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se opět dostávají na dostřel. Útočný výpad první vsetínské formace skončil střelou MICHALA MATIAŠKA přes bránící hráče. Hostující gólman na tento pokus z mezikruží vůbec neviděl a kotouč tak skončil až za jeho zády. Asistence: Martin Lašák.
     
    53:22
    Vyrovnat mohl Půček, který prokličkoval mezi hráči hostujícího celku a dostal se sám před brankáře. V této situace mu ale byla zblokována hokejka a puk skončil u levé tyčky.
     
    53:32
    Šance i na druhé straně! Únik Veselého byl však překažen domácími hráči, hostující útočník si stěžuje na nedovolený zákrok, vše ale bylo v pořádku.
     
    55:11
    Hraje se v rychlém tempu a hra se přelévá z jedné strany na druhou. Gólové šance jsou k vidění na obou stranách.
     
    55:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Střela DANIELA KLÍMKA z pravého kruhu skončila v lapačce hostujícího gólmana, který však trochu zaváhal a puk mu z výstroje vypadl za brankovou čáru. Na Lapači je tedy vyrovnáno a fanoušci se dožadují dalšího gólu. Asistence: Michal Matiaško, Šimon Jenáček.
     
    56:55
    Vsetín vyrovnání nabudilo a jsou nyní na kotouči aktivnější. Z ostrého úhlu vedle pravé tyčky se pokusil dostat Valachy do vedení Matiaško. Neúspěšně.
     
    57:55
    Lobodowski měl na hokejce možná vítězný gól, když vypálil z mantinelu útočného pásma. Kotouč olízl Chrásteckého lapačku a skončil za brankou. Domácí gólman měl nyní velké štěstí.
     
    58:51
    Na ledě je opět první vsetínská lajna, která aktivně drží útočné pásmo. Kombinace Valachů skončila nepřesnou střelou Matiaška a do útoku se dostávají také hosté.
     
    59:35
    Chomutov před Chrásteckým nezahrozil, po vyhození se však k puku dostal Mežnar. Z blízkosti brankoviště ale zamířil mimo.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Třetí třetina je u konce a stav je stále nerozhodný. Chomutov se zkraje třetiny dostal do dvoubrankového vedení, Valaši ale nepolevili a zásluhou přesných střel Matiaška a Klímka vyrovnali na 3:3. Prodloužení začne za necelé dvě minuty.
     
    Dnešní utkání sleduje 842 diváků.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:08
    Kotouče se chopili domácí. Ondračka rozehrál zpoza branky na Půčka, který se dostal až ke gólmanovi a od levé tyčky se snažil procpat kotouč mezi gólmanovy betony. Běhula tento pokus kryje.
     
    60:38
    Lašák posílal puk z pravého křídla na bližší tyčku. Kotouč drží gólman mezi rukou a tělem.
     
    61:00
    Prodloužení se hraje opatrně, i přes to se Půček s Matiaškem dostali do přečíslení. Prvně jmenovaný si najel do mezikruží, odkud blafákem překonával gólmana. Puk se za Běhulu dostal, jelikož ale s brankou svíral pro střelce nepříjemný úhel, skončil puk na levé tyčce.
     
    62:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Známe vítěze dnešního utkání! Z dorážky poslal kotouč bekhendovou střelou pod horní tyčku ŠIMON JENÁČEK. Asistence: Daniel Klímek, Tomáš Ondračka.
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní zápas je u konce a Vsetínští si zaslouženě užívají děkovačku se svými příznivci.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. S konstatováním faktu, že Valaši nakonec urvali v zápase s Chomutovem bonusový bod, se s Vámi loučím a ze Vsetína přeji příjemný zbytek pátečního večera. (19:50:35)

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 23. Půček (Klímek), 54. Matiaško (Lašák), 56. Klímek (Matiaško, Jenáček), 63. Jenáček (Klímek, Ondračka) – 31. Mežnar (Štochl, Gut), 41. Veselý (Ouřada, Koláček), 52. Ouřada (Veselý)


    VHK ROBE Vsetín: Chrástecký (Chromý) – Jenáček, Ondračka, Lašák, Kožený, Mikulenčák, Fojtášek, Vávra – Půček, Matiaško, Klímek – Baďura, Petriska, Pernický – Lukačka, Zetocha, Krupa.
    Piráti Chomutov: Běhula (Pěkný) – Rudy, Ferbas, Zeman, Beneš, Váchal, Jarý, Štochl – Veselý, Černý, Prokop, Jaroš, Benda, Lobodowski, Mežnar, Koláček, Gut, Pech, Ouřada, Brandner.

    Rozhodčí: Cabák – Wesley, Pospíšil
    thejrc.org