Znojmo – Moser Medical Graz 99ers 5:4 (po pr.)
po prodl.
HC LERAM Orli Znojmo
5:4 (1:0, 1:3, 2:1 - 1:0)
Moser Medical Graz 99ers
Pátek 15.12.2017, 18:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:37
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo vybojovalo kotouč v obranném pásmu, vyrazilo do protiútoku, Stehlík dobrou přihrávkou v útočné třetině našel ADAMA MILLERA, který prudkou ranou prostřelil hostujícího gólmana mezi nohy a zaznamenal HATTRICK.
    Asistence: Jakub Stehlík a Adam Raška.
     
    58:12
    Vyloučení v týmu Moser Medical Graz 99ers (Nixon – 2 min., podražení).
     
    55:09
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo krátce po inkasované brance srovnává. Dobrou práci odvedl za bránou soupeře Biro, který vybojoval puk pro ADAMA MILLERA, jenž se dostal sám před brankáře a trefil se parádně pod břevno.
    Asistence: Marek Biro.
     
    53:54
    Graz právě vstřelil branku!
    KUSTIS MCLEAN tečoval Laaksovu přihrávku od modré a puk skončil za zády překvapeného Schwarze.
    Asistence: Aleksi Laakso.
     
    50:25
    Orli právě vstřelili branku!
    DAVID BARTOŠ ukázal velkou rychlost, prodral se až před hostujícího brankáře, neměl už moc síly, ale přeci jen se mu podařilo puk poslat pod betonem Toivonena za brankovou čáru. Asistence: Patrik Novák.
     
    37:04
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak tohle byl opravdu gól z ničeho. TOMÁŠ PASTOR zůstal stát na modré, dostal přihrávku, chvíli si s pukem pohrál a pak jej vystřelil směrem k bráně, kotouč se zastavil až v horní části hostující svatyně. Pro znojemského obránce je to první branka v orlím dresu.
    Asistence: Colton Yellow Horn a Tomáš Plíhal.
     
    34:44
    Graz právě vstřelil branku!
    Teď už se Graz raduje. JUSTIN BUZZEO si najel pro přihrávku na levou stranu, kde byl úplně sám a z bezprostřední blízkosti propálil domácího brankáře střelou nad pravým betonem.
    Asistence: Evan Brophey, Ken Ograjenšek.
     
    32:07
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Pastor – 2 min., vražení na hrazení + 2 min., vražení na hrazení).
     
    30:48
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Mrázek – 2 min., podražení).
     
    29:27
    Graz právě vstřelil branku!
    Vzápětí po další chybě znojemské obrany už Graz otáčí vývoj zápasu. Sám před brankáře najel DANIEL OBERKOFLER, který zamířil přesně pod břevno.
    Asisttence: Florian Iberer a Hannu Toivonen.
     
    24:00
    Graz právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají krok. Sražená střela z vrcholu kruhu si našla cestu až k levé tyči, kde Unterwegerovu přihrávku proměnil ve vyrovnání JUSTIN BUZZEO. Mířil nahoru pod břevno, kam přesunující se Schwarz nemohl dosáhnout. Asistence: Clemens Unterweger.
     
    15:45
    Vyloučení v týmu Moser Medical Graz 99ers (Higgs – 2 min., sekání).
     
    14:26
    Branka je uznána, domácí vedou 1:0.
     
    14:26
    Grazu se situace před dosažením gólu nelíbila a střídačka hostů si vyžádala přezkoumání situace na videu. Rozhodčí tak zamířili do boxu trestoměřičů a zkoumají záznam.
     
    14:26
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo přesilovku rychle využívá po pěkné kombinaci ve středním pásmu, která poslala domácí do přečíslení tři na dva. To ještě Toivonen s vypětím všech sil pokryl, ale volný puk se dostal až k ADAMU MILLEROVI, který zblízka doklepává do odkryté klece a skóruje tak poprvé ve znojemském dresu. Asistence: Jakub Stehlík, Tomáš Plíhal.
     
    13:57
    Vyloučení v týmu Moser Medical Graz 99ers (Higgs – 2 min., držení hole).
     
    13:14
    Obrovský tlak Orlů, nejprve sám před Toivonenem neuspěl Miller, následně Yellow Horn připravil skvělou pozici Čípovi, ale i toho vychytal bleskovým přesunem finský gólman Grazu!
     
    10:26
    První velká šance Znojma, když na modrou dostal nabito Bořuta, jeho příklep Toivonen vyrazil před sebe a Novák pohotově dorážel do boční sítě.
     
    08:25
    Oberkofler obdržel přihrávku od mantinelu a z pozice mezikruží osamocený napálil pouze výstroj gólmana Schwarze!
     
    05:40
    Higgs se zjevil před brankou a snažil se tečovat kotouč, ovšem Schwarz vynikajícím zákrokem zaskočil za znojemskou obranu!
     
    04:39
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Biro – 2 min., hákování).
     
    03:57
    Velká šance Grazu, Evan Brophey dostal přihrávku před branku, byl sám před brankářem, ale z první trefuje jen pohotového Schwarze.

    Petr Frömel

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 15. Miller (Stehlík, Plíhal), 38. Pastor (Yellow Horn, Plíhal), 51. Bartoš (Novák), 56. Miller (Biro), 63. Miller (Stehlík, Raška) – 24. Buzzeo (Unterweger), 30. Oberkofler (Iberer, Toivonen), 35. Buzzeo (Brophey, Ograjenšek), 54. Mclean (Laakso)


    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Halász) – Tejnor, Stehlík, Pastor, Bořuta, Biro, Plutnar, Zajíc, Šnajnar – Miller, Raška, Číp – Němec, Matuš, Mrázek – Novák, Bartoš, Guman – Beroun, Plíhal, Yellow Horn.
    Moser Medical Graz 99ers: Toivonen (Höneckl) – Weihager, Carlsson, Laakso, Unterweger, Strohmeier, Iberer, Petrovitz – Buzzeo, Higgs, Nixon – Brophey, McLean, Zusevics – Oberkofler, Ograjenšek, Woger – Pirmann, Natter.

    Rozhodčí: Babić, M. Nikolić – Seewald, Soos

    Diváci: 2374
    thejrc.org